Criteriul National

4 mituri demontate despre cea mai controversata industrie din online

4 mituri demontate despre cea mai controversata industrie din online
august 13
11:38 2020

Cea mai controversata industrie din online, evident la videochat ne referim, este totodata si una dintre cele mai profitabile. Da acord, inca mai exista o gramada de prejudecati in jurul acestui subiect, tocmai din cauza ca informatiile nu sunt nici cautate si nici intelese foarte bine. Ar ajuta enorm demitizarea si scoaterea acestui subiect din sfera tabu dar, din pacate, pare ca nu se doreste acest lucru. Totusi, noi ne aducem aportul asa cum putem, de aceea vrem sa va familiarizam cu cateva mituri demontate din aceasta industrie. 

 

Trebuie sa te dezbraci 

Vom incepe cu cel mai comun mit, si anume acela care include nuditatea. O vom spune din nou, activitatea de videochat nu presupune in mod obligatoriu nuditatea. Asa cum probabil majoritatea pur si simplu nu stie, exista doua feluri de videochat: adult si non adult. Daca in cadrul versiunii adult se practica si nuditatea si jocurile erotice, in cazul in care ne referim la videochat non adult, lucrurile stau cu totul altfel. In cadrul acestei activitati nuditatea este chiar interzisa si accentul se pune pe comunicare. Desigur, castigurile ar putea fi mai mari daca te axezi si pe latura de videochat adult, dar nimeni nu te obliga sa faci asta si poti face linistita cariera in sectiunea de non adult. Poti progresa in acest domeniu fara sa-ti scoti macar o soseta.  

 

Activitatea  de videochat este ilegala 

Asa cum orice padure are uscaturile ei, asa exista in orice domeniu cateva afaceri care vor functiona sau vor incerca sa functioneze in mod ilegal. Deci sa nu judecam prea tare industria de videochat. Ce e important de stiut este ca majoritatea studiourilor serioase opereaza in perfecta legalitate si ofera exact beneficiile pe care le ofera alti angajatori sau chiar mai bine. Nu accepta sa lucrezi fara contract! Un studio de videochat profesionist se va comporta ca orice alta afacere de buna credinta: iti va face contract inainte sa incepi activitatea, iti va plati taxele, iti va face carte de munca si toate actele necesare pentru inceperea in conditii reglementate a colaborarii. De asemenea, se va asigura de confidentialitatea datelor tale. 

 

Doar un anumit tip de femeie face videochat

Nimic mai fals! Gusturile oamenilor sunt extrem de diferite, asadar orice tip de femeie poate face videochat cu succes. Nu, nu este necesar sa ai forme de model, o anumita varsta sau o anumita atitudine. Felul in care relationezi si te faci placuta va fi mult mai important decat dimensiunea bustului, varsta sau faptul ca ai un copil. La fel, nu trebuie neaparat sa ai o atitudine libertina  sau un anumit nivel de educatie. Oamenii care nu cunosc mai nimic despre aceasta activitate tind sa creada ca femeile care fac videochat sunt needucate sau au o lipsa de morala. Dimpotriva, exista foarte multe femei cu studii superioare si foste pozitii in corporatii sau medii academice care fac videochat si o fac foarte bine. Si nu, nu sunt lipsite de morala, doar au o perspectiva diferita asupra vietii. Si noi credem ca este dreptul fiecaruia sa  faca ce vrea cu propriul corp, timp si abilitati. 

 

Oamenii vor afla ca faci videochat  

Din pacate lumea in care traim este asa cum este si cel mai probabil vei vrea sa te protejezi de cei care stiu putin si inteleg si mai putin. Pentru a evita sa ti se atribuie anumite etichete, vei avea optiunea de a omite in conversatii exact specificul jobului tau. Practic, alegerea de a dezvalui sau nu cu ce te ocupi va fi doar a ta, studiourile garantandu-ti confidentialitatea datelor si a functiei in cadrul contractului. Sistemele performante de securitate si faptul ca se lucreaza exclusiv cu strainii vor garanta faptul ca nu te vor vedea cunoscutii pe net. 

 

Acum ca ai aflat toate acestea, esti dispusa sa dai o sansa acestei industrii? 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul