Criteriul National

1 Mai la Vama Veche… forever young !

1 Mai la Vama Veche… forever young !
mai 01
09:27 2016

Vama Veche şi-a căpătat statutul de a fi destinaţia cea mai căutată şi în această perioadă. În acest an, Sărbătoarea Pascală a coincis cu cea tradiţională de 1 Mai.Iar în mini- vacanța de 1 mai, Vama Veche a devenit un adevărat barometru al distracţiei,deoarece în această  o mulţime de turişti au ales acest loc pentru a se recrea.

Ca şi în anii anteriori, Vama Veche a dat cumva startul distracţiei pentru minivacanţa de 1 Mai. Tinerii s-au grăbit să vină la mare pentru a prinde cât mai multe zile de relaxare şi voie bună. Profitând de faptul că soarele a ieşit şi a infirmat toate estimărilor specialiştilor în prognoze meteorologice nefavorabile, patronii teraselor au avut cu ce anume să atragă, deoarece orice pretenţie din punct de vedere al sortimentelor de băuturi cât şi din punct de vedere muzical au putut fi onorate.

Tinerii au preferat distracţia, petrecerile din cluburi, concertele sau relaxarea, dar şi plimbările pe malul mării.Turiştii au reuşit să fie întâmpinaţi şi aşteptaţi în număr mare în acest punct al litoralului românesc de o ofertă în locaţii accesibile tuturor buzunarelor, de la cort şi până la hoteluri de cinci stele.

Vă prezentăm în continuare o serie de instantanee surprinse de către foto-reporterii ziarului Criteriul Naţional

IMG_5449  IMG_5467  IMG_5493

IMG_5478 IMG_5500IMG_5454

 

IMG_5464  IMG_5502  IMG_5479

 

IMG_5476  IMG_5473 IMG_5487

IMG_5485 IMG_5472 IMG_5455

IMG_5489 IMG_5457 IMG_5456

IMG_5490 IMG_5499 IMG_5503

IMG_5491 IMG_5492 IMG_5458

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro