Criteriul National

3 Cadouri perfecte pentru mamele noastre

3 Cadouri perfecte pentru mamele noastre
decembrie 14
15:33 2017

Mama este acea persoană care ne-a dat viață, este cea care s-a ocupat de noi, cea care a suferit alături de noi la dezamăgiri și care s-a bucurat de toate realizările noastre. Orice s-ar întâmpla mama este cea care ne va fi alături, cea care se va asigura că al ei copil este fericit. Chiar dacă câte o dată ni se pare că ea nu ne înțelege, trebuie să înțelegem că ea își dorește tot ce este mai bun pentru noi.

Când eram mici, mama era cea care ne așeza cadourile sub brad. Nu conta cât era ceasul, ea se trezea și fără ca noi să ne dăm seama ne strecura cadourile sub pom. Acum a venit timpul ca noi să îi facem cele mai frumoase surprize.

Știu că uneori poate părea greu alegerea unui singur cadou, dar haideți să vedem 3 cadouri pe care le putem oferi de Crăciun mamelor noastre.

  1. Bilete pentru vacanță – La noi în țară femeile muncesc foarte mult și chiar dacă noi am crescut, uneori mamele noastre uită să își mai acorde bucuria unei vacanțe. Tocmai de aceea de Crăciun putem să îi facem cadou o vacanță undeva. Nu contează destinația, să știi că uneori mamele noastre sunt mult mai puțin pretențioase față de noi. De exemplu o vacanță la munte va fi mereu apreciată de ele. Vedeți că în perioada asta firmele de turism au multe oferte și reduceri deci sigur veți găsi ceva pe placul vostru.
  2. Pe locul doi se află seturile de cosmetice. Sinceră să fiu nu am văzut mămică care să refuze primirea unui set cosmetice pentru femei, mai ales dacă el este unul ce cuprinde produse care îi plac. Nu trebuie să mergeți obligatoriu pe o firmă anume, din contră este important să optați pentru ingredientele care pe ea o cuceresc.
    set cosmetice
    De exemplu multe femei adoră cosmeticele cu miros de ciocolată, pe când altele preferă mai degrabă mirosul de căpșuni. Acum totul depinde de voi și de modul în care vă cunoașteți mama. Seturile de cosmetice sunt foarte ok și pentru că au preț mult mai bun decât dacă ați cumpăra fiecare produs cosmetic în parte.
  3. O mașină – Dacă aveți bani și mama voastră iubește să conducă, chiar dacă nu are mașină atunci acesta ar fi un cadou foarte reușit. Măcar în felul acesta vă veți asigura că are mereu la dispoziție un mijloc de transport. Mamele nu își doresc ceva foarte scump, ci din contră un produs util, tocmai de aceea nu ați face o gaură așa de mare în buget.

Voi sunteți cei care decideți ce cumpărați, nu uitați că voi o știți cel mai bine pe persoana care v-a oferit viață.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul