Criteriul National

15 August – Dubla sarbatoare In Romania

15 August – Dubla sarbatoare In Romania
august 16
06:30 2015

IMG_3406 IMG_3411 IMG_3396 IMG_3398 IMG_3414 IMG_3415 IMG_342615 August – Dubla sarbatoare In Romania

 

Este o dubla srbatoare pentru ca este sarbatorita ziua Zilei Sfintei Maria si a sutelor de mii de sarbatoriti care isi celebreaza in Romania ziua numelui, dar si

marea sarbatoare in care marinarii romani sarbatoresc Ziua Marinei Romane.

Asa ca in aceasta dimineata echipa noastra de stiri s-a deplasat pe faleza din zona Cazinoului din Constanta unde mii de oameni si-au facut aparitia inca de la primele ore ale dimineti, pentru a vedea parada navelor militare Romane si programul special organizat de catre Comandamentul Fortelor Navale Romane.

Cu aceasta ocazie au defilat o parte a flotei militare cat si flotila de avioane si elicoptere Puma – Naval. In fata Comandamentului au fost prezentate o parte din arsenalul usor, dar si doua tipuri de torpile autoghidate. Rachetele antinavale TOMAHOWK au fost si ele prezentate in demonstratia de azi dimineata. Fortele speciale romane Navy Seal au facut o demonstratie de forta si inalt profesionalism, eliberand ostaticii si anihiland teroristii. Atat baietii cat si fetele fortelor navale romane s-au prezentat intr-o tinuta exemplara de un alb impecabil, care-i faceau sa straluceasca si mai mult, incat multi oameni ii confundau cu ofiterii americani. La monumentul eroilor situat pe faleza s-au depus coroane de flori, una fiind trimisa chiar din partea presedintelui Romaniei- Domnul Klaus Johannis. Insa marea supriza pe care am avut-o intr-o benzinarie din Constanta a fost cand am dorit sa achitam la casa benzina. Colectivul benzinariei sarbatorea ziua marinei, fiind imbracati in uniforme asemeni marinarilor. In incheiere va lasam sa admirati imaginile care practic vorbesc de la sine.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro