Criteriul National

15 ani de Exotique – Sarbatorim noul showroom

15 ani de Exotique – Sarbatorim noul showroom
septembrie 27
14:05 2018

O veste foarte importanta pentru iubitorii de mobila eleganta, luxoasa sau cu aspect vintage! La 15 ani de la infiintarea celui mai important magazin de mobila, Exotique, ne dorim sa sarbatorim alaturi de pasionatii de arta, de design de interior si nu numai, inaugurarea unui nou showroom.

Evenimentul va avea loc joi, 27 septembrie, ora 19:00, unde va asteptam cu drag sa descoperiti noile colectii in materie de mobila. In plus, pentru ca ne dorim ca totul sa fie cat mai interactiv, la deschidere nu vor lipsi invitatii speciali, cei mai renumiti artisti locali, pregatiti sa va surprinda cu propriile creatii si inovatii. Frumosul nu a existat fara arta si nici invers, asadar acestea vor fi elementele cheie ale unei seri extraordinare!

Descopera cele mai interesante lucruri despre Exotique!

  • Exotique este mai mult decat un simplu magazin de mobila, este un concept construit din dorinta de a oferi celor care iubesc arta si frumosul, lucruri cu adevarat exclusive. Exotique este un trendsetter, un Inspirational Boutique.
  • Fiecare persoana ce alege mobila de lemn de la Exotique are o sansa unica de a descoperi o bucatica din cultura, istoria si arta celor mai fascinante tari, precum India, Maroc, Vietnam, Thailanda sau Indonezia. Nici culturile europene nu sunt ignorate, intrucat in colectii se regasesc pe langa modelele de inspiratie asiatica si modele cu istorie europeana.
  • De 15 ani, brandul Exotique, isi propune sa infrumuseteze casele si inimile romanilor cu ajutorul pieselor de mobilier ce pot fi considerate adevarate opere de arta. Spre exemplu, un pat din lemn masiv intruneste esente exotice, decoratiuni si detalii atent lucrate, dar si confortul sporit de care oricine are nevoie. Si acestea sunt doar cateva din caracteristicile mobilei noastre!
  • Exotique a cucerit publicul si continua sa o faca prin curajul de a aduce in atentia acestuia produse de-a dreptul originale, de a promova si scoate in evidenta culturi atat de diferite de cea a noastra. Nu trebuie decat sa aruncati o privire asupra pieselor de mobilier si gamei de canapele vintage pentru a nu avea niciun dubiu legat de calitatea produselor oferite.
  • Incepand din septembrie 2009, brandul Exotique primeste distinctia de „Furnizor al Casei Regale a Romaniei”, titlu acordat de catre Alteta Sa Regala, Principesa Margareta a Romaniei, in numele Majestatii Sale, Regele Mihai. In 2012 si 2015, o noua certificare ii este atribuita acestui magazin de mobila, aceea de „Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei”, reprezentand, de fapt, o incununare a calitatii exceptionale oferita de produsele Exotique, un semn de recunoastere si de apreciere, dar si o motivatie in plus pentru a pastra si imbunatati autenticitatea, calitatea si traditia serviciilor oferite.

Participa si tu, joi 27 septembrie, ora 19.00, la cel mai mare eveniment marca Exotique si lasa-te purtat intr-o aventura de-a dreptul inedita!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei