Criteriul National

4 chei pentru consolidarea relatiei cu partenerul

4 chei pentru consolidarea relatiei cu partenerul
iulie 20
15:55 2020

Cautati sa va imbunatatiti relatia cu partenerul dvs.? Indiferent de perioada in care au fost impreuna, exista puncte de baza care pot fi imbunatatite pentru a progresa in relatia lor si a-si duce la indeplinire planurile pe termen scurt si mediu. Din acest motiv, va prezentam cateva sfaturi pe care specialistii le recomanda pentru a va consolida relatia si a va bucura impreuna de fiecare clipa.

Mai putina pedeapsa si mai multa comunicare. Intr-adevar, cuplurile nefericite nu au tendinta de a-si rasplati sau iubi partenerii. Se grabesc sa se critice reciproc, se intrerup, stabilind un cerc constant de pedeapsa, impiedicand contactele pozitive. Crearea unei atmosfere in care cuplul este mai rasplatit, aratand ca le aprobam, intarind fiecare comportament iubitor si cautand un contact fizic pozitiv (o imbratisare, tinand mana) favorizeaza cuplul sa se simta mai unit si ambele parti se cauta in permanenta.

Arata recunostinta. In ciuda conflictelor care pot exista, evaluarea eforturilor cuplului pentru ca suntem bine, iar relatia functioneaza favorizeaza reciprocitatea si creste recompensa spontana a cuplului, de la complimente la afisari de afectiune.

Capacitate de iertare. Ranchiuna distruge orice incercare de dragoste, recunostinta sau reciprocitate in cuplu. Invatarea sa iertati in cuplu va permite sa inchideti conflictele care anterior pareau de nerezolvat si sa mergeti mai departe prin a recompune greseli . Incercarea de a rezolva conflictele cu un rezultat pozitiv pentru ambele permite conflictele constructive si ca nu le vedem ca o situatie care inseamna o ruptura.

Desi nicio formula nu este infailibila de la sine, ingrijirea acestor aspecte ne permite sa mentinem in viata satisfactia si sa depasim numeroasele crize care apar in fiecare relatie de dragoste . Pentru ca nu este vorba de supravietuirea acestora, ci de a intelege ca este un proces normal al fiecarei relatii si dispozitia si momentul in care se afla fiecare dintre parti. In aceste cazuri , lucrul important este ceea ce cred cei doi .

Impartasiti fanteziile sexuale. Nu numai ca fanteziile sexuale sunt total normale, ci ne permit sa exploram sexualitatea intr-un spatiu care este super sigur: imaginatiile noastre. Pentru cuplurile aflate in relatii de lunga durata, impartasirea fanteziilor sexuale intre ele poate reinnoi emotia. Dar indiferent daca sunt partajate cu un partener sau pastrati minte pentru placere solo , fanteziile sexuale pot fi destul de fantastice.

In timp ce unele xxx fantezii erotice – cum ar fi relatii sexuale intr-o locatie romantica sau neasteptata – sunt destul de comune, altele sunt complet aleatorii sau personale. Poate implica sclavagism, foreplay sexy , imbratisare sau discutii murdare. Oricare ar fi fantezia ta sexuala, este probabil ca nu este atat de neobisnuit cum ai putea crede.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul