Criteriul National

4 motive ca să-ți faci patul în fiecare dimineață

4 motive ca să-ți faci patul în fiecare dimineață
noiembrie 27
12:23 2018

Oricine își dorește ca lenjeria de pat, dar și dormitorul să își mențină aspectul proaspăt și curat cât mai mult timp. De aceea, este important ca în fiecare dimineață să-ți faci patul. Acest obicei care durează doar câteva clipe, îți poate aduce o mulțime de beneficii:

Îți creezi o dispoziție bună.

Aranjarea patului ar trebui să fie ca un ritual al fiecărei dimineți, chiar înainte să te speli pe dinți și să faci mișcare. Nu este nimic mai simplu de atât, mai mult, acest lucru chiar îți poate ridica nițel dispoziția de dimineață.

4-motive-ca-sa-ti-faci-patul-dimineata

Vei menține aspectul curat al lenjeriei de pat

Simpla aranjarea a lenjeriei și acoperirea patului cu o cuvertură de pat, o va proteja de praf și alte impurități. Un alt motiv important este prezența în casă a unui animal de companie: acoperindu-ți patul cu o cuvertură, reduci riscul ca părul patrupedului jucăuș să pătrundă pe cearșaf, pernă sau pilotă.

Îți vei dezvolta un șir obiceiuri sănătoase

O motiv forte să-ți faci patul în fiecare dimineață îți poate dezvolta o mulțime de obiceiuri sănătoase. De exemplu, obiceiul de a-ți face patul în fiecare dimineață sporește productivitatea muncii, te binedispune pe parcursul zilei și te ajută să economisești când e vorba de lenjerii și cuverturi.

Vei avea un somn mai odihnitor

Pilota și pernele își vor păstra forma pentru multă vreme. Aranjează zilnic lenjeria de pat astfel ca să nu fie șifonată, scutură ușor pernele și pilota pentru a le aerisi. Acest lucru îți va conferi confort în pat și un somn mai odihnitor. Un grup de cercetători din Marea Britanie sunt de părerea că cei care-și fac patul în fiecare dimineață și își aerisesc dormitorul, dorm mult mai bine.

Așadar, dacă ai o lenjerie de pat de calitate, un set cuvertură de pat extraordinar și niște perne pufoase, dă-le șansa să-ți facă dormitorul mai frumos și mai confortabil. Și, nu uita: un pat bine îngrijit este acel lucru care te poate face să vrei să te reîntorci mai repede acasă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu