Criteriul National

1 Mai la Vama Veche… forever young !

1 Mai la Vama Veche… forever young !
mai 01
09:27 2016

Vama Veche şi-a căpătat statutul de a fi destinaţia cea mai căutată şi în această perioadă. În acest an, Sărbătoarea Pascală a coincis cu cea tradiţională de 1 Mai.Iar în mini- vacanța de 1 mai, Vama Veche a devenit un adevărat barometru al distracţiei,deoarece în această  o mulţime de turişti au ales acest loc pentru a se recrea.

Ca şi în anii anteriori, Vama Veche a dat cumva startul distracţiei pentru minivacanţa de 1 Mai. Tinerii s-au grăbit să vină la mare pentru a prinde cât mai multe zile de relaxare şi voie bună. Profitând de faptul că soarele a ieşit şi a infirmat toate estimărilor specialiştilor în prognoze meteorologice nefavorabile, patronii teraselor au avut cu ce anume să atragă, deoarece orice pretenţie din punct de vedere al sortimentelor de băuturi cât şi din punct de vedere muzical au putut fi onorate.

Tinerii au preferat distracţia, petrecerile din cluburi, concertele sau relaxarea, dar şi plimbările pe malul mării.Turiştii au reuşit să fie întâmpinaţi şi aşteptaţi în număr mare în acest punct al litoralului românesc de o ofertă în locaţii accesibile tuturor buzunarelor, de la cort şi până la hoteluri de cinci stele.

Vă prezentăm în continuare o serie de instantanee surprinse de către foto-reporterii ziarului Criteriul Naţional

IMG_5449  IMG_5467  IMG_5493

IMG_5478 IMG_5500IMG_5454

 

IMG_5464  IMG_5502  IMG_5479

 

IMG_5476  IMG_5473 IMG_5487

IMG_5485 IMG_5472 IMG_5455

IMG_5489 IMG_5457 IMG_5456

IMG_5490 IMG_5499 IMG_5503

IMG_5491 IMG_5492 IMG_5458

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo