Criteriul National

4 lucruri pe care să le faci până la sfârșitul acestui an

4 lucruri pe care să le faci până la sfârșitul acestui an
septembrie 28
21:59 2022

Anul 2023 vine mai repede decât am vrea să credem, iar în ultimele luni pe care le mai avem din 2022 ar trebui să ne pregătim așa cum se cuvine. Este important să facem o introspecție la tot ce se întâmplă în viețile noastre, ce vrem să schimbăm până anul viitor sau ce merită să aștepte. Dacă ești genul care vrea să lase lucrurile neterminate, ei bine, avem o listă de 4 aspecte de avut în vedere. Așadar, citește în continuare acest articol și vezi ce poți face și tu.

 

Află care sunt lucrurile de neratat anul acesta!

 

  • Analizează-ți situația financiară

 

 

Situația financiară este un aspect extrem de relevant, de aceea este important ca înainte să treci în 2023 să vezi cum stau treburile. Astfel că, un prim pas în acest aspect este o analiză generală a bugetului lunar. De asemenea, se poate realiza un plan prin care să vezi cât și pe ce se cheltuie banii, și dacă se pot îi poți strânge sau investi. În acest fel vei putea fi conștient dacă vei intra Recomandarea ar fi să încerci să strângi lunar o sumă de bani, pentru a avea mereu un fond de urgențe.  

 

 

  • Vezi dacă ești mulțumit cu jobul tău curent

 

 

De multe ori alegem să ne mulțumim cu ceea ce avem, chiar dacă nu suntem fericiți. Un exemplu în care se pot regăsi mulți este locul de muncă. Deși numeroase persoane nu vor să rămână la job-ul actual, sunt nevoiți. De aceea, dacă ai posibilitatea, gândește-te serios dacă ești mulțumit cu job-ul pe care îl ai. Nu trebuie să ajungi în 2023 cu același loc de muncă. Există numeroase meserii în care se câștigă extrem de bine și care pot fi foarte plăcute. Totuși, dacă vrei o recomandare, încearcă un job ca model de videochat, poate este ce ai nevoie. Se plătește bine și există numeroase beneficii. Cei de la Kendrastudio.ro te pot ajuta cu orice ai nevoie!

 

 

  • Planifică din timp vacanțele 

 

 

Acest aspect este la fel de important ca cele menționate mai sus, deoarece cu toții avem nevoie de o vacanță sau de ce nu, de mai multe. Însă pentru a putea petrece un timp binemeritat, trebuie să planifici totul în avans. Asigură-te că știi unde vrei să mergi și ce activități să faci. De asemenea, planifică un buget pentru fiecare vacanță pe care o vrei, iar lucrurile vor fi mai simple. 

 

 

  • Nu uita de planificarea țelurilor 

 

Înainte să înceapă un an nou, cu toții ne gândim cu câteva zile înainte ce am vrea să realizăm în următoarele 12 luni. Cu toate acestea, este nevoie de o perioadă mai mare de timp în care să chiar poți stabili și planifica care vor fi țelurile pe anul următor. De aceea, îți poți aloca 2 săptămâni în care să vezi care vor fi cu adevărat lucrurile pe care vrei să le îndeplinești, de ce și cum o vei face. În acest fel vei simți că ai control complet asupra vieții tale și vei avea o imagine de ansamblu mult mai clară asupra viitorului.

În concluzie, dacă vrei să începi anul 2023 în ce mai bună formă a ta, ține cont de cele menționate mai sus. Dacă simți că lucrurile se pot îmbunătăți nu mai sta pe gânduri.

 

Sursă foto : Unsplash.com 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul