Criteriul National

4 lucruri care demonstreaza ca ai un manager intelegator

4 lucruri care demonstreaza ca ai un manager intelegator
iulie 19
16:54 2017

team leader

Fara indoiala, atmosfera de la locul de munca influenteaza foarte mult performanta unui angajat, iar managerii par a constientiza ca si ei trebuie sa fie deschisi nevoilor si dorintelor celor pe care ii au in subordine, pentru ca totul sa mearga foarte bine.

Cum iti dai seama ca seful tau este intelegator? Simplu! Din comportamentul sau fata de tine si de ceilalti colegi! Faptele celor din jurul tau sunt relevante pentru modul lor de a fi, asa ca fii foarte atent la acestea! De altfel, citind acest articol pana la final, vei afla care sunt imprejurarile ce iti demonstreaza ca ai un manager binevoitor!

Iata cum actioneaza un manager intelegator:

  1. Un superior amabil iti intelege intotdeauna nevoile. Astfel, chiar daca apare o situatie neprevazuta si il anunti cu putin timp inainte, acesta va da dovada de ingaduinta si te va lasa sa iti rezolvi problemele. De exemplu, poti intra aici pentru orice urgenta stomatologica, intrucat la clinica dr. Melnic nu va trebui sa astepti ore in sir pentru ca durerea cauzata de o problema dentara sa iti fie alungata. Indiferent ca ai tu o urgenta ce necesita interventia unui stomatolog sau copilul tau, apeleaza la medicii acestui cabinet, caci aparatura folosita este una moderna, iar tratamentele foarte bune.
  2. Apoi, un manager se asigura ca angajatii sai beneficiaza de cele mai bune produse pentru igiena. De exemplu, produse de la brandul Sano sunt disponibile pe sanito.ro, iar daca seful tau nu stie de acesta, nu ezita sa i-l recomanzi. Cu siguranta, el va observa calitatea produselor cumparate, iar colegii de asemenea!
  3. Mai mult, din modul in care iti va raspunde la intrebari o sa iti dai seama daca este o persoana binevoitoare. Fara indoiala, mai ales la inceputuri, ai nevoie de ajutor, insa asemenea situatii pot interveni si pe parcurs. Iti raspunde rastit cand intrebi ceva? Sau este amabil de fiecare data si iti explica cu rabdare? Fii recunoscator atunci cand intalnesti o persoana dispusa sa te invete si sa te ajute pentru a te dezvolta!

team leader 2

  1. Seful tau direct ia decizii favorabile atat pentru tine si colegii tai, cat si pentru companie? Atunci, fara indoiala, el stie sa mentina un echilibru si sa fie un manager extraordinar pentru echipa pe care o conduce. De asemenea, comunicarea eficienta pe care o are cu cei din jur se poate dovedi un mare atu al sau, intrucat demonstreaza ca stie sa vorbeasca incat sa se faca inteles, dar si sa asculte.

Asadar, daca superiorul tau direct stie sa comunice foarte bine, este prietenos si iti intelege nevoile, in mod cert, esti o persoana norocoasa! Aceste actiuni ale sale trebuie sa te determine sa fii, la randul tau, un angajat model, care isi face treaba atent si cu simt de raspundere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul