Criteriul National

4 lucruri care demonstreaza ca ai un manager intelegator

4 lucruri care demonstreaza ca ai un manager intelegator
iulie 19
16:54 2017

team leader

Fara indoiala, atmosfera de la locul de munca influenteaza foarte mult performanta unui angajat, iar managerii par a constientiza ca si ei trebuie sa fie deschisi nevoilor si dorintelor celor pe care ii au in subordine, pentru ca totul sa mearga foarte bine.

Cum iti dai seama ca seful tau este intelegator? Simplu! Din comportamentul sau fata de tine si de ceilalti colegi! Faptele celor din jurul tau sunt relevante pentru modul lor de a fi, asa ca fii foarte atent la acestea! De altfel, citind acest articol pana la final, vei afla care sunt imprejurarile ce iti demonstreaza ca ai un manager binevoitor!

Iata cum actioneaza un manager intelegator:

  1. Un superior amabil iti intelege intotdeauna nevoile. Astfel, chiar daca apare o situatie neprevazuta si il anunti cu putin timp inainte, acesta va da dovada de ingaduinta si te va lasa sa iti rezolvi problemele. De exemplu, poti intra aici pentru orice urgenta stomatologica, intrucat la clinica dr. Melnic nu va trebui sa astepti ore in sir pentru ca durerea cauzata de o problema dentara sa iti fie alungata. Indiferent ca ai tu o urgenta ce necesita interventia unui stomatolog sau copilul tau, apeleaza la medicii acestui cabinet, caci aparatura folosita este una moderna, iar tratamentele foarte bune.
  2. Apoi, un manager se asigura ca angajatii sai beneficiaza de cele mai bune produse pentru igiena. De exemplu, produse de la brandul Sano sunt disponibile pe sanito.ro, iar daca seful tau nu stie de acesta, nu ezita sa i-l recomanzi. Cu siguranta, el va observa calitatea produselor cumparate, iar colegii de asemenea!
  3. Mai mult, din modul in care iti va raspunde la intrebari o sa iti dai seama daca este o persoana binevoitoare. Fara indoiala, mai ales la inceputuri, ai nevoie de ajutor, insa asemenea situatii pot interveni si pe parcurs. Iti raspunde rastit cand intrebi ceva? Sau este amabil de fiecare data si iti explica cu rabdare? Fii recunoscator atunci cand intalnesti o persoana dispusa sa te invete si sa te ajute pentru a te dezvolta!

team leader 2

  1. Seful tau direct ia decizii favorabile atat pentru tine si colegii tai, cat si pentru companie? Atunci, fara indoiala, el stie sa mentina un echilibru si sa fie un manager extraordinar pentru echipa pe care o conduce. De asemenea, comunicarea eficienta pe care o are cu cei din jur se poate dovedi un mare atu al sau, intrucat demonstreaza ca stie sa vorbeasca incat sa se faca inteles, dar si sa asculte.

Asadar, daca superiorul tau direct stie sa comunice foarte bine, este prietenos si iti intelege nevoile, in mod cert, esti o persoana norocoasa! Aceste actiuni ale sale trebuie sa te determine sa fii, la randul tau, un angajat model, care isi face treaba atent si cu simt de raspundere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo