Criteriul National

3 Cure de Slabit Rapid Eficiente

3 Cure de Slabit Rapid Eficiente
mai 17
09:45 2019

Fiecare persoana isi doreste sa se bucure de greutatea ideala, de aceea daca si voi doriti sa slabiti mai rapid, dar in acelasi timp sa vedeti niste efecte pe placul vostru, atunci puteti avea in vedere aceste trei diete inedite. Fiecare dieta va va ajuta sa va atingeti obiectivele pe care le propuneti.

Una dintre dietele cele mai cunoscute este dieta daneza, aceasta fiind caracterizata prin faptul ca va ajuta la schimbarea metabolismului. In timpul acestei diete, greutatea voastra va scadea relativ repede datorita diminuarii semnificative a grasimilor.

Veti reusi sa pierdeti 20 de kg in doar 13 zile prin dieta daneza. In cadrul acestei diete va trebui sa mancati doar de 3 ori pe zi si sa beti cat mai multa apa. Dieta presupune sa nu consumati alcool si sa nu mancati dulciuri. Consumul alimentelor prajite va fi interzis in dieta daneza. Daca ati terminat cu succees aceasta dieta, o puteti repeta dupa 2 ani.

Dieta Oshawa este o alta dieta indragita de multe persoane pentru efectele sale. Ideea dietei se bazeaza pe faptul ca trebuie sa se mentina un echilibru natural intre armonia intregului trup. Dieta presupune consumul de orez, orz, ovaz, secara si grau. Pe parcursul acestei diete de 10 zile, organismul va primi o cantitate mai mica de nutrienti necesari, de aceea este indicat ca persoanele care o tin sa nu depaseasca cele 10 zile.

Aceasta cura de slabire va ajuta sa slabiti pentru ca organismul isi va consuma din compozitia sa obisnuita, el ramanand cu mai putine rezerve si consumandu-si grasimea. Dupa terminarea dietei, este recomandata o perioada de reacomodare. Pe langa cerealele pe care le veti consuma, va trebui sa adaugati si fructe si legume.

O alta dieta eficienta si functionala este Dieta Montignac. Aceasta dieta se imparte in doua faze si anume cea in care se consuma alimente cu un indice foarte scazut si anume de 25 sau mai putin. Este astfel incurajat consumul de peste sau de legume.

Persoanele care au probleme cu rinichii, pot consulta un medic inainte sa inceapa aceasta dieta. In faza a II-a trebuie mentinut tot ceea ce s-a pierdut in prima etapa. Vor trebui consumate tot alimente cu un indice glicemic mic sau mediu.

A doua faza ar trebui sa devina mai mult un stil de viata pentru voi. Avand aceste diete in vedere, nu veti avea probleme in a pierde din kilogramele in plus mai rapid.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei