Criteriul National

10 sfaturi pentru imbunatatirea relatiei

10 sfaturi pentru imbunatatirea relatiei
iulie 21
14:36 2020

„Ne intelegem din ce in ce mai putin”. Este logic ca, atunci cand relatia a avansat si faza „indragostirii” a disparut, ne intalnim fata in fata cu persoana cu care ne impartasim viata pentru prima data.

Dorinta de a-i face pe plac celuilalt, mai presus de toate, scade si incepem sa percepem diferenta dintre „idealul tau, sau cel pe care l-am idealizat si realul tau” , in asa fel incat chiar si acele spectacole sau hobby-uri care deranjau doar putin au trecut neobservate, devin un adevarat front deschis si separator al relatiei.

Dar de ce se intampla asta? Indragostirea este o faza cu expirarea, suna greu de acceptat, dar in realitate este ceva foarte pozitiv, deoarece acest lucru va da loc la ceea ce este cu adevarat important si capabil sa creeze un cuplu stabil „dragoste angajata” .

In aceasta faza primele conflicte sunt rezolvate si angajamentul creste , dar diferentele dintre ele sunt, de asemenea, evidente, care in multe cazuri sfarsesc dizolvand cuplul.

Cum sa faci diferentele sa scada si sa cresti satisfactia in cupluri?

10 sfaturi pentru imbunatatirea relatiei

Stabileste de la inceput limite clare in legatura cu problemele de respect, autonomie personala, casa, relatie … Acceptati partile celuilalt de care nu va plac si nu incercati sa le schimbati, pe de o parte nu va fi fericit pentru ca alegerea schimbarii nu este personala, iar pe de alta parte pentru ca ar deveni altcineva diferit de cel de care v-ati indragostit. In ambele cazuri, aceasta va insemna nemultumirea ambelor in relatie.

Pune-te la locul lor. Fii empatic cu el / ea. Incercati sa intelegeti de ce actioneaza intr-un anumit mod, cu aceasta atitudine va veti simti inteles care va favoriza apropierea.

Luati cel putin 10 minute pe zi pentru a vorbi . Comunicarea este pilonul oricarei relatii umane. Daca doriti sa stiti ceva sau credeti ca exista un continut ascuns sau un mesaj dublu in cuvintele dvs., intrebati, si nu interpretati. In felul acesta vom invata sa nu tinem ravna si sa imbunatatim comunicarea.

Nu te poti astepta ca celalalt sa raspunda nevoilor tale . Pentru a fi fericit cu o alta persoana, trebuie mai intai sa fii fericit cu tine insuti. Daca fericirea ta depinde de alta, nu te vei simti niciodata implinit sau fericit.

O viata sexuala plina de imaginatie este una mai buna. Fie ca sunteti impreuna doi ani sau saisprezece, stiti cat de importanta este pasiunea in relatia voastra. Dar stiati cat de importante sunt fanteziile sexuale in relatia fericita?

A fi capabil sa-ti comunici dorintele partenerului tau, sa pastrezi lucrurile noi si sa adaugi imaginatie sexului va face minuni pentru tine – atat in ​​dormitor, cat si in viata. Internetul este o mare sursa de informatii si materiale erotice de unde va puteti inspira, de ce sa nu-l folositi.

Aveti in comun timp liber de calitate , care serveste pentru a impartasi si a va bucura pe celalalt si pe dvs. insiva. Mentineti un timp de independenta si dati-l celuilalt . Este important ca fiecare membru al cuplului sa aiba si propriul timp liber, deoarece in acest fel avem grija de noi insine, iar fericirea noastra nu va depinde numai de celalalt.

Chiar daca nu sunteti complet fericiti in acel moment in relatie, incercati sa va amintiti ce v-a facut sa va indragostiti de celalalt si sa-i spuneti acestuia sau ei ; Acest lucru va va consolida unirea.

Acceptati ca „a da nu inseamna a pierde”. Exista momente in care dorintele noastre proprii vor predomina si altele cand va predomina tovarasul nostru, o relatie este un schimb , nu o competitie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul