Criteriul National

4 motive pentru care sa iti deschizi o FERMA la TARA!

4 motive pentru care sa iti deschizi o FERMA la TARA!
septembrie 29
15:00 2017

In ultimii ani, s-a observat o usoara crestere in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor din mediul rural. Printre acestea se regasesc si fermele, care, pe langa profitul financiar, mai pot aduce o multime de alte beneficii. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt acestea.

Iata de ce sa iti deschizi o ferma la tara:

  1. Iti vei putea deschide propria afacere!

oi de ferma

 Ei bine, o ferma la tara nu te va ajuta doar sa traiesti sanatos, ci si sa iti deschizi o mica afacere, care sa se dezvolte armonios mai apoi. In prezent, sunt la mare cautare produsele din carne bio, dar si carnea, in general. Astfel, vei putea creste animale cum ar fi vacile, caprele, oile si chiar porcii, pentru a vinde carnea obtinuta de la acestia. In plus, vacile, caprele si oile te vor ajuta sa obtii produse naturale din lapte, pe care poti, de asemenea, sa le vinzi. Totusi, daca vei creste astfel de animale, trebuie sa amenajezi un loc special pentru ele. De exemplu, poti cauta gardul electric pentru oi pe www.MagnetCenter.ro, ca sa te asiguri ca sunt in siguranta. Afla mai multe despre astfel de produse pe https://www.magnetcenter.ro/ si achizitioneaza-le pentru ferma ta. Afacerea va deveni prospera numai daca vei depune un minimum de efort!

  1. Vei trai mai sanatos!

gaina de ferma

 Avand in vedere ca o ferma la tara iti permite atat sa plantezi fructe si legume, cat si sa sa cresti animale, vei putea sa te hranesti din productia proprie, fara sa mai fii nevoit sa cumperi alimente. De asemenea, vei avea posibilitatea de a le creste in mod natural, fara solutii toxice sau diferite substante si ingrasaminte, menite sa le accelereze procesul de dezvoltare. In plus, este bine cunoscut faptul ca viata la tara, departe de haosul urban, este mult mai sanatoasa si lipsita de stres.

 

  1. Vei putea proteja animalele!

Ca iubitor de animale, vrei, cu siguranta, sa le ajuti pe cele care sufera sau au nevoie de orice fel de ajutor. Daca nu iti doresti nici sa sacrifici animalele, nici sa le cresti pentru a le vinde, o ferma la tara iti ofera prilejul ideal de a le proteja. Vei putea crea pentru acestea un mediu in care sa se simta protejate si in siguranta. Poti adopta animalele fara stapan fie pentru le pastra pe o perioada indelungata, fie pentru a incerca sa le gasesti un camin  primitor si iubitor.

  1. Vei avea unde sa mergi in vacanta!

ferma

Foarte multi isi doresc sa aiba un loc unde sa poata merge in vacanta de fiecare data cand isi doresc si unde sa se poata simti ca acasa. Daca iti vei deschide o ferma, nu este obligatoriu sa locuiesti acolo permanent, ci poti angaja pe cineva sa aiba grija de ea, mai ales daca ai un loc de munca foarte bun si nu vrei sa renunti la el. Astfel, vei avea posibilitatea de a o vizita periodic, pentru a te relaxa si a iesi din ritmul zilelor solicitante si stresante.

 
 
 

Te atrage ideea de a-ti deschide o ferma? Ia in calcul toate aceste posibilitati si fa exact ceea ce iti place!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu