Criteriul National

3 marci de motociclete care suprind prin stilul lor seducator

3 marci de motociclete care suprind prin stilul lor seducator
ianuarie 20
18:34 2019

Eleganta si rafinament italienesc in sporturile cu motor

In anul 2019, industria auto-moto din Italia pare sa inregistreze o revenire spectaculoasa. Alaturi de marci consacrate, precum Aprilia sau Ducati, constructorul italian, Volt, pare sa isi fi gasit un loc de top prin lansare, la inceputul anului 2017, a unui model de motocicleta de-a dreptul senzational.

Senzatie cu noul Italian Volt

Asa cum este specificat inca dim fabricatie de chiar de catre producator, motocicleta este capabila sa atinga o viteza de 100 km/h in doar 4.6 secunde. Mai mult, modelul se livreaza la comanda si complet personalizat de catre cei mai importanti dealeri din Peninsula si nu numai!

Ideea motocicletei Italian Volt, prezentata pe 16 martie 2017 la Spazio Gessi din Milano dateaza, insa, din anul 2013. Curajoasa inventive a pornit de spiritul aventuros al unor antreprenori si manageri motorsport cu experienta, Nicola Colombo, antreprenor IT si Valerio Fumagalli, manager in diverse echipe internationale din motorsport. Acestia au reusit sa parcuga, in 44 de zile, nu mai putin de 12000 de km cu motociclete electrice prin 12 tari, un adevarat record mondial.

italian volt motocicleta

Italian Volt este, prin excelenta, un Roadster cu performante deosebite. Prezinta un design fabulous, dar si performante tehnologice capabile sa ofere experiente unice clientului. Bateria este incarcata in proportie de 80% in mai putin de 1 ora, are un  cuplu motor de 208 Nm si o autonomie de aproximativ 200 km. Capacitatea bateriei este de 15 kw/h, in  timp ce greutatea sa ajunge la 245 kg. Pentru a evita neplacerile, este echipata cu un releu incarcare ultra-performant.

Aprilia – mereu surprinzatoare

Pentru anul 2019, Aprilia a pregatit o lansare senzationala! Este vorba, asadar, despre noul RSV 4 RR, care a fost deja expus pe 12 noiembrie, anul precedent. Noul model RR este programat sa fie lansat pe piata la inceputul lui 2019 ca o dovada certa a “castigatorului de cursa” , cu adaugarea unelor update-uri pentru a o face mult mai performanta.

Modelul 2019 se remarca printr- un pachet de grafice reconfigurate, in special cele care se refera la folosirea mai pronuntata a nuantelor de negru. De asemenea, constructorul italian a adaugat nuante de rosu stralucitor si un aliaj de aluminiu la roti.

Prin motorul sau de 999 cc, la care se mai adauga un releu incarcare imbunatatit, noua motocicleta RSV 4 RR se detaseaza lejer ca drept o puternica motocicleta din clasa superbike.

rsv 4 rr

Ducati – un nou nivel

Pentru anul 2019, Ducati si-a propus sa treaca la un nou nivel, lansand, recent, la Milano, modelul ultimate-road Ducati Panigale V4 si Ducati Panigale V4 Speciale, o versiune imbunatatita a modelului V4 de anul trecut. Imbunatirile marcante vizeaza motorul, suspensiile, dar si un releu incarcare mai bun.

Se poate spune chiar ca, dupa cum au sustinut unii specialisti, ca noul Ducati Panigale V4 este “de fapt, cea mai puternica motocicleta de uzina construita vreodata de catre Ducati… o aparitie de senzatie pentru un produs Ducati de clasa”.

In concluzie, anul 2019 se anunta unul senzational in domeniul moto! Iar lansarile italienilor, marcate de stil si eleganta, incorporate cu tehnologie, par a sustine aceasta afirmatie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei