Criteriul National

3 modalitati EFICIENTE prin care te poti pregati pentru examenul AUTO

3 modalitati EFICIENTE prin care te poti pregati pentru examenul AUTO
noiembrie 13
16:19 2017

Obtinerea carnetului auto reprezinta un moment important pentru oricine, fie ca este vorba despre tinerii care abia au implinit 18 ani sau despre persoanele mai in varsta. Statistic, doar 35% dintre cei care fac scoala de soferi reusesc sa promoveze examenul auto din prima, ceea ce denota faptul ca acesta poate fi un test destul de dificil. In ciuda acestui lucru, exista anumite modalitati eficiente prin care orice candidat se poate pregati pentru examen, astfel incat sa obtina cu usurinta permisul de conducator auto.

Iata cele mai EFICIENTE 3 modalitati prin care te poti pregati pentru examenul AUTO:

 

1.Alege un instructor cu care rezonezi              

In primul rand, orice sofer trebuie sa deprinda cateva abilitati importante in perioada cursurilor, precum indemanarea, atentia distributiva si reactiile prompte in fata unor situatii neprevazute. Toate aceste aptitudini se dobandesc in timp si, de cele mai multe ori, instructorul este cel care joaca un rol esential in acest proces. Tocmai de aceea, pentru a reusi ceea ce ti-ai propus, este necesar sa rezonezi cu cel care te invata secretele sofatului. Drept urmare, asigura-te ca alegi un instructor cu care te intelegi si de la care poti invata cu usurinta toate notiunile elementare. Fara indoiala, daca vei tine cont de acest aspect, nu doar ca vei reusi sa obtii permisul auto, dar sansele sa promovezi examenul din prima vor creste considerabil.

instructor-auto

2.Descopera si testeaza piesele auto esentiale

Cei mai multi dintre candidatii auto pica examenul din cauza intrebarilor teoretice. Printre intrebarile de care se tem cel mai tare viitorii soferi se numara cele referitoare la mecanica si starea tehnica. Astfel, pentru a te asigura ca nu vei face parte din aceasta categorie si ca vei trece cu brio acest test, ar trebui sa ai in vedere aprofundarea informatiilor referitoare la acest capitol. Mai exact, poti comanda de pe RaoAuto piesele pe care trebuie sa le inlocuiesti la masina ta, sa le descoperi si sa le testezi intr-un mod practic, astfel incat sa nu fi pus in dificultate atunci cand vei sustine examenul teoretic. De asemenea, in cazul in care nu ai deja o masina, poti pune in practica acest truc apeland la automobilul unui prieten sau al unei cunostinte. Cu siguranta, daca vei lua contact cu situatiile descrise in chestionare si daca vei descoperi toate piesele auto esentiale, vei reusi sa promovezi cu succes examenul auto.

3.Participa la cursurile de legislatie

 Bineinteles, pentru a reusi sa devii un sofer cu acte in regula este extrem de important sa cunosti toate semnele si regulile de circulatie. Pentru a reusi acest lucru, participa in mod constant la cursurile de legislatie si achizitioneaza-ti toate manualele necesare. Desi cei mai multi dintre cei care isi doresc sa obtina permisul auto apeleaza la testele disponibile in mediul online, cursurile pe care scoala la care te-ai inscris ti le pune la dispozitie sunt mult mai eficiente, intrucat exista si un profesor care iti poate explica mai multe notiuni. In acest mod, vei reusi sa acumulezi informatiile importante si, totodata, sa intelegi logica anumitor reguli de circulatie. Fara doar si poate, daca vei participa in mod constant la cursurile de legislatie oferite de scoala de soferi, iti va fi mult mai usor sa promovezi examenul, atat partea teoretica, cat si cea practica.

cursuri-legislatie

 

 

 

 

Iata, asadar, care sunt cele mai eficiente modalitati prin care te poti pregati pentru examenul auto, astfel incat sa ai garantia ca vei obtine permisul din prima incercare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo