Criteriul National

​VIDEO Mohamed Salah s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui său – Fotbal

​VIDEO Mohamed Salah s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui său – Fotbal
noiembrie 13
20:31 2020
​Atacantul formaţiei Liverpool Mohamed Salah s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui său, Nasr, organizată la Cairo şi la care a participat în urmă cu câteva zile, informează dailymail.co.uk.

Jucătorul de 28 de ani nu a fost singurul internaţional egiptean participant. Potrivit sursei citate, mijlocaşul Mahmoud Trezeguet de la Aston Villa a fost şi el printre invitaţi.

În înregistrări video postate pe reţelele de socializare, Salah poate fi văzut purtând incorect masca în timp ce dansează într-un cerc, cu zeci de persoane în jurul său, majoritatea fără mască. Există şi alte imagini, în care fotbalistul nu poartă mască.

În septembrie, Egiptul a permis organizarea nunţilor în aer liber, după mai multe luni în care acestea au fost interzise, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului. Guvernul a anunţat că nunţile sunt limitate la maximum 300 de invitaţi şi pot avea loc doar în facilităţile turistice şi hoteliere care au obţinut certificate de securitate sanitară.

Atacantul formaţiei Liverpool Mohamed Salah, aflat la echipa naţională a Egiptului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Vedeta echipei engleze nu prezintă simptome.

Egiptul va evolua, sâmbătă, acasă, cu Togo, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, apoi va juca returul cu aceeaşi reprezentativă, în deplasare, marţi.

Federaţia egipteană precizează că alţi doi jucători din cele două naţionale au contractat virusul Sars-CoV-2.

Salah, 68 de selecţii şi 43 de goluri marcate, a intrat în izolare şi ar putea rata următoarele două meciuri ale echipei Liverpool, cu Leicester, la 21 noiembrie, în Premier League şi cu Atalanta, tot pe teren propriu, la 25 noiembrie, în Champions League.

El a fost titular la toate cele opt meciuri din Premier League ale formaţiei Liverpool în acest sezon, marcând opt goluri, scrie News.ro.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul