Criteriul National

3 pardoseli de terasa pentru aceasta primăvară

3 pardoseli de terasa pentru aceasta primăvară
martie 01
01:03 2022

 

În curând primăvara își va reintră în drepturile depline, iar temperaturile vor începe să crească din ce în ce mai mult. Este momentul în care vei începe să iei în considerare să petreci cât mai mult timp afară. Acest lucru nu poate însemna altceva decât să începi să conturezi un plan pentru a amenaja spațiul exterior astfel încât să fie confortabil și să îți ofere posibilitatea de a te relaxa după bunul tău plac.

Indiferent dacă dorești să amenajezi un spațiu de relaxare în grădina, un foișor sau chiar spațiul din zona pisicinei, un element foarte important este să alegi o pardoseală de terasa potrivită.

O podea pentru exterior trebuie să aibă capacitatea de a rezistă excelent la schimbările de temperatura,  dar și la condițiile pe care le-ar putea experimenta de-a lungul timpului. Cu siguranță, îți dorești ca deck-ul pentru terasă să fie rezistent și durabil. Însă, pe piață există atât de multe opțiuni în materie de deck pentru terasă încât poate să fie dificil să faci alegerea cea mai corectă. Pentru a veni în întâmpinarea necesităților tale și să îți oferim un răspuns în ceea ce privește alegerea unei podele potrivite, Decolandia.ro îți sugerează trei tipuri de pardoseli pe care să le consideri.

 

Deck WPC

 

Deck-ul WPC este o soluție optimă pentru amenajarea teraselor exterioare indiferent dacă vorbim despre un stil clasic sau modern. Deoarece podelele pentru exterior sunt elemente de confort și rafinament, alegând această soluție de amenajări, cu siguranță nu vei avea nici un motiv pentru care să nu îl găsești potrivit pentru amenajările exterioare.

Deck-ul WPC este un material compozit ce îmbină lemnul cu materiale plastice, aspect care îi asigura o rezistență excelență la factorii externi. Poate să fie utilizat cu succes inclusiv pentru a încadra piscină din curtea interioară deoarece are o rezistență excelență la umiditate. Este un material trainic care și-a câștigat popularitatea datorită durabilității și întreținerii ușoare.

 

Pardoseli din lemn termotratat

 

Lemnul este un material care este apreciat atât pentru amenajarea interiorului cât și al exteriorului. Însă, atunci când vine vorba despre spațiul exterior este esențial să alegi deck  din lemn termotratat,  care prin intermediul tehnologiilor de ultima generație, sunt tratate împotriva razelor UV, variațiilor de temperatura, atacului dăunătorilor și nu numai. Lemnul tratat pentru exterior reprezintă o soluție excelență mai ales dacă urmează să îl folosești pentru o terasă acoperită.

Frumusețea inconfundabilă a lemnului va completă în mod armonios spațiul exterior și vei putea să creezi un design aliniat cu mediul, care este în tendințe în acest an.

 

Ultima inovație în materie de dușumele de exterior: Magent de la Cube

 

Deck-ul Magnet de la Cube este special făcută pentru omul modern. Deck-ul compozit este durabil  și cu aspect atractiv, în timp ce sistemul de montare economisește timp. Prin modul de îmbinare a plăcilor dispar rosturile, astfel întreținerea este mult mai ușoară. În plus, dacă ați pierdut o moneda, o veți găsi pe podea, nu va cade între rosturi, așa cum se întâmplă cu unele pardoseli convenționale. Doamnele nu mai riscă să rupă tocul cui. Atâtea avantaje într-un singur  model de deck!

Pe termen lung, întreținerea este facilă. S-a deteriorat o placă? O poți schimbă rapid grație sistemului de magneți.

Pe scurt: o pardoseală de terasă inventivă, durabilă și elegantă. O găsiți la Decolandia.ro.

La fel și restul recomandărilor. Spor la amenajări!

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul