Criteriul National

4 avantaje care situeaza cosmeticele BIO in top

4 avantaje care situeaza cosmeticele BIO in top
decembrie 20
14:22 2017

Mai ales partea feminina utilizeaza produse cosmetice, in speranta ca le vor ajuta sa pastreze o piele catifelata si neteda, un ten fin si sanatos, dar si un par bogat si plin de viata. De multe ori alegerile pe care le fac nu sunt cele mai potrivite, iar asta se reflecta in aspectul vizibil al acestora, dar si intr-o stare de sanatate precara. Indiferent de varsta, atat produsele cosmetice pentru ingrijre, cat si cele de machiaj trebuie alese atent. Piata cosmetica a urmarit intotdeauna nevoile femeilor, unii producatori reusind mai mult sau mai putin sa se adapteze acestora, fabricand cosmetice calitative care ofera rezultate pe masura.

Produse-cosmetice-bio.ro este un magazin online care iese in intampinarea femeilor de toate varstele cu o gama vasta de produse din toate categoriile. Aceste produse se deosebesc insa printr-o calitate exceptionala – sunt produse bio. Mai mult ca sigur ati auzit despre aceasta gama, considerata mai pretentioasa din punct de vedere financiar, insa cu mult peste nivelul oricaror asteptari.

Pentru ca sunt esentiale vietii de zi cu zi, cosmeticele sunt utilizate la scara larga. Diversitatea celor bio fac din nou alegerea mai dificila. In randurile de mai jos, experții din spatele magazinului online de produse cosmetice bio mentionat vorbeste despre cateva dintre avantajele asigurate de acestea.

4 avantaje asigurate de cosmeticele BIO

De ce sunt acestea in topul cosmeticelor? Care este justificarea unor preturi mai ridicate decat a celorlalte produse cosmetice din comert?

1# – Ingredientele naturale si sanatoase utilizate – pentru ca optiunile sunt infinite, multe dintre femei au tendinta de a alege dupa buget si abia apoi dupa nevoie. Ceea ce multe nu stiu atunci cand aleg orice produs cosmetic este ca acesta poate contine ingrediente cu efecte negative asupra sanatatii. Alternativa BIO este cea recomandata, mai ales celor cu o sanatate precara.

2# – Lipsa chimicalelor si a substantelor nocive – faptul ca produsele bio nu contin astfel de ingrediente reprezinta un plus ce le ridica in topul celor mai recomandate cosmetice. Se stie ca majoritatea celor clasice au continut ridicat de particule chimice si substante sintetice. Chiar daca la prima vedere pare ca ajuta, in realitate afecteaza pielea pe termen lung sau produc dereglari in organism. Cel mai des utilizate astfel de ingrediente sunt parabenii si ftalatii. Cele BIO in schimb hranesc pielea, reprezentand o sursa de termen lung de vitalitate si sanatate. Ofera incredere prin procentul ridicat de substante naturale din componenta.

3# – Continutul bogat de nutrienti – in mod normal, nimeni nu ar manca ceva care nu ar fi hranitor sau sanatos. Aceeasi regula ar trebui sa se aplice si in cazul cosmeticelor. Daca pielea nu beneficieaza de nutrienti sau substante sanatose, ar trebui evitate. Gama BIO este obtinuta dupa retete ce includ in marea majoritate extracte si ingrediente naturale.

Spre exemplu, femeile care se afla in cautarea unor cosmetice pentru fata care sa le ofere hidratare intensa pot opta pentru cele ce contin unt de cacao. Produsele reprezinta surse bogate de acizi grasi – responsabili de aspectul sanatos si ferm al pielii. Cele care sunt in cautarea unui fond de ten cat mai natural, se pot orienta dupa cele care au in compozitie extracte de struguri sau ceai alb, acestea fiind surse excelente de antioxidanti.

4# – Intarzierea efectului de imbatranire a pielii – exista produse cosmetice bio care ajuta in acest sens. Mai ales persoanele care cunosc predispozitia pentru diverse substante sintetice ar trebui sa fie mai atente atunci cand merg la cumparaturi. La o scara larga, cele bio nu prezinta nici un fel de efect advers, datorita componentelor din extracte naturale si continutului nutritiv.

Acestea din urma pot include in componenta si minerale naturale – responsabile de asigurarea protectiei solare. Astfel, se evita cu succes imbatranirea prematura a tenului si pielii. Tot aici pot intra si categoriile bogate in antioxidanti ca vitamina C – responsabila de protejarea pielii. Constientizarea este prima etapa de indeplinit pentru a face in final o alegere inteleapta.

Pentru ca timpul este putin si nu permite aproape nimanui prepararea de cosmetice homemade, cele bio disponibile in comert sunt alternativa ideala.

Cei interesați pot accesa pagina produse-cosmetice-bio.ro pentru a comanda produsele pe care le considera cele mai potrivite nevoilor proprii, in functie de ingredientele continute de fiecare. Acestea prezinta un excelent raport intre pret si calitate, astfel ca fiecare se poate orienta dupa posibilitatile financiare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu