Criteriul National

3 locuri in care poti folosi jucarii sexuale

3 locuri in care poti folosi jucarii sexuale
noiembrie 23
12:42 2019

timthumb

Oamenii sunt tot mai fascinati de jucariile sexuale. Cu atat mai mult cei care au descoperit ca aceste jucarii le pot aduce mai multa satisfactie in viata intima, atat la nivel individual, cat si la nivel de cuplu.

Aceste jucarii sexuale se pot gasi in prezent atat la o serie de tonomate, de tipul jocurilor de societate, cat si in magazine fizice, dar cu precadere diversitatea este foarte ridicata in cadrul unor magazine de tip sex shop online. In plus, magazinele online care ofera astfel de jucarii sexuale sunt cu mult mai apreciate de catre clientii de pretutindeni. Prin intermediul acestora orice persoana isi poate comanda intreg necesarul de jucarii si accesorii pentru a-si concepe oriunde si oricand, un moment erotic desavarsit. Dintre toate jucariile sexuale existente pe piata la ora actuala cele mai apreciate apartin brandului lovense, care imbina satisfactia sexuala cu materiale premium, acreditate medical si care vin cu functii imbunatatite de utilizare si incarcare. Acestea pot fi controlate cu usurinta prin intermediul dispozitivelor mobile facand posibila satisfactia chiar si de la distanta si sub indrumarea partenerului aflat la kilometri distanta.

Iata si 3 idei, respectiv locuri, in care poti folosi astfel de jucarii sexuale pentru si mai mult extaz.

  • Acasa

Poti folosi o jucarie sexuala alaturi de partener sau singur, chiar la tine acasa, in dormitor, pe canapeaua din sufragerie sau chiar si la dus. Modelele actuale de vibratoare sunt realizate de asa natura incat jucariile sunt rezistente chiar si la apa.

  • La camin

Daca esti un tanar sau un adult aflat pe bancile facultatii, te poti bucura de satisfactie sexuala prin intermediul acestor accesorii chiar si in camera de camin, atunci cand acestia se afla intr-o alta incapere sau cand nu sunt prezenti. Exista insa si jucarii sexuale silentioase care-ti vor oferi o senzatie extraordinara dincolo de urechile colegilor.

  • La lucru

Daca simti nevoia de implinire sexuala chiar si atunci cand esti sub presiune, intr-un moment de agitatie, o jucarie sexuala potrivita si silentioasa iti poate alunga frustrarile si stresul chiar la tine in birou. Exista o gama variata de modele pe care le poti integra in decor, astfel incat colegii tai nici nu vor banui de existenta unei jucarii sexuale.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul