Criteriul National

4 PRODUSE EFICIENTE LA LOCUL DE MUNCA

4 PRODUSE EFICIENTE LA LOCUL DE MUNCA
decembrie 20
17:08 2019

 

  1. LAVETE INDUSTRIALE SPECIALIZATE

 

Lavetele industriale specializate au o viteza foarte mare de absorbtie. Asadar, daca ai nevoie sa stergi ceva la serviciu, sunt solutia ideala. Plus ca, folosind aceste lavete se reduce timpul necesar stergerii, ceea ce inseamna cresterea productivitatii.

 

  1. PROSOAPE DE HARTIE

 

Prosoapele de hartie au un nivel ridicat de absorbtie. Atunci cand trebuie sa iti usuci mainile, prosoapele de hartie sunt ideala pentru a indepata rapid toate rezidurile aflate pe maini. In plus, folosind prosoape de hartie nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la cine a mai pus mana pe prosopul respectiv. Acestea sunt de unica folosinta, deci igiena ta este in siguranta.

 

  1. DEZINFECTANT DE MAINI

 

Dezinfectantul de maini are la baza alcool. Alcoolul este esential in a stopa raspandirea virusurilor si bacteriilor care cauzeaza gripa si alte boli. Indiferent unde lucrezi, dezinfectantul de maini iti face viata mai usoara.

 

  1. MANUSI DE UNICA FOLOSINTA

 

Manusile de unica folosinta sunt, in unele cazuri, o caracteristica zilnica la serviciu. Daca ti se impune o astfel de conditie, trateaz-o riguros. Manusile de unica folosinta te pot proteja de  multa probleme nedorite. Le gasesti in culori si materiale diverse, unele fiind chiar confortabile.

 

STERGE.RO

 

Nu stii de unde sa achizitionezi aceste produse? Noi iti recomandam Sterge.ro!

Sterge.ro este o companie tanara si motivata, cu o experienta considerabila in distributia produselor pentru igiena industriala si profesionala.

Aceasta companie depoziteaza produsele in conditii de maxima siguranta, asigurand un nivel de serviciu foarte ridicat. Comenzile sunt onorate intotdeauna si cu siguranta produsele pe care le doresti te vor face fericit.

 

Igiena si securitatea noastra este foarte importanta atat la serviciu cat si in viata personala. Atunci cand lucrezi intr-un mediu in care intri in contact cu substante daunatoare, trebuie sa te protejezi inainte dar si dupa, de exemplu, purtand manusi de unica folosinta si dezinfectandu-ti mainile cu dezinfectant pentru maini pe baza de alcool.

Acasa, este mai bine sa stergem si sa curatam folosind lavete profesionale sau hartie industriala, decat apeland la clasicele carpe, care lasa urme si chiar ne pot pune in pericol, pentru ca nivelul de absorbtie si materialele carpelor nu au fost gandite pentru contactul cu produse dezinfectante, etc.

Ai grija de tine atat la nivel personal cat si profesional si alege produse specializate pentru nevoia de a sterge!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tandos

Tandos

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul