Criteriul National

23 -25 septembrie 2016 – Weekendul Mireselor la Bucuresti!…

23 -25 septembrie 2016 – Weekendul Mireselor la Bucuresti!…
septembrie 25
16:54 2016

Targul Mireselor organizat in acest weekend la sediul RomExpo din Bucuresti a fost luat cu asalt de mii de tinere domnisoare si femei de toate varstele pentru a se informa sau a-si alege restaurantul, firma de ceremonii, rochia de mireasa sau echipa de profesionisti care sa le imortalizeze evenimentul pentru a pastra mereu vie, emotia celei mai frumoase zile din viata unui cuplu proaspat casatorit!..

img_6829img_6837img_6793img_6788

Inca de vineri dupa amiaza targul a fost luat practic cu asalt de catre vizitatoarele si reprezentantele sexului frumos, ocazie cu care acestea au avut si de aceasta data o paleta larga de oferte, care mai de care mai intersante, atat di. punct de vedere al pretului cat si al gustului si de ce nu al rafinamentului.

Oferta a fost una chiar neasteptata anul acesta.  Spunem asta deoarece  a putut fi aprciat chiar si de Domul Actor Variu Pavel Dan, care s-a aratat impresionat de plentitudiea de vizitatori dar si de ofertanti. Acesta s-a lasat fotografiat doar alaturi de un mai vechi prieten de-al domniei sale, care se ocupa de inchiriatul limuzinelor pentru VIP-uri sau la astfel de evenimente,  asa cum se obisnuieste si pe a noi de ceva timp

.img_6786img_6843img_6852

Echipa de stiri de la Bucuresti a ziarului CRITERIUL NATIONAL, a avut onoarea sa fie prezenta la acest eveniment unde a surprins cateva ipostaze ce va pot face sa intelegeti adevarata atmosfera desprinsa parca din basme, und tinerele domnisoare sau femei au putut deveni printese macar pentru o zi.

Evenimentul a reunit firme din absolut toate domeniile care va pot fi de un real folos, daca intentionati sa faceti acest importat pas in viata dumneavoastra!… Echipa noastra a putut observa forfota tipica acestui targ pLina de curiozitate, la absolut toate standurile ofertantilor. Asa ca dorim prin aceasta cale, sa aratam si celor care nu au putut fi prezenti la ROMEXPO,  cateva din ofertele deosebite ale evenimentului.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo