Criteriul National

23 -25 septembrie 2016 – Weekendul Mireselor la Bucuresti!…

23 -25 septembrie 2016 – Weekendul Mireselor la Bucuresti!…
septembrie 25
16:54 2016

Targul Mireselor organizat in acest weekend la sediul RomExpo din Bucuresti a fost luat cu asalt de mii de tinere domnisoare si femei de toate varstele pentru a se informa sau a-si alege restaurantul, firma de ceremonii, rochia de mireasa sau echipa de profesionisti care sa le imortalizeze evenimentul pentru a pastra mereu vie, emotia celei mai frumoase zile din viata unui cuplu proaspat casatorit!..

img_6829img_6837img_6793img_6788

Inca de vineri dupa amiaza targul a fost luat practic cu asalt de catre vizitatoarele si reprezentantele sexului frumos, ocazie cu care acestea au avut si de aceasta data o paleta larga de oferte, care mai de care mai intersante, atat di. punct de vedere al pretului cat si al gustului si de ce nu al rafinamentului.

Oferta a fost una chiar neasteptata anul acesta.  Spunem asta deoarece  a putut fi aprciat chiar si de Domul Actor Variu Pavel Dan, care s-a aratat impresionat de plentitudiea de vizitatori dar si de ofertanti. Acesta s-a lasat fotografiat doar alaturi de un mai vechi prieten de-al domniei sale, care se ocupa de inchiriatul limuzinelor pentru VIP-uri sau la astfel de evenimente,  asa cum se obisnuieste si pe a noi de ceva timp

.img_6786img_6843img_6852

Echipa de stiri de la Bucuresti a ziarului CRITERIUL NATIONAL, a avut onoarea sa fie prezenta la acest eveniment unde a surprins cateva ipostaze ce va pot face sa intelegeti adevarata atmosfera desprinsa parca din basme, und tinerele domnisoare sau femei au putut deveni printese macar pentru o zi.

Evenimentul a reunit firme din absolut toate domeniile care va pot fi de un real folos, daca intentionati sa faceti acest importat pas in viata dumneavoastra!… Echipa noastra a putut observa forfota tipica acestui targ pLina de curiozitate, la absolut toate standurile ofertantilor. Asa ca dorim prin aceasta cale, sa aratam si celor care nu au putut fi prezenti la ROMEXPO,  cateva din ofertele deosebite ale evenimentului.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo