Criteriul National

4 motive pentru care sa iti deschizi o FERMA la TARA!

4 motive pentru care sa iti deschizi o FERMA la TARA!
septembrie 29
15:00 2017

In ultimii ani, s-a observat o usoara crestere in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor din mediul rural. Printre acestea se regasesc si fermele, care, pe langa profitul financiar, mai pot aduce o multime de alte beneficii. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt acestea.

Iata de ce sa iti deschizi o ferma la tara:

  1. Iti vei putea deschide propria afacere!

oi de ferma

 Ei bine, o ferma la tara nu te va ajuta doar sa traiesti sanatos, ci si sa iti deschizi o mica afacere, care sa se dezvolte armonios mai apoi. In prezent, sunt la mare cautare produsele din carne bio, dar si carnea, in general. Astfel, vei putea creste animale cum ar fi vacile, caprele, oile si chiar porcii, pentru a vinde carnea obtinuta de la acestia. In plus, vacile, caprele si oile te vor ajuta sa obtii produse naturale din lapte, pe care poti, de asemenea, sa le vinzi. Totusi, daca vei creste astfel de animale, trebuie sa amenajezi un loc special pentru ele. De exemplu, poti cauta gardul electric pentru oi pe www.MagnetCenter.ro, ca sa te asiguri ca sunt in siguranta. Afla mai multe despre astfel de produse pe https://www.magnetcenter.ro/ si achizitioneaza-le pentru ferma ta. Afacerea va deveni prospera numai daca vei depune un minimum de efort!

  1. Vei trai mai sanatos!

gaina de ferma

 Avand in vedere ca o ferma la tara iti permite atat sa plantezi fructe si legume, cat si sa sa cresti animale, vei putea sa te hranesti din productia proprie, fara sa mai fii nevoit sa cumperi alimente. De asemenea, vei avea posibilitatea de a le creste in mod natural, fara solutii toxice sau diferite substante si ingrasaminte, menite sa le accelereze procesul de dezvoltare. In plus, este bine cunoscut faptul ca viata la tara, departe de haosul urban, este mult mai sanatoasa si lipsita de stres.

 

  1. Vei putea proteja animalele!

Ca iubitor de animale, vrei, cu siguranta, sa le ajuti pe cele care sufera sau au nevoie de orice fel de ajutor. Daca nu iti doresti nici sa sacrifici animalele, nici sa le cresti pentru a le vinde, o ferma la tara iti ofera prilejul ideal de a le proteja. Vei putea crea pentru acestea un mediu in care sa se simta protejate si in siguranta. Poti adopta animalele fara stapan fie pentru le pastra pe o perioada indelungata, fie pentru a incerca sa le gasesti un camin  primitor si iubitor.

  1. Vei avea unde sa mergi in vacanta!

ferma

Foarte multi isi doresc sa aiba un loc unde sa poata merge in vacanta de fiecare data cand isi doresc si unde sa se poata simti ca acasa. Daca iti vei deschide o ferma, nu este obligatoriu sa locuiesti acolo permanent, ci poti angaja pe cineva sa aiba grija de ea, mai ales daca ai un loc de munca foarte bun si nu vrei sa renunti la el. Astfel, vei avea posibilitatea de a o vizita periodic, pentru a te relaxa si a iesi din ritmul zilelor solicitante si stresante.

 
 
 

Te atrage ideea de a-ti deschide o ferma? Ia in calcul toate aceste posibilitati si fa exact ceea ce iti place!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo