Criteriul National

3 Cadouri perfecte pentru mamele noastre

3 Cadouri perfecte pentru mamele noastre
decembrie 14
15:33 2017

Mama este acea persoană care ne-a dat viață, este cea care s-a ocupat de noi, cea care a suferit alături de noi la dezamăgiri și care s-a bucurat de toate realizările noastre. Orice s-ar întâmpla mama este cea care ne va fi alături, cea care se va asigura că al ei copil este fericit. Chiar dacă câte o dată ni se pare că ea nu ne înțelege, trebuie să înțelegem că ea își dorește tot ce este mai bun pentru noi.

Când eram mici, mama era cea care ne așeza cadourile sub brad. Nu conta cât era ceasul, ea se trezea și fără ca noi să ne dăm seama ne strecura cadourile sub pom. Acum a venit timpul ca noi să îi facem cele mai frumoase surprize.

Știu că uneori poate părea greu alegerea unui singur cadou, dar haideți să vedem 3 cadouri pe care le putem oferi de Crăciun mamelor noastre.

  1. Bilete pentru vacanță – La noi în țară femeile muncesc foarte mult și chiar dacă noi am crescut, uneori mamele noastre uită să își mai acorde bucuria unei vacanțe. Tocmai de aceea de Crăciun putem să îi facem cadou o vacanță undeva. Nu contează destinația, să știi că uneori mamele noastre sunt mult mai puțin pretențioase față de noi. De exemplu o vacanță la munte va fi mereu apreciată de ele. Vedeți că în perioada asta firmele de turism au multe oferte și reduceri deci sigur veți găsi ceva pe placul vostru.
  2. Pe locul doi se află seturile de cosmetice. Sinceră să fiu nu am văzut mămică care să refuze primirea unui set cosmetice pentru femei, mai ales dacă el este unul ce cuprinde produse care îi plac. Nu trebuie să mergeți obligatoriu pe o firmă anume, din contră este important să optați pentru ingredientele care pe ea o cuceresc.
    set cosmetice
    De exemplu multe femei adoră cosmeticele cu miros de ciocolată, pe când altele preferă mai degrabă mirosul de căpșuni. Acum totul depinde de voi și de modul în care vă cunoașteți mama. Seturile de cosmetice sunt foarte ok și pentru că au preț mult mai bun decât dacă ați cumpăra fiecare produs cosmetic în parte.
  3. O mașină – Dacă aveți bani și mama voastră iubește să conducă, chiar dacă nu are mașină atunci acesta ar fi un cadou foarte reușit. Măcar în felul acesta vă veți asigura că are mereu la dispoziție un mijloc de transport. Mamele nu își doresc ceva foarte scump, ci din contră un produs util, tocmai de aceea nu ați face o gaură așa de mare în buget.

Voi sunteți cei care decideți ce cumpărați, nu uitați că voi o știți cel mai bine pe persoana care v-a oferit viață.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro