Criteriul National

3 marci de motociclete care suprind prin stilul lor seducator

3 marci de motociclete care suprind prin stilul lor seducator
ianuarie 20
18:34 2019

Eleganta si rafinament italienesc in sporturile cu motor

In anul 2019, industria auto-moto din Italia pare sa inregistreze o revenire spectaculoasa. Alaturi de marci consacrate, precum Aprilia sau Ducati, constructorul italian, Volt, pare sa isi fi gasit un loc de top prin lansare, la inceputul anului 2017, a unui model de motocicleta de-a dreptul senzational.

Senzatie cu noul Italian Volt

Asa cum este specificat inca dim fabricatie de chiar de catre producator, motocicleta este capabila sa atinga o viteza de 100 km/h in doar 4.6 secunde. Mai mult, modelul se livreaza la comanda si complet personalizat de catre cei mai importanti dealeri din Peninsula si nu numai!

Ideea motocicletei Italian Volt, prezentata pe 16 martie 2017 la Spazio Gessi din Milano dateaza, insa, din anul 2013. Curajoasa inventive a pornit de spiritul aventuros al unor antreprenori si manageri motorsport cu experienta, Nicola Colombo, antreprenor IT si Valerio Fumagalli, manager in diverse echipe internationale din motorsport. Acestia au reusit sa parcuga, in 44 de zile, nu mai putin de 12000 de km cu motociclete electrice prin 12 tari, un adevarat record mondial.

italian volt motocicleta

Italian Volt este, prin excelenta, un Roadster cu performante deosebite. Prezinta un design fabulous, dar si performante tehnologice capabile sa ofere experiente unice clientului. Bateria este incarcata in proportie de 80% in mai putin de 1 ora, are un  cuplu motor de 208 Nm si o autonomie de aproximativ 200 km. Capacitatea bateriei este de 15 kw/h, in  timp ce greutatea sa ajunge la 245 kg. Pentru a evita neplacerile, este echipata cu un releu incarcare ultra-performant.

Aprilia – mereu surprinzatoare

Pentru anul 2019, Aprilia a pregatit o lansare senzationala! Este vorba, asadar, despre noul RSV 4 RR, care a fost deja expus pe 12 noiembrie, anul precedent. Noul model RR este programat sa fie lansat pe piata la inceputul lui 2019 ca o dovada certa a “castigatorului de cursa” , cu adaugarea unelor update-uri pentru a o face mult mai performanta.

Modelul 2019 se remarca printr- un pachet de grafice reconfigurate, in special cele care se refera la folosirea mai pronuntata a nuantelor de negru. De asemenea, constructorul italian a adaugat nuante de rosu stralucitor si un aliaj de aluminiu la roti.

Prin motorul sau de 999 cc, la care se mai adauga un releu incarcare imbunatatit, noua motocicleta RSV 4 RR se detaseaza lejer ca drept o puternica motocicleta din clasa superbike.

rsv 4 rr

Ducati – un nou nivel

Pentru anul 2019, Ducati si-a propus sa treaca la un nou nivel, lansand, recent, la Milano, modelul ultimate-road Ducati Panigale V4 si Ducati Panigale V4 Speciale, o versiune imbunatatita a modelului V4 de anul trecut. Imbunatirile marcante vizeaza motorul, suspensiile, dar si un releu incarcare mai bun.

Se poate spune chiar ca, dupa cum au sustinut unii specialisti, ca noul Ducati Panigale V4 este “de fapt, cea mai puternica motocicleta de uzina construita vreodata de catre Ducati… o aparitie de senzatie pentru un produs Ducati de clasa”.

In concluzie, anul 2019 se anunta unul senzational in domeniul moto! Iar lansarile italienilor, marcate de stil si eleganta, incorporate cu tehnologie, par a sustine aceasta afirmatie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu