Criteriul National

3 motive să alegi usi de garaj de pe Usagaraj.ro

3 motive să alegi usi de garaj de pe Usagaraj.ro
aprilie 06
21:57 2018

Te-ai întrebat vreodată care ar fi fost motivul pentru care ar trebui să alegi cele mai  bune usi de garaj de pe piaţă? Sau cum le alegi în aşa fel încât să ai şi nişte costuri acceptabile, dar să aibă şi o calitate superioară?! Ei bine, acum ceva timp în urmă am aflat că mai mulţi dintre generaţie cu case ce deţin un garaj, nu prea ştiu de unde să îşi achiziţioneze de fapt cele mai faine usi de garaj sau de unde. Astfel că noi venim în întâmpinarea ta, pentru a-ţi face procesul de alegere mult mai uşor cu doar 3 motive pentru care ar trebui să îţi alegi usi de garaj de la TotalConstruct de pe site-ul usagaraj.ro

usi garaj

3 motive să alegi usi de garaj de pe Usagaraj.ro

  1. Îţi doreşti o uşă de garaj care să fie montată în aşa fel încât să nu existe posibilitatea unei efracţii? Ei bine, pe usagaraj.ro găseşti usi de garaj care îţi asigură montajul unei uşi antiefracţie la nevoie. Şi nu doar atât. Pe lângă asta, primeşti siguranţa că maşina sau tot ce ai tu acolo în garaj este în siguranţă!
  2. Ai parte de confort şi de garanţia că serviciile lor sunt durabile, mai ales că oferă satisfacţia unor usi industriale armonice, unor uşi industriale pe cinste, indiferent că sunt pentru casa sau pentru afacerea ta. De 17 ani aceeaşi firmă oferă zâmbete şi mulţumire celor ce le achiziţionează serviciul, fără să aibă niciun reproş până acum.
  3. Misiunea celor de la Total Construct este să facă viaţa tuturor mai uşoară, mai practică şi mai creativă prin inovaţie, servicii şi produse excelente, uşor de cumpărat şi de folosit. De asta noi considerăm că merită cu drag să le folosiţi serviciile, având în vedere că tot ce fac e să dea mai departe un produs peste aşteptările pe care le aveţi.

usi garaj

Ce produse poţi găsi pe site-ul usagaraj.ro

Începând de la uşi de garaj, uşi industriale armonice, porţi automate, automatizări porţi, grijale rulou, sisteme andocare, automatizări de acces şi uşi industriale rapide, vei găsi o echipă care îţi oferă calitate prin produsele pe care ţi le oferă. Astfel că serviciile oferite de ei sunt asigurare prin Generali. Dacă vrei să aflii mai multe despre tot ce îţi pot pune aceşti oameni la dispoziţie, te invităm cu drag să intri pe usidegaraj.ro, unde în funcţie de ce nevoi ai poţi să îţi alegi ce ţi se potriveşte pentru casa ta sau afacerea ta! Alege Total Construct pentru nevoile tale în ce privesc uşile de garaj şi restul serviciilor!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul