Criteriul National

10 motive pentru a alege panourile decorative exterioare de la Tecstone

10 motive pentru a alege panourile decorative exterioare de la Tecstone
aprilie 28
23:32 2020

Caramida aparenta este foarte populara si este folosita atat in exterior cat si in interior. Aceasta ofera un aspect cald si curat, ducand cu gandul la mai multe perioade din istoria omenirii: Perioada industriala, perioada Baroca si lista poate continua. Multi dintre stramosii nostri au folosit caramida, din motive cat se poate de simple: este usor de pus in opera, este ieftina, tine departe focul, izoleaza bine si arata foarte bine.

Astazi, aproape tot ceea ce se cauta la caramida este elementul estetic. Tocmai de aceea, au aparut tot felul de panouri cu caramida aparenta, care acopera alte materiale de constructii, oferind aspectul dorit de utilizator. Asta nu inseamna ca un panou de caramida aparenta nu poate juca si alte roluri decat cele estetice. Cei de la Tecstone.ro au reusit sa dea nastere unui panou decorativ exterior  care joaca o multime de alte roluri si ofera extrem de multe beneficii.

Ce este panoul decorativ de la Techstone si de ce merita luat in calcul?

Este un sistem termoizolant compus dintr-o placa de polistiren extrudat de inalta densitate, in care se injecteaza rasini poliesterice armate cu praf de marmura si diverse nuante. Procesul de productie a termosistemului este unul complex, insa rezultatul obtinut este unul excelent, atat din punct de vedere al proprietatilor, cat si din punct de vedere estetic. Odata realizat, panoul termoizolant de la Techstone asigura o multime de beneficii, care mai de care mai interesante:

1. Arata foarte bine. Poate lua aspectul unei caramizi colorate in orice nuanta doresti sau poate lua aspectul de piatra;

2. Ofera o protectie termica foarte buna pentru toti peretii constructiei;

3. Se poate prinde pe orice tip de suprafata. Indiferent de tipul peretilor, termosistemul Techstone se poate instala fara probleme. Este nevoie doar de prinderi mecanice ( dibluri ) si de spuma poliuretanica cu rol de adeziv;

4. Se instaleaza in orice perioada a anului, indiferent de temperatura;

5. Elimina o multime de pasi esentiali, in mod firesc, pentru realizarea unui termosistem exterior;

6. Asigura rapiditate in executie;

7. Nu contine niciun gaz toxic, ceea ce face utilizarea cladirii cat se poate de sigura pentru oameni;

8. Se debiteaza usor, putand sa se integreze chiar si pe peretii cu forme neregulate sau cu diverse probleme;

9. Nu este influentat de apa, umezeala, vant, ploi, ninsoare sau chiar socuri fizice;

10. Se curata foarte usor si nu isi pierde proprietatile in timp. Astfel, chiar si dupa cateva zeci de ani sistemul de izolare exterioara propus de Techstone isi va pastra aspectul.

Fabricat in Romania, acest termosistem reuseste sa revolutioneze intreaga piata a cosnstructiilor. Merita, asadar, sa fie luat in calcul de orice beneficiar si de orice constructor.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul