Criteriul National

2 motive pentru care biroul dvs. are inca nevoie de hartie pentru copiator

2 motive pentru care biroul dvs. are inca nevoie de hartie pentru copiator
ianuarie 10
17:09 2020

19513_16051_.jpg

Este 2020 si sunteti convins ca faptul ca a avea imprimante de birou sau copiatoare reprezinta ceva demodat? In plus, de ce ati avea nevoie si de hartie in birou? Desigur, este o modalitate excelenta de a va stoca documentele pe serverul dvs. online, ajutand totodata mediul. Este alegerea cea mai buna, mai ales cand folositi imprimante multifunctionale de birou care folosesc hartie copiator. Nu mai vorbim de cat de usor este sa partajati si sa editati documente online, fara a fi necesar sa le scanati sau sa le copiati manual.

Cu toate acestea, a avea o afacere ce functioneaza complet fara hartie s-ar putea sa nu fie la fel de benefic pe cat credeti. Chiar si in aceasta perioada digitala in care traim, imprimantele si copiatoarele de birou si, implicit, hartia, sunt absolut necesare pentru succesul afacerii dvs.

Pentru a avea o afacere functionala, este important sa continuati sa incorporati materiale tiparite si online in planurile de afacere. Si, daca doriti hartie de calitate, va recomandam magazinul online Papetti.ro, de unde veti putea achizitiona orice tip si dimensiune de hartie. Incepand cu hartie A4 (dimensiunea standard) pana la hartie in rola, de dimensiuni mari, tip A0 sau A1, precum si pana la alte elemente de birotica, aceasta papetarie online este un aliat de nadejde in orice tip de business.

Iata si cateva motive pentru care cred ca este imperativ sa avem in continuare afaceri care folosesc hartia si imprimantele de birou:

  1. Doar pentru ca biroul dvs. ar putea sa nu mai foloseasca hartia, nu inseamna ca toate intreprinderile si clientii sunt inca in aceeasi linie cu tine. Structura dvs. de afaceri este, desigur, diferita de orice alte afaceri, iar eliminarea totala a imprimantelor si hartiei s-ar putea sa nu functioneze pentru ele asa cum se intampla pentru dvs. Aveti nevoie de contracte si facturi, de exemplu, imprimate pe hartie pentru ca unii clienti nu apeleaza doar la servicii digitale, sa nu mai vorbim despre faptul ca nu toti au posibiliatea unei semnaturi electronice (mai ales cand vorbim despre micile afaceri). Sa nu mai vorbim si despre faptul ca, daca trimiteti ceva in format PDF, nu toti au posibilitatea de a citi sau deschide un asemenea format. Deci, doriti sa se simta „inclusi” sau „exclusi”? Prin urmare, acesta este motivul pentru care este important ca biroul dvs. sa aiba capacitatea de a tipari copii pentru acei clienti care au nevoie de documente in forma fizica.

Ca afacere, arata minunat sa puteti oferi clientilor optiuni, cum ar fi primirea facturilor prin digital sau prin tiparire.

  1. Nu trebuie sa mai spunem ca uneori calculatoarele se prabusesc din motive pe care nu le putem preveni. In cele mai grave situatii, datele personale, documentele si foile de calcul ale companiei dvs. pot fi pierdute permanent si, cel mai probabil, vor prelungi finalizarea proiectelor importante. Acum, nu spunem ca trebuie sa pastrati copii tiparite ale fiecarui document produs de compania dvs., ceea ce ar fi extrem si inutil. Dar ceea ce spunem este sa pastram copii tiparite ale datelor personale si importante ale companiei pe care nu va puteti permite sa le pierdeti. Utilizati hartia pentru a imprima documente importante, cum ar fi documentele contabile, informatiile angajatilor si politicile companiei.

Acestea sunt doar doua motive pentru care trebuie sa aveti mereu hartie pentru copiator. Iti recomandam sa o cumperi de la Papetti.ro pentru ca vei avea mai multe optiuni de alegere si preturi mult mai bune de achizitie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul