Criteriul National

4 pasi sa va salvati relatia

4 pasi sa va salvati relatia
noiembrie 30
16:53 2018

Aproape orice relatie sentimentala trece, mai devreme sau mai tarziu, printr-un impas. Oricat de fermecatoare ar fi o poveste de dragoste, acel moment de “rascruce” este inevitabil intr-un cuplu iar deznodamantul poate fi chiar un “Adio”. Despartirea pare sa fie cea mai buna solutie in acesta situatie, dar nu este si cea mai simpla, mai ales daca unul sau ambii parteneri sunt implicati pe deplin din punct de vedere sentimental. Din fericire, exista si moduri in care relatia voastra poate fi “salvata”. Urmati 5 pasi pentru a depasi impasul in dragoste!

Scrieti calitatile pe care le apreciati unul la celalalt

Atunci cand relatia voastra trece printr-o perioada nefasta, cu siguranta ca aveti tendinta de a omite partile bune de care va bucurati in viata de cuplu. Intr-o astfel de etapa a relatiei probabil ca uitati care sunt lucrurile care v-au unit, la fel ca si calitatile care v-au atras unul la celalalt. Pentru a va “reimprospata memoria”, faceti un excercitiu intreresant si scrieti pe o foaie de hartie calitatile pe care vi le apreciati reciproc, fie ca este vorba despre aspectul fizic, personalitate sau gesturi pe care le-ati facut unul pentru altul.

Lucrati la partea erotica

Componenta erotica este extrem de importanta pentru buna intelegere a partenerilor, chiar daca multi dintre noi poate ca nu am pozitiona-o in topul lucrurilor cu adevarat importante, desi ea este un pilon de baza intr-o relatie. Restabilirea conexiunii dintre voi se poate realiza daca lucrati la partea erotica si nu tine neaparat de a incerca noi pozitii sexuale. Daca nu ati facut-o pana acum, incercati si experienta unui tantra masaj, care cu siguranta ca v-ar ajuta sa va exploatati sexualitatea la cele mai inalte cote. Cinele afrodisiace, mesajele incitante sau pur si simplu o baie relaxanta de care sa va bucurati impreuna pot fi alte metode eficiente de a reaprinde pasiunea dintre voi.

Jucati “Adevar sau provocare”

Relatia voastra traverseaza o perioada mai putin buna, poate chiar critica, asa ca va aflati in fata unei decizii importante: ramaneti impreuna sau va luati “la revedere”? Pentru ca este o situatie destul de delicata, care genereaza stres, puteti sa apelati la un mic joc. Binecunoscutul “Adevar sau provocare”, in forma sa reinterpretata, v-ar putea fi de folos pentru a va da seama de ceea ce va doriti cu adevarat. Dati “cartile pe masa” si spuneti tot ceea ce va deranjeaza la relatia voastra, care sunt asteptarile pe care vi le-ati setat, iar provocarile vor consta chiar in incercarea de a remedia aceste neintelegeri dintre voi.

Luati o pauza

Desi foarte multe cupluri se tem de aceasta etapa, o pauza ar putea fi solutia salvatoare si in cazul vostru. Incercati sa va separati pentru o vreme, caci astfel va veti putea da seama daca intre voi este vorba despre sentimente reale sau doar despre obisnuinta. In plus, va va prinde bine un respiro, pentru a va pune ordine in ganduri si pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu