Criteriul National

3 Beneficii ale utilizarii capsulelor de cafea la birou

3 Beneficii ale utilizarii capsulelor de cafea la birou
octombrie 19
10:18 2017

Pe o piata in care concurenta este mai acerba mai mult ca oricand, companiile pot sa se dezvolte sau sa isi diminueze activitatea in functie de numerosi factori. Fie ca este vorba de o afacere mare sau mica, de un birou de marketing, de o companie industriala sau chiar de un mic start-up, factorii de decizie trebuie sa se ingrijeasca de cele mai mici amanunte astfel incat angajatii sa vina la serviciu cu placere si sa munceasca productiv. In continuare iti vom prezenta un produs poate banal, dar care cu siguranta iti va imbunatati afacerea, indreptand-o in directia corecta.

Prestigiu afacerii tale

Cele mai multe companii au amenajate un spatiu pentru o gustare sau pentru a servi o bautura de catre angajati, dar locul tau de munca are si un esprsssor cu capsule de cafea? Avand un espressor de calitate superioara la birou, firma ta va fi privita ca o institutie de prestigiu, a carei angajati vor fi mai sofisticati, inteligenti si creativi. Lumea este intr-o continua miscare, iar societatea pune din ce in ce accentul pe calitate, inlocuind astfel racitorul de apa sau ibricul traditional cu esprsssorul cu capsule de cafea. Facand acest pas, afacerea dumneavoastra nu va ramane in urma. Poate parea ca aceasta investitie este doar pentru a beneficia de o cafea buna, dar este mult mai mult decat atat – este o declaratie de calitate a unui statut, ceea ce iti va oferi prestigiu.

Intalniri de afaceri mai productive

Unul dintre cele mai importante momente ale oricarei afaceri este intalnirea cu clientii sau asociatii. Intregul viitor al unei afaceri se afla in capacitatea sa de a uimi clientii si de a crea parteneriate puternice, care se intampla in cadrul uneia sau a doua intalniri de afaceri, cand se  incheie efectiv tranzactia. Folosind un espressor si capsule de cafea de calitate superioara la o intalnire, veti portretiza afacerea dumneavoastra ca sofisticata si proaspata, facand clientii sa se simta confortabil si in largul lor. Ambele atribute cheie fac intalnirea mult mai prietenoasa si primitoare, demostrand cat de productiva este afacerea dumneavoastra.

Angajati mai fericiti si mai creativi

Stim cu totii ca un loc de munca in care te simti in largul tau este un loc de munca productiv. Mentinerea unei atmosfere buna de lucru face diferenta in foarte multe cazuri, iar salariatii vor fi mai mai fericiti si mai creativi. Veti fi surprinsi, dar acesti factori sunt chiar mai important decat un salariu mai mare. Toate acestea doar pentru ca simt ca managementul ii pasa de ei, oferindu-le capsule de cafea de calitate superioara, astfel incat sa-si poata face o cana de espresso cu adevarat delicioasa.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro