Criteriul National

15 ani de Exotique – Sarbatorim noul showroom

15 ani de Exotique – Sarbatorim noul showroom
septembrie 27
14:05 2018

O veste foarte importanta pentru iubitorii de mobila eleganta, luxoasa sau cu aspect vintage! La 15 ani de la infiintarea celui mai important magazin de mobila, Exotique, ne dorim sa sarbatorim alaturi de pasionatii de arta, de design de interior si nu numai, inaugurarea unui nou showroom.

Evenimentul va avea loc joi, 27 septembrie, ora 19:00, unde va asteptam cu drag sa descoperiti noile colectii in materie de mobila. In plus, pentru ca ne dorim ca totul sa fie cat mai interactiv, la deschidere nu vor lipsi invitatii speciali, cei mai renumiti artisti locali, pregatiti sa va surprinda cu propriile creatii si inovatii. Frumosul nu a existat fara arta si nici invers, asadar acestea vor fi elementele cheie ale unei seri extraordinare!

Descopera cele mai interesante lucruri despre Exotique!

  • Exotique este mai mult decat un simplu magazin de mobila, este un concept construit din dorinta de a oferi celor care iubesc arta si frumosul, lucruri cu adevarat exclusive. Exotique este un trendsetter, un Inspirational Boutique.
  • Fiecare persoana ce alege mobila de lemn de la Exotique are o sansa unica de a descoperi o bucatica din cultura, istoria si arta celor mai fascinante tari, precum India, Maroc, Vietnam, Thailanda sau Indonezia. Nici culturile europene nu sunt ignorate, intrucat in colectii se regasesc pe langa modelele de inspiratie asiatica si modele cu istorie europeana.
  • De 15 ani, brandul Exotique, isi propune sa infrumuseteze casele si inimile romanilor cu ajutorul pieselor de mobilier ce pot fi considerate adevarate opere de arta. Spre exemplu, un pat din lemn masiv intruneste esente exotice, decoratiuni si detalii atent lucrate, dar si confortul sporit de care oricine are nevoie. Si acestea sunt doar cateva din caracteristicile mobilei noastre!
  • Exotique a cucerit publicul si continua sa o faca prin curajul de a aduce in atentia acestuia produse de-a dreptul originale, de a promova si scoate in evidenta culturi atat de diferite de cea a noastra. Nu trebuie decat sa aruncati o privire asupra pieselor de mobilier si gamei de canapele vintage pentru a nu avea niciun dubiu legat de calitatea produselor oferite.
  • Incepand din septembrie 2009, brandul Exotique primeste distinctia de „Furnizor al Casei Regale a Romaniei”, titlu acordat de catre Alteta Sa Regala, Principesa Margareta a Romaniei, in numele Majestatii Sale, Regele Mihai. In 2012 si 2015, o noua certificare ii este atribuita acestui magazin de mobila, aceea de „Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei”, reprezentand, de fapt, o incununare a calitatii exceptionale oferita de produsele Exotique, un semn de recunoastere si de apreciere, dar si o motivatie in plus pentru a pastra si imbunatati autenticitatea, calitatea si traditia serviciilor oferite.

Participa si tu, joi 27 septembrie, ora 19.00, la cel mai mare eveniment marca Exotique si lasa-te purtat intr-o aventura de-a dreptul inedita!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu