Criteriul National

3 ponturi de care sa tii cont cand mergi sa cumperi rochia de mireasa

3 ponturi de care sa tii cont cand mergi sa cumperi rochia de mireasa
decembrie 09
13:50 2018

Pare amuzant sa dai sfaturi cuiva care merge sa cumpere o rochie de mireasa, dar alegerea unei astfel de rochii este putin mai altfel decat cumparaturile obisnuite de haine, pentru care ai nevoie de doar 5 minute pentru o proba. Pentru ca in societatea de astazi femeile nu mai obisnuiesc sa poarte rochii de bal, este foarte important ca o viitoare mireasa sa fie relaxata si sa se bucure cand merge sa isi aleaga rochia de mireasa.

Plecand de la premisa ca va fi singura ocazie in care vei imbraca o astfel de rochie, trebuie sa te simti excelent atunci cand o imbraci. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand mergi sa cumperi o rochie de mireasa.

Cum reduci cautarile

Cu siguranta vei fi tentata sa vizitezi cele mai bune magazine cu rochii de mireasa de pe o raza de 150 de kilometri. Este o nebunie. Trebuie sa alegi o strategie si sa iti maximizezi timpul de cumparaturi. Asa ca trebuie sa te hotarasti daca vrei sa mergi in magazinele unde se vor afla si alte viitoare mirese, cautand o rochie, sau intr-un magazin unde vei avea parte de consultari private. Vrei un magazin sau un atelier aproape de locuinta ta pentru a trece mai usor peste etapa de probe si modificari? Are magazinul preferat modelul de rochie de care esti interesata? Poti gasi rochia preferata in magazinul online?

Conteaza designerii?

Era o vreme in care toate viitoarele mirese spuneau ca trebuie neaparat sa poarte o rochie de X designer. In unele cercuri acest lucru este inca actual, dar  cele mai multe mirese au inteles ca niciunul dintre oaspetii lor nu au habar sau nu le pasa cine a realizat rochia lor de mireasa.

Acestea fiind spuse, designerii fac tot posibilul pentru a-si construi o reputatie, asa ca daca exista o anumita firma de rochii de care esti interesata, asigura-te ca gasesti un boutique in care se vand cat mai multe rochii de designer. In felul acesta vei gasi o solutie daca vei fi dezamagita de rochia creata de un anumit designer.

Poarta lenjeria de corp potrivita

Asigurati-va ca lenjeria de corp pe care o purtati la proba rochiei de mireasa este foarte apropiata de cea pe care o veti purta in ziua nuntii. Acest lucru va influenta modul in care va arata rochia pe tine. Lenjeria in culori stridente sau cea de culoare neagra sunt idei proaste. Ganditi-va la nuante neutre si, pentru orice eventualitate, luati in calcul si solutii de urgenta. Daca nu purtati un sutien fara bretele, este posibil sa doresti sa iei unul cu tine in cazul in care rochia pe care o indragiti are nevoie de un „suport” mai putin vizibil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu