Criteriul National

4 motive pentru care sa iti deschizi o FERMA la TARA!

4 motive pentru care sa iti deschizi o FERMA la TARA!
septembrie 29
15:00 2017

In ultimii ani, s-a observat o usoara crestere in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor din mediul rural. Printre acestea se regasesc si fermele, care, pe langa profitul financiar, mai pot aduce o multime de alte beneficii. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt acestea.

Iata de ce sa iti deschizi o ferma la tara:

  1. Iti vei putea deschide propria afacere!

oi de ferma

 Ei bine, o ferma la tara nu te va ajuta doar sa traiesti sanatos, ci si sa iti deschizi o mica afacere, care sa se dezvolte armonios mai apoi. In prezent, sunt la mare cautare produsele din carne bio, dar si carnea, in general. Astfel, vei putea creste animale cum ar fi vacile, caprele, oile si chiar porcii, pentru a vinde carnea obtinuta de la acestia. In plus, vacile, caprele si oile te vor ajuta sa obtii produse naturale din lapte, pe care poti, de asemenea, sa le vinzi. Totusi, daca vei creste astfel de animale, trebuie sa amenajezi un loc special pentru ele. De exemplu, poti cauta gardul electric pentru oi pe www.MagnetCenter.ro, ca sa te asiguri ca sunt in siguranta. Afla mai multe despre astfel de produse pe https://www.magnetcenter.ro/ si achizitioneaza-le pentru ferma ta. Afacerea va deveni prospera numai daca vei depune un minimum de efort!

  1. Vei trai mai sanatos!

gaina de ferma

 Avand in vedere ca o ferma la tara iti permite atat sa plantezi fructe si legume, cat si sa sa cresti animale, vei putea sa te hranesti din productia proprie, fara sa mai fii nevoit sa cumperi alimente. De asemenea, vei avea posibilitatea de a le creste in mod natural, fara solutii toxice sau diferite substante si ingrasaminte, menite sa le accelereze procesul de dezvoltare. In plus, este bine cunoscut faptul ca viata la tara, departe de haosul urban, este mult mai sanatoasa si lipsita de stres.

 

  1. Vei putea proteja animalele!

Ca iubitor de animale, vrei, cu siguranta, sa le ajuti pe cele care sufera sau au nevoie de orice fel de ajutor. Daca nu iti doresti nici sa sacrifici animalele, nici sa le cresti pentru a le vinde, o ferma la tara iti ofera prilejul ideal de a le proteja. Vei putea crea pentru acestea un mediu in care sa se simta protejate si in siguranta. Poti adopta animalele fara stapan fie pentru le pastra pe o perioada indelungata, fie pentru a incerca sa le gasesti un camin  primitor si iubitor.

  1. Vei avea unde sa mergi in vacanta!

ferma

Foarte multi isi doresc sa aiba un loc unde sa poata merge in vacanta de fiecare data cand isi doresc si unde sa se poata simti ca acasa. Daca iti vei deschide o ferma, nu este obligatoriu sa locuiesti acolo permanent, ci poti angaja pe cineva sa aiba grija de ea, mai ales daca ai un loc de munca foarte bun si nu vrei sa renunti la el. Astfel, vei avea posibilitatea de a o vizita periodic, pentru a te relaxa si a iesi din ritmul zilelor solicitante si stresante.

 
 
 

Te atrage ideea de a-ti deschide o ferma? Ia in calcul toate aceste posibilitati si fa exact ceea ce iti place!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul