Criteriul National

3 motive pentru care sa apelezi la o firma de recrutare

3 motive pentru care sa apelezi la o firma de recrutare
mai 15
11:29 2022

Sustinerea si dezvoltarea unei afaceri presupune si cresterea echipei cu noi angajati care sa contribuie la oferirea unora dintre cele mai bune servicii. Astfel, clientii vor fi multumiti nu numai de calitatea serviciilor, ci si de timpul scurt de asteptare pentru rezolvarea solicitarilor.

Piata fortei de munca din Romania este una foarte dinamica, dar care se confrunta cu diverse probleme, iar cea mai importanta dintre acestea este lipsa personalului calificat. Astfel ca antreprenorilor le este foarte greu sa gaseasca angajatii de care au nevoie si care sa raspunda cerintelor lor, care sunt, de altfel, din ce in ce mai specifice. 

Drept urmare, o solutie avantajoasa in acest caz se poate dovedi o firma de recrutare, care poate gasi mai rapid sau mai usor specialistul de care este nevoie intr-o companie. O astfel de firma este si Talent Stream, care are deja o vasta experienta in domeniu si expertiza cerificata. 

Cei care inca nu sunt convinsi ca ar trebui sa apeleze la o astfel de firma, pot fi convinsi cu urmatoarele argumente: 

Se va tine cont de toate cerintele angajatorului 

In momentul in care se incepe colaborarea cu o firma de recrutare, angajatorul va trebui sa ofere toate informatiile referitoare atat la postul disponibil, cat si la asteptarile si cerintele pe care le are de la viitorul candidat. Acestea sunt necesare pentru ca recrutorul sa poata face un profil al angajatului vizat, cautarea fiind astfel mai usoara si centrata pe o anumita categorie de persoane. 

Procesul va fi unul rapid si lipsit de efort din partea angajatorului 

Adesea, firma de recrutare are un anumit timp alocat pentru gasirea unor candidati care sa se potriveasca cu profilul creionat de angajator. In cazul Talent Stream, de exemplu, intervalul de timp este de aproximativ 15-20 de zile. 

O firma specializata detine toate instrumentele necesare recrutarii de personal 

Pentru crearea unui profil de candidat sunt necesare anumite cunostinte, iar pentru cautarea acestuia, anumite instrumente, toate acestea facand parte, de fapt, din expertiza unei firme de recrutare. 

Prin urmare, este mult mai avantajos atat din punct de vedere economic – financiar si al timpului – sa se ocupe o firma specializata de gasirea candidatilor potriviti pentru postul vacant. 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul