Criteriul National

Criolipoliza – Tratamentul de slabire care iti ingheata grasimea

Criolipoliza – Tratamentul de slabire care iti ingheata grasimea
martie 09
14:18 2017

In Romania a aparut o metoda inedita de pierdere a grasimii corporale fara efort. Se numeste criolipoliza si este o procedura de inghetare a grasimii prin deteriorarea celulelor adipoase pe care le determina ulterior sa iasa in mod natural din organism. Adesea auzim ca pentru a slabi trebuie sa ardem celulele grase, dar de ce sa nu le inghetam, in schimb? Criolipoliza este despre remodelarea corporala prin inghetare si a fost descoperita de doi profesori de la Harvard, care au dat peste ea accidental atunci cand si-au dat seama ca bebelusii carora li s-a dat gheata pentru obraji au pierdut din celulele grase din acea zona. Profesorii si-au dat seama ca gheata a fost responsabila pentru pierderea celulelor grase si au inceput sa cerceteze mai bine acest efect.

Criolipoliza a devenit disponibila in clinicile de slabire asistata din Statele Unite ale Americii si Europa de la inceputul anului 2010, astazi fiind utilizata si in Australia si Asia. Vestea buna este ca aceasta procedura are aprobare FDA si poate fi folosita si ca mijloc de anestezie, nu numai ca metoda pentru indepartare a grasimii.

Criolipoliza poate fi considerata o alternativa non-invaziva pentru liposuctie, desi nu functioneaza excelent pentru cantitatile mari de grasime. Cu toate acestea, este extrem de eficienta pentru persoanele care doresc sa elimine depozitele mici de grasime, nedorite, care sunt dificil de eliminat prin diete alimentare si exercitii fizice. Totodata, criolipoliza nu este deloc riscanta, nu provoaca durere si prezinta rezultate pe termen lung. Procedura este populara, in special, in randul femeilor care doresc sa scape de surplusul de grasime din jurul abdomenului, care iese in evidenta chiar deasupra taliei, cand sunt inchisi pantalonii.

Cum functioneaza, de fapt, criolipoliza?

Dispozitivul folosit in cadrul acestui tratament este ca un aspirator foarte puternic care contine o unitate de inghetare. Un plasture gel este aplicat pe zona dorita, urmat de masina care reduce temperatura grasimii. Acest lucru face ca celulele adipoase sa fie deteriorate si sa moara incet. Celulele adipoase moarte sunt apoi eliminate lent de organism, prin cai naturale.

Racirea este, de obicei, mentinuta timp de cateva zeci de secunde, minimul de temperatura fiind de –8 grade Celsius. De mentionat ca aparatul ingheata doar celulele adipoase, nu si tesuturile din jur, precum nervii si pielea. Asadar, este o procedura sigura pentru pacient, care nu ofera efecte adverse si nu prezinta niciun risc.

Deoarece celulele grase sunt eliminate lent, pacientii care recurg la aceasta metoda de remodelare corporala trebuie sa se astepte ca rezultatele sa vina treptat, pe o perioada de cateva luni. Cu toate acestea, este o metoda sigura pentru sanatate, non-invaziva, care ofera rezultate garantate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo