Criteriul National

3 motive pentru care este util sa consulti macar odata un manual de reparatie moto

3 motive pentru care este util sa consulti macar odata un manual de reparatie moto
februarie 21
18:08 2019

Vremea frumoasa si caldura incep, incetul cu incetul, sa puna stapanire pe intreaga tara. Cu mic cu mare, indiferent de varsta, vrem sa ne bucuram de prima iesire serioasa de pe anul acesta, mai ales ca s-au scurs aproape doua luni de la sarbatorile de iarna!

o-zi-placuta-de-iarna

Zis si facut! Dar poate ne propunem ca, pentru inceput de primavara, sa avem parte de o aventura nemaiintalnita pe vaile abrupte dimprejurul Sinaiei sau, de ce nu, pe colinele indepartatei, dar frumoasei Bucovina. Sau, de ce, nu ar strica nici macar o simpla aventura prin Muntii Apuseni. De altfel, in conditiile in care ti-ai luat inima in dinti si ai reusit sa achizitionezi senzationala si inconfundabila Yamaha PW50, lucrurile se simplifica foarte mult in favoarea ta, riderule pasionat mereu de senzatii tari! Si cum altfel ai putea porni la drum decat avand la tine cele mai noi manuale reparatii specifice modelului de motocicleta pe care il ai! Caci, nu se stie niciodata ce iti poate rerva viitorul!

Manuale reparatii absolute gratuit

Comparativ cu alte surse de informatii tehnice legate de vehiculele pe doua roti, doar in manuale de reparatii marii producatori de motociclete si-au facut curajul sa astearna si sa impartaseaza si celor mai putin informati, cateva detalii tehnice de baza depre operatiunilor minore ce pot fi realizate si fara ajutorul unui tehnician specialist, cum ar fi schimbarea uleiului moto.

Acum si in mediul online

Mediul online este, in momentul de fata, plin cu informatii, unele de-a dreptul folositoare, altele care ar trebui, din pacate, trecute prin filtrul mintii si verificate cu informatii furnizate de catre specialisti. Nu este cazul si manualelor de reparatii moto, care sunt deja redactate de catre tehnicienii marilor constructori cu reputatie internationala si care contin detalii cu profund continut stiintific tehnic. Numeroase site-uri romanesti si straine ale dealerilor de piese moto din Romania contin manuale reparatii moto decarcate direct in format pdf. Unul dintre acestea este cu siguranta manuale-reparatie.eu.

Alaturi de manualele de service si intretinere, marii producatori de motociclete furnizeaza iubitorilor vehiculelor pe doau roti si o lista completa de piese moto, cuprinzand partile lor componente, precum si durata de viata si modalitatea de inlocuire a intregului kit, cat si a unor parti din acesta.

Simplu si usor de accesat

Intr-o lume tumultoasa si mereu in continua miscare, fiecare dintre noi, oricat de dornit ar fi si de rabdator in privinta documentarii, isi doreste sa gaseasca cat mai usor informatia de care nevoie.

Manualele reparatii moto sunt structurate pe capitole bine deliminate, care prezinta fiecare componenta in parte. De altfel, informatia este usor de accesat si cautat cu ajutorul acestui cuprins.

In concluzie, din punctul nostru de vedere, accesand la timp unul din manualele de reparatie moto, indiferent ca detii un KTM EXC 250 4 T sau un Ducati 1098 R, o Yamaha sau Suzuki, poti pleca, de acum in colo, fara batai de cap la drum.

suzuki repair manual


 

Va dorim o calatorie placuta si sa aveti parte de aventura vietii voastre!


 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul