Criteriul National

4.000 de combatanţi ISIS ar fi în Europa REVISTA PRESEI

4.000 de combatanţi ISIS ar fi în Europa REVISTA PRESEI
septembrie 08
08:10 2015

Sunday Express susţine, citând o sursă ISIS, că peste 4.000 de combatanţi ai Statului Islamic au intrat în Europa cu valul de refugiaţi, conform Naţional.

Plagiatele care au fost coordonate de universitarul Gabriel Oprea sunt luate la verificat de către Academia Naţională de Informaţie, explică BN24.

După căderea (evidentă, aproape sigură) a lui Sorin Oprescu, PSD îi caută un înlocuitor. Te-ai aştepta să cotrobăiască-n stele şi să o aleagă pe cea mai strălucitoare. Aş! I-au găsit pe Ecaterina Andronescu şi pe Robert Negoiţă.

Ieri, am scris despre detaliile sordide ale Dosarului Oprescu. România liberă detaliază, dar este interesant că articolul începe cu o dezvăluire. Cine credeţi că este Grenadă, şoferul domnului doctor, intelectual, director dă spitale fără număr, omul care negocia, pare-se, mizeriile pentru care e acum arestat preventiv omul? Cumnatul lui Nuţu Cămătaru.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

  1. Daniel Hintergraber
    Daniel Hintergraber octombrie 08, 11:21

    Cei 4000 de combatanti ISIS din Europavor sa ceara azil in Rusia la Moscova, insa Putin le pregateste o resedinta de lux in SIberia.

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro