Criteriul National

3 Cadouri perfecte pentru mamele noastre

3 Cadouri perfecte pentru mamele noastre
decembrie 14
15:33 2017

Mama este acea persoană care ne-a dat viață, este cea care s-a ocupat de noi, cea care a suferit alături de noi la dezamăgiri și care s-a bucurat de toate realizările noastre. Orice s-ar întâmpla mama este cea care ne va fi alături, cea care se va asigura că al ei copil este fericit. Chiar dacă câte o dată ni se pare că ea nu ne înțelege, trebuie să înțelegem că ea își dorește tot ce este mai bun pentru noi.

Când eram mici, mama era cea care ne așeza cadourile sub brad. Nu conta cât era ceasul, ea se trezea și fără ca noi să ne dăm seama ne strecura cadourile sub pom. Acum a venit timpul ca noi să îi facem cele mai frumoase surprize.

Știu că uneori poate părea greu alegerea unui singur cadou, dar haideți să vedem 3 cadouri pe care le putem oferi de Crăciun mamelor noastre.

  1. Bilete pentru vacanță – La noi în țară femeile muncesc foarte mult și chiar dacă noi am crescut, uneori mamele noastre uită să își mai acorde bucuria unei vacanțe. Tocmai de aceea de Crăciun putem să îi facem cadou o vacanță undeva. Nu contează destinația, să știi că uneori mamele noastre sunt mult mai puțin pretențioase față de noi. De exemplu o vacanță la munte va fi mereu apreciată de ele. Vedeți că în perioada asta firmele de turism au multe oferte și reduceri deci sigur veți găsi ceva pe placul vostru.
  2. Pe locul doi se află seturile de cosmetice. Sinceră să fiu nu am văzut mămică care să refuze primirea unui set cosmetice pentru femei, mai ales dacă el este unul ce cuprinde produse care îi plac. Nu trebuie să mergeți obligatoriu pe o firmă anume, din contră este important să optați pentru ingredientele care pe ea o cuceresc.
    set cosmetice
    De exemplu multe femei adoră cosmeticele cu miros de ciocolată, pe când altele preferă mai degrabă mirosul de căpșuni. Acum totul depinde de voi și de modul în care vă cunoașteți mama. Seturile de cosmetice sunt foarte ok și pentru că au preț mult mai bun decât dacă ați cumpăra fiecare produs cosmetic în parte.
  3. O mașină – Dacă aveți bani și mama voastră iubește să conducă, chiar dacă nu are mașină atunci acesta ar fi un cadou foarte reușit. Măcar în felul acesta vă veți asigura că are mereu la dispoziție un mijloc de transport. Mamele nu își doresc ceva foarte scump, ci din contră un produs util, tocmai de aceea nu ați face o gaură așa de mare în buget.

Voi sunteți cei care decideți ce cumpărați, nu uitați că voi o știți cel mai bine pe persoana care v-a oferit viață.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu