Criteriul National

SENZATIONAL! Panica generala la Constanta si pe litoral. Inainte ca tu sa devi o victima, citeste ce urmeaza!

iunie 28
11:46 2015

 

 Panica generala la Constanta si pe Litoral !

Cine va castiga alegerile  Constanta 3

Stiu ca va pregatiti de vacanta si ca doriti ca toate sa fie la locul lor!  De acea, inainte sa devenim cu totii v ictime este bine sa citim acest document si sa invitati pe cei apropiati Dumneavoastra sa faca la fel !


Am avut in vedere ca milioane de romani care muncesc cinstit si nu au legatura cu anumite lucruri  vor fi prezentate,acest document se doreste a fi asemeni unui semnal de alarma!


Cu toate aceste este bine sa se afle despre faptul ca ” la Constanta si pe litoral s-a instalat o starea de panica generala” in felul acest vor stie anumite motive care au facut ca multi dintre ei pana acum sa aiba salarii de mizerie, de ce au fost batjocoriti la locul lor de munca si traiesc tot timp cu frica in san ca ar putea fi concediati in orice moment!


Acum, inainte sa va spun cine poate deveni victima unui astfel de situatii o sa va atrag atentia asupra urmatoarelor lucruri.

Tinand cont de faptul ca tocmai caldura de afara nu va mai tine cont de tensiune, deoarece chiar daca suna vecina la usa veti cadea secerat de frica…De acea voi trece peste anumite reguli ce trebuie urmat atunci cand vorbim de o situatie ce va fi prezentata  si va voi spune repede despre ce este vorba.

ECONOMIC 1

Inca din 2013 Romania a stiut ca va deveni gazda capitalei europene a tineretului. Inca de atunci trebuie facut o serie de lucruri, ca Romania sa valorifice la maxim o astfel de oportunitate deoarece ea se intampla o data la 27 de ani!

Din cauza ca nu s-a facut nimic din ceea ce trebuie inca din 2013, Romania a avut pana acum pierderi de sute de milioane de euro si va continua sa aiba aceasta pierdere! 

Ca de exemplu, la Constanta si pe litoral trebuie profitat de o astfel de conjunctura pentru a atrage turistii din randul celor tineri din diversele tari din UE  in diverse weekendur din lunile Mai si Iunie!

Din pacate au trecut lunile respective si cei care aveau obligatie sa valorifice o astfel de oportunitate la Constanta si pe litoral ,nu au facut ceea ce trebuie, dar ceea ce este mai grav este ca in moment in care s-a intrat deja in plin sezon doamna Corina Martin decide sa faca ceva care trebuie realizat in lunile Ianuarie si Februarie 2013!


Va dam o frantura din aceasta declaratie :”Continuam sa primim pe oricine are idei si solutii, proiecte si argumente. Biroul nostru si telefonul meu personal au fost si raman permanent accesibile. Dedic in continuare cele 18 ore active din zi discutiilor cu oricine, intalnirilor cu toata lumea…”


De aici rezulta o intrabare! Daca, inca din 2013 doamna Corina Martin are aceasta disponibilitate de ce nu s-a putut valorifica o astfel de oportunitate despre care am vorbit ?

Din vina cui nu s-a putut elabora acele produse turistice si care apoi trebuie promovate atat ca programe turistice cat si oportunitati de afaceri ?

Costa del sol 23

Intre timp am ajuns in perioada de varf a sezonului iar doamna Corina Martin a avut parte de mult ghinion si anume sa organizeze o intrunire cu jurnalisti si bloggeri! Avand in vedere ca o astfel de intrunire in varful sezonului a avut scop de a promova pe ceea ce a fost stabilit dansa a reusit sa provoca un scandal in new media deoarece majoritatea blogerilor si jurnalistilor au considerat ca astfel de invitatie trebuie facut incat din ianuarie februarie 2013 si nu acum in 2015 mai ales in perioada de varf a sezonuluiIata ce spune  domnia sa, doamna Corina Martin :”Aceasta propunere este una de dezbatere generala si de cunoastere. Nu ne propunem sa iesim de acolo cu strategia pe urmatorii 15 ani, ci macar cu cateva linii si idei generale despre turism si destinatie,  La a doua intalnire, .”..

La prima vedere se pot spune ca avem de a face cu un caz grav de neglijenta in serviciu care aduce prejudicii grave ,insa declaratia doamnei Corina Martin poate obliga pe procuri sa gandeasca  si la o alta incadrare…

Iata ce spune in continuare aceeasu doamna:


„Experienta de management de organizatie, patronat, asociatie se castiga in timp. Cu mult efort, multa diplomatie, multe sacrificii. Am adunat MII DE KM … 9 ANI…Stiti ce inseamna asta ? Stiti ce inseamna lupta cu ministere, primarii, autoritati ale statului, institutii…in numele si pentru 800 de membri, de exemplu, asa cum aveam in mandatele mele ca presedinte ANAT? Sau ca presedinte al Federatiei FAPT ? „

De aici rezulta o interpretare logica daca exista oameni care au 9 ani de experinte si aveau printre alte anumite atributie pentru a profita de conjunctura despre care am vorbit si de a o valorifica si nu s-a facut ,inseamna ca avem de aface cu altfel de incadrare a faptelor! 

Ca atare pentru a se putea usura munca procurorilor ,autoritatile de control de la Bruxelles ,la o astfel de intrunire propusa decatre doamna Corina Martin ar trebuie identificat pe cei care prin statut lor aveau obligatie ca in 2013 de indata ce s-a aflat ca Romania devenea tara gazda a capitala tineretului sa faca ceea ce trebuie.

Turism talent Avand in vedere ca din 2013 fondurile publice pentru promovare turism trebuie alocate cu prioritate pentru elaborare produse turistice ,si apoi promovare lor sub forma de oportunitati de afaceri ,trebuie verificat un control privind modul in care a fost alocate fonduri pentru turism in perioada 2013 -2015

 

Va prezentam in acest si-ntr-un alt document , pasaje din discutia ce a avut loc pe contul OFICIAL de Facebook al doamnei Corina Martin:


Joie Negru  Eu zic mai intai sa stergem praful si sa aranjam casa inainte sa dam petreceri!

Bogdan Dumitru eu cred ca va fi epica intalnirea asta :)))))

Alberto Rodrigues In calitate de cercetator in stintele economice si digitale, propun ca la o astfel de intrunire sa se discute printre altele, urmatoarele: 1) Crearea cursurilor de scurta durata si care sa fie combinate cu produse turistice de anumite feluri si care sa fie organizate in diverse weekenduri din lunile August ,Septembrie ,Octobrie si Noiembrie la mare si apoi la munte .Una din tematica acestor cursuri poate fi despre proiecte care ofera posibilitatea ca elevii si studentii sa castige bani in timp ce studiaza ajutand institutiile la care studiaza sa implementeze unele proiecte de la care vor aduce in economia unor tari ale UE zeci si sute de milioane de euro, iar cu aceasta ocazie institutile de invatamant respective vor avea suficienti bani pentru a plati elevii si studentii care vor ajuta la implementarea proiectelor respective 2) Implementarea unor proiecte care sa fie in conformitate cu o alta etapa pe care Uniunea Europeana o considera de mare importanta strategica si care este data de expresie „”How European Union can help you to valorise your creative potential and win money „. Avand in vedere ca o buna parte dintre adolescenti si elevi pot veni insositi de parinti atunci se mai poate crea un produs de transfer de know-how pentru parintii din randul investitorilor ,antreprenori, top managers etc. Cu aceasta ocazie se pot realiza evenimente de tranfer de know-how pe tematice precum a) „”25 danube region from Germany Austria Romania where money invested can bring more than 25% profit in less than 25 weeks „”b) Business opportunities which bring high profit in short therm without consumming resources and making polluition „”c) How European Union banks can get more than 7 millions new clients in less than 17 months. Avand in vedere ca Romania beneficieaza de statul de tara gazda capitala Europeana a tineretului ,pana 30 Decembrie 2015 cursuri de scurta durata pe tematice prezentate anterior vor avea o capacitate uriasa de a atrage un numar mare de elevi si studenti din diverse tari ai UE la Constanta in diverse weekenduri din lunile August si Septembrie si apoi de la 1 Octobrie cursurile respective pot fi facute la Brasov si Valea Prahovei In felul acesta pentru prima data in istoria de dupa 89 , cand, cu un singur proiect, Romania, va putea sa atraga un numar relativ mare de turisti straini in extrasezon atat la mare cat si la munte si sa extinda sezonul pe litoral pe capat de toamna de o maniera eficienta si in acelasi timp sa dinamizeze sezonul de la munte in diverse weekenduri din lunile Octobrie si Noiembrie. Considerand ca in calitate de cercetator in stintele economice si digitale am facut datoria si anume de a oferi anumite informatii pe care eu le considere extrem de utile. Va multumesc pentru atentie !

Like · Reply · 3 · June 26 at 2:43pm

Joie Negru Da, …poate. Aducem si furcile? Ar fi interesanta o astfel de dezbatere, cu un verde-n fata veritabil.

Avand in vedere ca majoritate bloguri au considerat ca astfel de discutie trebuie realizat inca din lunile Ianurie si Februarie 2013 si nu in 2015 mai ales intr-un moment in care deja se intrase in varful sezon majoritate blogeri care s-au exprimat  au  spus o serie de lucrurile de asa manjiera incat la un moment data doamna Corina Martin spune 

Corina Martin Official  Eu pentru acuzatii nefondate m-am decis sa apelez la avocatul meu. Va rog sa aveti decenta sa va informati si sa va retrageti acuzatiile

Considerand ca v-am creat apetitul ca sa urmariti si partea a doua inchei aici urandu-va  o vacanta linistita.

Sursa dialoguri si pasaje prezentate: contul oficial de Facebook al doamnei Corina Martin 

 

Sursa foto: google.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul