Criteriul National

3 Gadgeturi utile pentru pasionatii de sport

3 Gadgeturi utile pentru pasionatii de sport
aprilie 28
22:30 2020

Tehnologia avanseaza rapid si constant. Lansarile de produse si modele noi sunt constante si, in multe ocazii, preturile lor nu sunt accesibile pentru toate bugetele. Cu toate acestea, noutatile lansate anterior, care anterior au fost modele prohibitive pentru marea majoritate, sunt facute mai accesibile publicului larg. Acest lucru s-a intamplat cu bratarile de fitness, un gadget care a devenit popular in intreaga lume de cativa ani si care permite controlul, printre alte variabile, a ritmului cardiac, a distantei parcurse si a caloriilor arse zilnic sau a calitatii somnului.

Bratarile de activitate masoara parametrii generali care servesc la imbunatatirea calitatii vietii noastre. Acestea pot fi purtate de oricine, dar, de exemplu, nu sunt la fel de utile pentru alergatorii de nivel intermediar sau avansat.

Am facut o selectie cu trei bratari de fitness cu diferite preturi si accesibile pentru toate bugetele, disponibile in magazinele online. Un prim pas pentru imbunatatirea starii noastre fizice. Desigur, daca se vor realiza progrese, va fi necesara schimbarea accesoriilor. Pentru cei care practica un sport mai regulat, este recomandata utilizarea de ceasuri cu GPS incorporat pentru a urmari mai bine antrenamentele. Vezi mai multe bratari de fitness pe https://conde.ro/.

Razer Nabu X

Modelul Razer Nabu X este unul dintre cele mai ieftine de pe piata si are un rating de patru stele din cinci. Acestea evidentiaza notificarile dvs. cu cele trei lumini LED personalizate color si functia sa de vibratie. Ofera inregistrarea in trepte, distanta parcursa, caloriile arse, timpul de activitate si un indicator tinta. Ca si alte modele, va puteti monitoriza si orele de somn.

Xiaomi Mi Band 2

Bratara de activitate care claseaza multe liste de vanzari are 1.301 de recenzii ale clientilor Amazon, punctand 4.1 din 5 stele. Acest model vibreaza pentru a avertiza utilizatorul atunci cand sta prea mult timp, controleaza inregistrarea pasilor, ritmul cardiac si orele de somn. Poate fi sincronizata cu aplicatia Mi Fit a Xiaomi pentru o urmarire mai detaliata. Bateria sa are o autonomie de pana la 20 de zile.

MiuVei Id115

Bratara MiuVei este insotita de trei curele diferite, iar limba poate fi schimbata printr-o aplicatie pe mobil. Are un monitor de somn, un pedometru si un sistem pentru a gasi telefonul daca il pierdem. Masoara distanta parcursa, caloriile arse si poate declansa camera smartphone-ului. De asemenea, trimite alerte de vibratie atunci cand exista un apel, mesaje sau alerta de sedentarism asupra stilului de viata. Aproape 190 de clienti Amazon au evaluat-o cu 3,6 din 5 si are 129 recenzii pozitive.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul