Criteriul National

10 motive pentru care numerologia este atat importanta

10 motive pentru care numerologia este atat importanta
august 19
14:46 2020

Numerologia este o stiinta care se ocupa de numere; aceste numere sunt folosite ca instrumente pentru influentarea vietii umane într-un mod pozitiv. Cand oamenii sunt în cautarea unei metode de a „calcula” succesul si fericirea, numerologia poate fi de mare ajutor. În afara de acestea, mai sunt si alte motive pentru care numerologia este importanta în viata voastra.

Daca sunteti pasionat de aceasta „arta” sau pur si simplu vreti sa aflati mai multe despre numerologie, nu ezitati sa consultati carti de numerologie.

  1. Îndreapta „defectele” planetare – Numerele folosite în numerologie tin de astronomie si sunt asociate cu cele 9 planete ale Universului. Asadar, atunci cand exista un defect în graficul nasterii voastre, numerologia poate rectifica acest lucru.
  2. Analiza pe termen scurt – Evaluarea graficului de nastere va prezice doar evenimentele pe termen lung; dar, predictiile numerologiei pot evidentia chiar si evenimentele pe termen scurt din viata voastra. Acest lucru va va ajuta sa luati decizii majore precum cumpararea de proprietati, schimbarea locurilor de munca, oportunitati de peste mari si tari si multe altele.
  3. Are efect asupra karmei tale – Numerele din numerologie sunt abilitate sa va reduca efectele karmice, modificandu-ti destinul! Acest lucru va va aduce fericire în viata voastra.
  4. Identifica zonele slabe – O consultare din punct de vedere al numerologiei va va ajuta sa cunoasteti care sunt punctele voastre forte si care sunt punctele slabe.
  5. Sanatate si fericire – Numerologia ajuta la identificarea pericolelor pentru sanatate si, odata cu utilizarea acesteia, problemele fizice pot fi reduse la minimum si evitate.
  6. Cumpararea si vanzarea – Stiinta numerelor poate fi asociata cu datele corespunzatoare pentru cumpararea sau vanzarea bunurilor atat de necesare pentru investitiile dvs. pe termen lung.
  7. Ocupatia – Numerologia actioneaza ca un excelent ghid pentru studentii care doresc sa stie ce optiune de cariera va fi cea mai potrivita pentru evolutia lor. Tinerii pot sa înteleaga cu usurinta care va fi cel mai bun domeniu în care ar trebui sa evolueze si sa obtina profituri care sa îi satisfaca.
  8. Analiza compatibilitatii – Sa ajungeti sa va cunoasteti jumatatea mai bine si sa aveti o casnicie linistita si fericita este visul tuturor. Numerologia este un instrument care va va ghida sa deveniti mai flexibili în relatia sot / sotie.
  9. Predictii – Numerologia ajuta la cunoasterea diferitelor prognoze referitoare la întrebarile pe care le puteti avea în ceea ce priveste fuziunile, achizitiile, casatoria si familia.
  10. O mai buna întelegere a sinelui – Predictiile numerologiei se formeaza pe baza numerelor psihice ale unei persoane. Acest lucru va oferi o perspectiva clara despre personalitatea, atitudinea, preferintele si modelele de comportament. Dupa ce cunoasteti acestea, veti obtine o mai buna întelegere a personalitatii voastre.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul