Criteriul National

3 exercitii oculare eficiente pentru imbunatatirea vederii, prin care poti preveni o operatie la ochi

3 exercitii oculare eficiente pentru imbunatatirea vederii, prin care poti preveni o operatie la ochi
noiembrie 12
05:34 2018

Dacă ai o vedere slabă, se știe în mod normal că există două modalități pentru imbunatatirea vederii în zilele noastre: operatie ochi sau lentile corectoare. Cei mai mulți oameni care se luptă de o viață să scape de ochelari sau chiar apelează la operatii, nu-și dau seama că își pot îmbunătăți vederea prin adăugarea câtorva exerciții pentru ochi destul de simple la rutina lor zilnică.

Ochii tăi sunt până la urmă mușchi, iar când mușchii nu sunt antrenați, devin letargici și obosiți. Mai jos vei găsi câteva exerciții pentru imbunatatirea vederii tale, pe care iti recomand sa incepi sa le practici frecvent daca vrei sa previi o operatie la ochi.

Exercises-to-Improve-Eyesight-300x300

Exercițiul #1

Focalizarea privirii pe obiecte apropiate și departate este o modalitate excelentă de a-ți antrena ochii. Pentru a începe, începe într-o poziție confortabilă, stând drept.

Acum, pune degetul mare la aproximativ 10 centimetri distanță de ochii tăi. Concentrează-te pe degetul mare, la fiecare detaliu al acestuia, pentru câteva secunde.

Apoi, alege un obiect, orice obiect din împrejurimile tale, care este la aproximativ 10-20 de metri în fața ta. Concentrează-te pe acest obiect pentru câteva secunde și apoi mută-ți privirea înapoi, concentrându-te pe degetul tău mare.

Continuă acest lucru pentru aproximativ două sau trei minute pentru a-ți scăpa ochii de tensiune oculară și pentru a-ți îmbunătăți vederea!

Exercițiul #2

Cu acest exercițiu pentru ochi, trebuie să-ți folosești imaginația. Începe într-o poziție așezată și închide-ți ochii. Imaginează-ți un ceas în fața ta. Vizualizează numerele 12 și 6. Cu ochii încă închiși, rotește-ți ochii în jos de la 12 la 6 în sensul acelor de ceasornic. Fă acest lucru de 15-20 de ori.

Apoi, a se vedea numerele 3 și 9. Încă o mișcare în sensul acelor de ceasornic, rotește ochii de la 3-9 de aproximativ 20 de ori. Cu ochii încă închiși, rotește-ți ochii în mișcare în sens contrar acelor de ceasornic de mai multe ori.

Acest exercițiu poate face minuni pentru a ajuta la corectarea problemelor de vedere!

Exercițiul #3

Simplul act de clipire te poate ajuta să te concentrezi asupra obiectelor mai bine în timpul zilei. Probabil că îți petrei o mare parte din timpul tău in fata ecranelor. Majoritatea dintre noi facem asta. Dacă asa e si la tine probabil că nu clipești suficient. Ne concentrăm atat de mult atenția pe ecran, incat uităm să clipim. Clipitul relaxează și totodata rehidratază ochii.

Ia-ți câteva minute la fiecare câteva ore și concentrează-te pe a clipi. Clipește la fiecare 3-4 secunde știind ca acest lucru este foarte benefic pentru ochii tăi. Citeste daca vrei si despre cum poti trata natural miopia!

Exercițiile oculare de mai sus sunt exemple din ceea ce este posibil sa faci dacă iti pui mintea și ochii la contributie, totul pentru a-ți îmbunătăți vederea în mod natural.

Exercițiile oculare simple pentru imbunatatirea vederii cum sunt acestea, îți ajută ochii să devină mai relaxati, eliminand tensiunea oculara (un lucru de care suferă mulți utilizatori de calculatoare) si previn o operatie la ochi riscanta si costisitoare.

Pentru mai multe exercitii ca cele de mai sus, intra pe pagina aceasta si citește-o cu atentie: https://vedereperfecta.com/imbunatatirea-vederii.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei