Criteriul National

3 motive să alegi Storel când vrei chiuvete de bucatarie noi pentru bucătăria ta

3 motive să alegi Storel când vrei chiuvete de bucatarie noi pentru bucătăria ta
decembrie 20
05:59 2020

Ai nevoie de o chiuvetă nu doar nouă, ci și rezistentă în timp? Astăzi îți oferim 3 motive să alegi Storel când vrei chiuvete de bucatarie noi pentru bucataria ta. Vei vedea de ce toată lumea mizează pe cumpărăturile din mediul online și în principiu, pe Storel – unul dintre cele mai de încredere magazine online din domeniu!

storel shop

Storel a fost încă de la început și va rămâne, cu siguranță, în timp, unul dintre cele mai vaste și mai complexe shop-uri dedicate casei tale, frumuseții și îngrijitorii personale, dar și dispozitivelor. Chiar dacă înainte ai auzit câteva lucruri despre experții din spate și magazin în sine, astăzi urmează să afli și mai multe. Astăzi urmează să te convingi că acesta merită atenția ta!

Pe Storel găsești chiuvete de bucatarie și centrala termica la prețuri mici

Excelând la partea de prețuri corecte și accesibile, Storel iese tot mai mult în evidență. Altfel spus, pe Storel găsești chiuvete de bucatarie și centrala termica la prețuri mici, prețuri pe care nu le găsești în magazinele fizice. 

Chiar dacă de foarte multe ori nu dorim să recunoaștem, într-o oarecare măsură ne îndreptăm înspre produsele mai ieftine. Ne interesează, cu siguranță, o centrala termica mai ieftina. Ne atrage atenția categoria aceea de chiuvete de bucatarie care nu are prețuri atât de ridicate. Este și normal, cu atât mai mult cu cât în joc sunt banii noștri! 

Storel garantează calitatea tuturor produselor disponibile

În aceeași măsură în care ne interesează prețul, ne interesează și calitate. Cât despre acest shop, se știe faptul că Storel garantează calitatea tuturor produselor disponibile. Este un shop extrem de mare care nu-și permite să dezamăgească clienții. Dimpotrivă, se asigură de fiecare dată că tot ceea ce este în stoc se ridică la nivelul așteptărilor potențialilor clienți!

 

Dacă urmează să comanzi o centrala termica sau chiuvete de bucatarie pentru prima data, fii sigur că vei face alegerea cea mai bună. Storel este printre puținele shop-uri online care dispune de personal care verifică amănunțit toată gama de stocuri!

Doar în acest fel, tu, viitorul lor client fidel, vei fi mulțumit 100% de achiziția făcută!

Transportul se efectuează în cel mai scurt timp 

Fie că vorbim despre centrala termica, fie că vorbim despre chiuvete de bucatarie, un lucru este cert. Transportul se efectuează în cel mai scurt timp când achiziționezi de pe Storel! Lucrând cu firme de curierat din toată țara, produsele comandate de tine vor ajunge în posesia ta cât mai repede cu putință!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul