Criteriul National

4 pasi sa va salvati relatia

4 pasi sa va salvati relatia
noiembrie 30
16:53 2018

Aproape orice relatie sentimentala trece, mai devreme sau mai tarziu, printr-un impas. Oricat de fermecatoare ar fi o poveste de dragoste, acel moment de “rascruce” este inevitabil intr-un cuplu iar deznodamantul poate fi chiar un “Adio”. Despartirea pare sa fie cea mai buna solutie in acesta situatie, dar nu este si cea mai simpla, mai ales daca unul sau ambii parteneri sunt implicati pe deplin din punct de vedere sentimental. Din fericire, exista si moduri in care relatia voastra poate fi “salvata”. Urmati 5 pasi pentru a depasi impasul in dragoste!

Scrieti calitatile pe care le apreciati unul la celalalt

Atunci cand relatia voastra trece printr-o perioada nefasta, cu siguranta ca aveti tendinta de a omite partile bune de care va bucurati in viata de cuplu. Intr-o astfel de etapa a relatiei probabil ca uitati care sunt lucrurile care v-au unit, la fel ca si calitatile care v-au atras unul la celalalt. Pentru a va “reimprospata memoria”, faceti un excercitiu intreresant si scrieti pe o foaie de hartie calitatile pe care vi le apreciati reciproc, fie ca este vorba despre aspectul fizic, personalitate sau gesturi pe care le-ati facut unul pentru altul.

Lucrati la partea erotica

Componenta erotica este extrem de importanta pentru buna intelegere a partenerilor, chiar daca multi dintre noi poate ca nu am pozitiona-o in topul lucrurilor cu adevarat importante, desi ea este un pilon de baza intr-o relatie. Restabilirea conexiunii dintre voi se poate realiza daca lucrati la partea erotica si nu tine neaparat de a incerca noi pozitii sexuale. Daca nu ati facut-o pana acum, incercati si experienta unui tantra masaj, care cu siguranta ca v-ar ajuta sa va exploatati sexualitatea la cele mai inalte cote. Cinele afrodisiace, mesajele incitante sau pur si simplu o baie relaxanta de care sa va bucurati impreuna pot fi alte metode eficiente de a reaprinde pasiunea dintre voi.

Jucati “Adevar sau provocare”

Relatia voastra traverseaza o perioada mai putin buna, poate chiar critica, asa ca va aflati in fata unei decizii importante: ramaneti impreuna sau va luati “la revedere”? Pentru ca este o situatie destul de delicata, care genereaza stres, puteti sa apelati la un mic joc. Binecunoscutul “Adevar sau provocare”, in forma sa reinterpretata, v-ar putea fi de folos pentru a va da seama de ceea ce va doriti cu adevarat. Dati “cartile pe masa” si spuneti tot ceea ce va deranjeaza la relatia voastra, care sunt asteptarile pe care vi le-ati setat, iar provocarile vor consta chiar in incercarea de a remedia aceste neintelegeri dintre voi.

Luati o pauza

Desi foarte multe cupluri se tem de aceasta etapa, o pauza ar putea fi solutia salvatoare si in cazul vostru. Incercati sa va separati pentru o vreme, caci astfel va veti putea da seama daca intre voi este vorba despre sentimente reale sau doar despre obisnuinta. In plus, va va prinde bine un respiro, pentru a va pune ordine in ganduri si pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu