Criteriul National

Cele mai apreciate jocuri ale anului 2015

Cele mai apreciate jocuri ale anului 2015
septembrie 06
17:21 2015

Odata ajunsi la jumatatea anului, producatorii au si reusit sa faca o lista cu cele mai apreciate jocuri din sezon. Bineinteles ca acestea erau mult astepte de gammeri iar numele nu sunt tocmai o surpriza, printre cele mai anticipate jocuri din 2015 se numara Batman Arkham Asylum, Dead Island 2, Star Wars Battlefront 3, The Legend of Zelda Wii U, Rise of the Tomb Raider, Halo 5 – Guardians, Uncharted 4 – A Thief’s End.

Batman Arkham Asylum este considerat unul dintre cele mai bune jocuri lansate pe piata in ultimii zece ani. Povestea senzationala si grafica exceptionala fac ca jocul sa fie o creatie originala. Inceputurile si cele mai mari realizari ale cavalerului negru sunt prezentate intr-un mod realist si autentic.

Dead Island 2 este o capodopera din seria jocurilor cu zombii. Gammeri care iubesc sa traga la intamplare in tot ce misca se pot bucura de un motor Unreal Engine 4, special dezvoltat de studioul care a creat cele mai apreciate jocuri militare. Actiunea se desfasoara in statul California, care acum este acaparat de mortii umblatori.

Star Wars Battlefront 3, continua povestea Fortei. Fata e celelalte variante ale jocurilor Star Wars sau Battlefront, acesta face senzatie. Cei de la DICE anunta grafica de exceptie, actiune si trairi intense in timpul jocului. Cunoscatorii stiu ce inseamna colaborarea dintre Visceral, Dice şi Bioware si se asteapta ca rezultatul sa fie doar exceptional.

The Legend of Zelda Wii U, prezinta lumea fantastica si cunoscutele personaje dezvoltate de ce de la Nintendo. Faptul ca seriile anterioare au fost foarte apreciate nu fac decat sa sporeasca increderea ca si The Legend of Zelda Wii U va fi un joc grandios. Se stie deja, toti posesorii de console Wii U, trebuie sa detina si un exemplar din The Legend of Zelda Wii U!

Din dicutiile cu gammeri profesionisti reiese ca si Rise of the Tomb Raider este foarte anticipat. Se asteapta ca pentru inceput sa fie lansat pentru consola XBOX One, iar in maxim sase luni sa fie disponibil pentru toate tipurile de console. Jocul care se va lansa la sfarsitul lui noiembrie are numeroase elemente gasite si in Tomb Rider ( 2013), dar completeaza platforma prin diferite medii, dusmanii noi, arme si gadgeturi noi, grafica imbunatatita.

Halo 5 – Guardians, jocul dezvoltat de cei de la Microsoft si 343 Industries va fi lansat dupa jumatatea lunii octombrie. Actiunea incepe dupa ce lumile colniale sunt atacate pe neasteptat. Grafica este impresionanta, chiar si pentru cunoscatori. Warzone este un modul nou implementat care permite conectarea la scara larga multiplayer. Este o actiune care se desfasoara non-stop.

Uncharted 4 – A Thief’s End, include atat platforma pentru single player cat si pentru multi-player. Continua povestea legendara a lui Nathan Dark cu o grafica mai performanta si mai impersionanta. Si in acest episod sunt testate la maxim limitele fizice ale eroului principal.

Sursa

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei