Criteriul National

4 instrumente de masura esentiale pentru orice specialist in domeniile tehnologice

4 instrumente de masura esentiale pentru orice specialist in domeniile tehnologice
noiembrie 24
10:31 2017

De 25 de ani, Ronexprim ofera specialistilor in domenii tehnologice cele mai moderne si eficiente instrumente de masura, cele mai bune servicii de consultanta, dar si garantii extinse, de la 2 ani la garantia pe viata, pentru toate dispozitivele pe care le comercializeaza. Iata mai jos care sunt cele mai importante instrumente de masura din oferta Ronexprim:

1. Camere de termoviziune Fluke

Camerele de termoviziune Fluke sunt instrumente de masura care ofera cele mai precise masuratori, datorita lentitelor de 180O cu ajutorul carora imaginile in infrarosu pot fi perfect vizualizate si studiate. Camerele de termoviziune Fluke beneficiaza de optiunea SuperResolution, care permite obtinerea de imagini la o calitate net superioara fata de alte modele de pe piata. Alte avantaje ale acestor instrumente de masura includ:

– touchscreen de 5,7 inci, care permite navigarea, capturarea si analizarea mai rapida a imaginilor;

– focalizare avansata, manuala sau digitala, in functie de nevoi sau preferinte;

– aplicatia Fluke Connect, care asigura transferul rapid si sigur al masuratorilor catre smartphone-urile colegilor din departamentul tehnic, pentru o coordonare mai facila si interventii mai rapide (peste 20 de instrumente de masura se pot conecta la aceasta aplicatie).

2. Multimetre digitale Fluke

Aceste instrumente de masura avansate masoara cei mai importanti parametri ai curentului electric si nu numai: frecventa, continuitatea, capacitatea si testarea tranzistorilor.

In plus, prin intermediul aplicatiei Fluke Connect, datele masurate si rezultatele pot fi rapid transmise colegilor, pentru rezolvarea prompta a oricarei defectiuni. De asemenea, tot cu ajutorul Fluke Connect, masuratorile pot fi salvate si partajate catre smartphone-urile colegilor din echipa tehnica.

3. Osciloscoape digitale

Aceste instrumente asigura masurarea semnalelor de tensiune electrica cu variatie (frecventa) constanta sau, simultan, a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Osciloscoapele digitale au capacitatea de a memora date, de a asigura analiza matematica a semnalelor, de a le salva prin memorare in format digital si, optional, de a le tipari.

Osciloscoapele digitale sunt instrumente de masura care beneficiaza de diverse forme de moderare si reglare, printre care:

– amplificarea semnalelor de intrare si reglarea punctului lor de zero;

– modul de declansare trigger;

– intensitatea punctului luminos (spot);

– tipul de grafic: t-x sau t-y.

4. Analizoare de energie Fluke

Analizoarele de energie sunt instrumente de masura ideale pentru profesionistii din domeniul electric si electronic, fiind esentiale in evaluarea functionalitatii aparaturii in parametri normali.

Analizoarele de energie Fluke nu trebuie sa lipseasca din trusa cu instrumente de masura a niciunui specialist, datorita rapiditatii cu care se obtin informatiile necesare, dar si a numeroaselor functii moderne, printre care:

– spatiu de stocare interna mare, de la 8 la 32 GB;

– afisaj mare, LCD, cu luminozitate reglabila;

– interfete USB si sincronizare USB;

– afisare sub forma de tabele, grafice, unda etc.

Ronexprim este, inca din 1991, o prezenta de mare impact si notorietate pe piata romaneasca de instrumente de masura, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. De mai bine de 25 de ani, gama de produse s-a extins treptat, pentru a veni in intampinarea cerintelor pietei, insa Ronexprim a pastrat nota definitorie a domeniilor principale in care activeaza.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo