Criteriul National

4 destinatii mai putin cunoscute la care poti ajunge apeland la servicii de inchirieri auto in Otopeni

4 destinatii mai putin cunoscute la care poti ajunge apeland la servicii de inchirieri auto in Otopeni
mai 04
10:00 2018

Daca vrei sa iti impresionezi iubita cu un cadou special, apeleaza la o companie de inchirieri auto din Otopeni si alege o destinatie mai putin cunoscuta din jurul Bucurestiului, in care poti ajunge cu usurinta si in care va puteti relaxa impreuna, in mijlocul naturii. Iata in continuare propunerile noastre, din care o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine si iubita ta:

1. Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la doar 40 de minute de mers cu masina companiei de inchirieri auto din Otopeni, spre Lunca Dunarii. Complexul este o adevarata oaza de liniste si de verdeata, situat in sudul comunei Greaca din judetul Giurgiu. Odata ajunsi, va puteti relaxa la piscina, la o partida de tenis pe terenul complexului sau poti opta pentru o plimbare cu ATV-ul sau cu bicicleta. In ceea ce priveste camerele, acestea sunt la standarde europene, amenajate cu bun gust, decorate in culori pastelate si romantice.

2. Conacul Udriste Nasturel

Dupa un drum de 35 de kilometri cu masina companiei de inchirieri auto din Otopeni, vei ajunge in comuna Heresti, unde se afla Conacul Udriste Nasturel, construit de cumnatul lui Matei Basarab. Ansamblul arhitectural de la Heresti este format din conacul propriu-zis, construit integral din piatra, o biserica, dar si resedinta lui Anastase Stolojan, cladire ridicata in secolul al XIX-lea. Cele doua locuinte sunt construite in oglinda, o idee atipica pentru acele vremuri.

3. Manastirea Samurcasesti

In jurul Capitalei se afla multe lacasuri de cult, unul mai frumos decat altul. Un bun exemplu in acest sens este Manastirea Samurcasesti din comuna Ciorogarla (jud. Ilfov), situata la numai 20 de kilometri de Bucuresti. Aceasta este singura manastire din tara care are trei altare si o racla de argint in care sunt pastrate moastele a numerosi sfinti: Sf. Apostol Andrei, Sf. Ierarh Ioan Gura de Aur, Sf. Mucenic Teodor Tiron, Sf. Arhidiacon Stefan si Sf. Ierarh Silvestru.

4. Castrul roman Jidava

Ceva mai departe, la doua ore de mers cu masina companiei de inchirieri auto din Bucuresti, se afla castrul roman Jidava, un obiectiv turistic important pentru istoria tarii noastre. Jidava a fost una dintre cele mai importante tabere fortificate construite in Romania, fiind ridicata de imparatii Septimius Severius si Commodus, intre anii 190 si 211. Castrul roman Jidava este situat la marginea comunei Schitu Golesti de langa Campulung-Muscel, iar in apropiere exista si un muzeu care adaposteste multe dintre obiectivele descoperite aici: cani si vase de ceramica, piroane, carlige, varfuri de sageti etc.

Indiferent ce destinatie ai alege, daca optezi pentru o companie profesionista de inchirieri auto din Otopeni, vei beneficia de o masina mai noua de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi si supusa unei inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanata. In plus, o companie serioasa de inchirieri auto din Otopeni nu va practica niciun cost ascuns si va include in pretul afisat pe site toate asigurarile si taxele auto existente – RCA, full CASCO, rovinieta. De asemenea, vei beneficia de un plin de combustibil si nu iti va fi impusa nicio limita de kilometri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul