Criteriul National

4 pasi sa va salvati relatia

4 pasi sa va salvati relatia
noiembrie 30
16:53 2018

Aproape orice relatie sentimentala trece, mai devreme sau mai tarziu, printr-un impas. Oricat de fermecatoare ar fi o poveste de dragoste, acel moment de “rascruce” este inevitabil intr-un cuplu iar deznodamantul poate fi chiar un “Adio”. Despartirea pare sa fie cea mai buna solutie in acesta situatie, dar nu este si cea mai simpla, mai ales daca unul sau ambii parteneri sunt implicati pe deplin din punct de vedere sentimental. Din fericire, exista si moduri in care relatia voastra poate fi “salvata”. Urmati 5 pasi pentru a depasi impasul in dragoste!

Scrieti calitatile pe care le apreciati unul la celalalt

Atunci cand relatia voastra trece printr-o perioada nefasta, cu siguranta ca aveti tendinta de a omite partile bune de care va bucurati in viata de cuplu. Intr-o astfel de etapa a relatiei probabil ca uitati care sunt lucrurile care v-au unit, la fel ca si calitatile care v-au atras unul la celalalt. Pentru a va “reimprospata memoria”, faceti un excercitiu intreresant si scrieti pe o foaie de hartie calitatile pe care vi le apreciati reciproc, fie ca este vorba despre aspectul fizic, personalitate sau gesturi pe care le-ati facut unul pentru altul.

Lucrati la partea erotica

Componenta erotica este extrem de importanta pentru buna intelegere a partenerilor, chiar daca multi dintre noi poate ca nu am pozitiona-o in topul lucrurilor cu adevarat importante, desi ea este un pilon de baza intr-o relatie. Restabilirea conexiunii dintre voi se poate realiza daca lucrati la partea erotica si nu tine neaparat de a incerca noi pozitii sexuale. Daca nu ati facut-o pana acum, incercati si experienta unui tantra masaj, care cu siguranta ca v-ar ajuta sa va exploatati sexualitatea la cele mai inalte cote. Cinele afrodisiace, mesajele incitante sau pur si simplu o baie relaxanta de care sa va bucurati impreuna pot fi alte metode eficiente de a reaprinde pasiunea dintre voi.

Jucati “Adevar sau provocare”

Relatia voastra traverseaza o perioada mai putin buna, poate chiar critica, asa ca va aflati in fata unei decizii importante: ramaneti impreuna sau va luati “la revedere”? Pentru ca este o situatie destul de delicata, care genereaza stres, puteti sa apelati la un mic joc. Binecunoscutul “Adevar sau provocare”, in forma sa reinterpretata, v-ar putea fi de folos pentru a va da seama de ceea ce va doriti cu adevarat. Dati “cartile pe masa” si spuneti tot ceea ce va deranjeaza la relatia voastra, care sunt asteptarile pe care vi le-ati setat, iar provocarile vor consta chiar in incercarea de a remedia aceste neintelegeri dintre voi.

Luati o pauza

Desi foarte multe cupluri se tem de aceasta etapa, o pauza ar putea fi solutia salvatoare si in cazul vostru. Incercati sa va separati pentru o vreme, caci astfel va veti putea da seama daca intre voi este vorba despre sentimente reale sau doar despre obisnuinta. In plus, va va prinde bine un respiro, pentru a va pune ordine in ganduri si pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei