Criteriul National

3 tipuri de loto online jucate la casele de pariuri online

3 tipuri de loto online jucate la casele de pariuri online
aprilie 28
11:59 2020

Jocul de loto reuseste sa captive si sa tina in tensiune atentia pariorilor din intreaga lume, si din Romania. Unul dintre cele mai indragite jocuri de noroc din lume ii face pe jucatorii care reusesc sa descopere numerele norocoase sa simta adrenalina si satisfactie maxima. In randurile urmatoare vom descoperi cateva detalii despre jocul de loto, dar si care sunt cele mai populare tipuri indragite de pasionatii din tara.

In fiecare tara jocul de loto are anumite particularitati si nume distincte, daca in Spania il cunoastem pe El Gordo, in Polonia avem Loto Polonia Multi 1 si Loto Polonia Multi 2 si in Romania suntem familiarizati cu celebrele loto 6/49, loto 5/40 si noroc. Trebuie mentionat ca toate au acelasi principiu: ghicirea numerelor norocoase. Popularitate acestor pariuri a determinat https://pariubet.ro/ sa le ofere o sectiune rezervata in pagina online. Iata care sunt cele mai populare tipuri de pariuri LOTO accesibile internautilor.

Loto 5/40

Pariorii care doresc sa joace acest joc sunt provocati sa descopere 5 sau 4 numere din cele 6 castigatoare extrase din totalul de 40. Jocul are trei categorii de castig. Categoria I cu 5 numere castigatoare din primele 5 extrase, categoria 2 cu 5 numere castigatoare din cele 6 extrase si categoria 3 cu 4 numere castigatoare din cele 6 extrase. Platforma online pune la dispozitie solutii de pariuri pentru acest joc dar si rezultate live, ce pot fi aflate in timpul extragerii.

Loto 6/49

Loto 6/49 este cel mai popular joc de pariuri din Romania si atrage saptamanal sute de mii de pasionati. Varianta simpla si  variantele combinate continua sa puna la lucru imaginatia romanilor care doresc sa ghiceasca numerele norocoase. Altii realizeaza strategii complexe dupa modele atent realizate. In pagina pariubet.ro vei  descoperi care sunt cele mai atractive si mai viabile scheme de castig. 

Loto Polonia

Loto Polonia este un joc de pariuri mai complex, care a reusit sa atraga atentia pariorilor din Romania, datorita castigurilor numeroase si sigure. Vine online cu doua variante, nu foarte diferite ca modalitate de joc. Loto Polonia Multi 1 consta in faptul ca zilnic se extrag 20 de numere castigatoare din cele 80. Extragerile au loc zilnic la aceiasi ora 15.00. In cadrul Loto Polonia Multi 2 extragerile se realizeaza zilnic la ora 22.40, insa in afara de cele 20 de numere pe bilet mai pot fi trecute inca 14 sau15. Jocul vine cu numeroase scheme de pariuri care asigura castiguri mici si sigure, fapt ce face ca jocul sa fie potrivit pentru cei ce se simt incantati de bucuria castigului. Intregul procedeu de joc poate fi realizat prin platforma online, cat si verificare rezultatelor si retragerea banilor in cazul castigului. 

Acestea sunt trei cele mai populare tipuri de pariuri loto apreciate de romani. Tu pe care il preferi?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul