Criteriul National

4 lucruri care demonstreaza ca ai un manager intelegator

4 lucruri care demonstreaza ca ai un manager intelegator
iulie 19
16:54 2017

team leader

Fara indoiala, atmosfera de la locul de munca influenteaza foarte mult performanta unui angajat, iar managerii par a constientiza ca si ei trebuie sa fie deschisi nevoilor si dorintelor celor pe care ii au in subordine, pentru ca totul sa mearga foarte bine.

Cum iti dai seama ca seful tau este intelegator? Simplu! Din comportamentul sau fata de tine si de ceilalti colegi! Faptele celor din jurul tau sunt relevante pentru modul lor de a fi, asa ca fii foarte atent la acestea! De altfel, citind acest articol pana la final, vei afla care sunt imprejurarile ce iti demonstreaza ca ai un manager binevoitor!

Iata cum actioneaza un manager intelegator:

  1. Un superior amabil iti intelege intotdeauna nevoile. Astfel, chiar daca apare o situatie neprevazuta si il anunti cu putin timp inainte, acesta va da dovada de ingaduinta si te va lasa sa iti rezolvi problemele. De exemplu, poti intra aici pentru orice urgenta stomatologica, intrucat la clinica dr. Melnic nu va trebui sa astepti ore in sir pentru ca durerea cauzata de o problema dentara sa iti fie alungata. Indiferent ca ai tu o urgenta ce necesita interventia unui stomatolog sau copilul tau, apeleaza la medicii acestui cabinet, caci aparatura folosita este una moderna, iar tratamentele foarte bune.
  2. Apoi, un manager se asigura ca angajatii sai beneficiaza de cele mai bune produse pentru igiena. De exemplu, produse de la brandul Sano sunt disponibile pe sanito.ro, iar daca seful tau nu stie de acesta, nu ezita sa i-l recomanzi. Cu siguranta, el va observa calitatea produselor cumparate, iar colegii de asemenea!
  3. Mai mult, din modul in care iti va raspunde la intrebari o sa iti dai seama daca este o persoana binevoitoare. Fara indoiala, mai ales la inceputuri, ai nevoie de ajutor, insa asemenea situatii pot interveni si pe parcurs. Iti raspunde rastit cand intrebi ceva? Sau este amabil de fiecare data si iti explica cu rabdare? Fii recunoscator atunci cand intalnesti o persoana dispusa sa te invete si sa te ajute pentru a te dezvolta!

team leader 2

  1. Seful tau direct ia decizii favorabile atat pentru tine si colegii tai, cat si pentru companie? Atunci, fara indoiala, el stie sa mentina un echilibru si sa fie un manager extraordinar pentru echipa pe care o conduce. De asemenea, comunicarea eficienta pe care o are cu cei din jur se poate dovedi un mare atu al sau, intrucat demonstreaza ca stie sa vorbeasca incat sa se faca inteles, dar si sa asculte.

Asadar, daca superiorul tau direct stie sa comunice foarte bine, este prietenos si iti intelege nevoile, in mod cert, esti o persoana norocoasa! Aceste actiuni ale sale trebuie sa te determine sa fii, la randul tau, un angajat model, care isi face treaba atent si cu simt de raspundere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo