Criteriul National

3 modalitati EFICIENTE prin care te poti pregati pentru examenul AUTO

3 modalitati EFICIENTE prin care te poti pregati pentru examenul AUTO
noiembrie 13
16:19 2017

Obtinerea carnetului auto reprezinta un moment important pentru oricine, fie ca este vorba despre tinerii care abia au implinit 18 ani sau despre persoanele mai in varsta. Statistic, doar 35% dintre cei care fac scoala de soferi reusesc sa promoveze examenul auto din prima, ceea ce denota faptul ca acesta poate fi un test destul de dificil. In ciuda acestui lucru, exista anumite modalitati eficiente prin care orice candidat se poate pregati pentru examen, astfel incat sa obtina cu usurinta permisul de conducator auto.

Iata cele mai EFICIENTE 3 modalitati prin care te poti pregati pentru examenul AUTO:

 

1.Alege un instructor cu care rezonezi              

In primul rand, orice sofer trebuie sa deprinda cateva abilitati importante in perioada cursurilor, precum indemanarea, atentia distributiva si reactiile prompte in fata unor situatii neprevazute. Toate aceste aptitudini se dobandesc in timp si, de cele mai multe ori, instructorul este cel care joaca un rol esential in acest proces. Tocmai de aceea, pentru a reusi ceea ce ti-ai propus, este necesar sa rezonezi cu cel care te invata secretele sofatului. Drept urmare, asigura-te ca alegi un instructor cu care te intelegi si de la care poti invata cu usurinta toate notiunile elementare. Fara indoiala, daca vei tine cont de acest aspect, nu doar ca vei reusi sa obtii permisul auto, dar sansele sa promovezi examenul din prima vor creste considerabil.

instructor-auto

2.Descopera si testeaza piesele auto esentiale

Cei mai multi dintre candidatii auto pica examenul din cauza intrebarilor teoretice. Printre intrebarile de care se tem cel mai tare viitorii soferi se numara cele referitoare la mecanica si starea tehnica. Astfel, pentru a te asigura ca nu vei face parte din aceasta categorie si ca vei trece cu brio acest test, ar trebui sa ai in vedere aprofundarea informatiilor referitoare la acest capitol. Mai exact, poti comanda de pe RaoAuto piesele pe care trebuie sa le inlocuiesti la masina ta, sa le descoperi si sa le testezi intr-un mod practic, astfel incat sa nu fi pus in dificultate atunci cand vei sustine examenul teoretic. De asemenea, in cazul in care nu ai deja o masina, poti pune in practica acest truc apeland la automobilul unui prieten sau al unei cunostinte. Cu siguranta, daca vei lua contact cu situatiile descrise in chestionare si daca vei descoperi toate piesele auto esentiale, vei reusi sa promovezi cu succes examenul auto.

3.Participa la cursurile de legislatie

 Bineinteles, pentru a reusi sa devii un sofer cu acte in regula este extrem de important sa cunosti toate semnele si regulile de circulatie. Pentru a reusi acest lucru, participa in mod constant la cursurile de legislatie si achizitioneaza-ti toate manualele necesare. Desi cei mai multi dintre cei care isi doresc sa obtina permisul auto apeleaza la testele disponibile in mediul online, cursurile pe care scoala la care te-ai inscris ti le pune la dispozitie sunt mult mai eficiente, intrucat exista si un profesor care iti poate explica mai multe notiuni. In acest mod, vei reusi sa acumulezi informatiile importante si, totodata, sa intelegi logica anumitor reguli de circulatie. Fara doar si poate, daca vei participa in mod constant la cursurile de legislatie oferite de scoala de soferi, iti va fi mult mai usor sa promovezi examenul, atat partea teoretica, cat si cea practica.

cursuri-legislatie

 

 

 

 

Iata, asadar, care sunt cele mai eficiente modalitati prin care te poti pregati pentru examenul auto, astfel incat sa ai garantia ca vei obtine permisul din prima incercare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu