Criteriul National

De ce ar trebui sa angajezi un fotograf de nunta profesionist?

De ce ar trebui sa angajezi un fotograf de nunta profesionist?
iulie 16
14:37 2019

Cand vine vorba de planificarea nuntii de vis este de inteles sa incepeti sa va uitati la reducerea costurilor pe cat de mult puteti. Oricat de tentat ar fi sa reduceti preturile, nu ar trebui sa taiati bugetul pentru un fotograf profesionist.

De ce ar trebui sa angajezi un fotograf de nunta profesionist?

Avem 4 motive importante pentru care ar trebui sa angajati un fotograf nunta Bucuresti profesionist.

1. Fotografia este mai mult decat o camera scumpa

In acelasi mod, un artist utilizeaza o perie, un tamplar foloseste un ciocan si un scriitor utilizeaza un stilou, acestea sunt doar unelte. Conteaza modul in care o foloseste persoana care produce creatiile uimitoare.

Doar pentru ca are caramizi, unelte si furnizori pentru a construi o casa, ati avea incredere intr-un constructor cu putina experienta pentru a va construi o locuinta? Probabil ati cauta pe cineva cu ani de experienta si multi clienti fericiti si multumiti care le-ar recomanda.

Vreti pe cineva care stie cum sa foloseasca aparatul foto, care are experienta de a face fotografii in lumina diferita, conditii diferite, a compune fotografii diferite si a le executa perfect.

Camera nu face acest lucru, fotograful face acest lucru si si-a dezvoltat abilitatile si cunostintele prin ani de experienta si multe ore de filmare. Cu acesta veti obtine consistenta, nu una sau doua fotografii uimitoare, ci un intreg album.

2. Un amator inseamna mai multa munca pentru tine

Un fotograf profesionist va avea ani de experienta de captura a nuntilor, va cunoaste tipul de fotografii pe care le va face, va sti unde sa fie la momentul potrivit, poate fi lasat sa-si continue activitatea cu incredere deplina, stiind ca va fi acolo unde vreti sa fie.

De asemenea, ei vor anticipa ceea ce se va intampla in continuare, vor cunoaste fluxul zilei, vor gasi deja locul perfect pentru acele poze dragute ale mirilor. Ziua nuntii este un eveniment dinamic cu o singura sansa de a surprinde acele momente.

3. Simtiti-va in largul vostru

Nuntile au atat fotografii de pozitie, cat si fotografii de actiune. Un fotograf nunta profesionist va fi capabil sa va faca sa va simtiti confortabil si natural, nu rigid si ciudat. Aceste momente fac parte din ziua nuntii, asa ca ar trebui sa fie distractive si placute. Aceasta abilitate este ceva care vine din experienta.

Daca va simtiti in largul vostru acest lucru va aparea in fotografii, va insemna, de asemenea, sa aveti parte de mai multa distractie, sa va simtiti confortabil si sa nu va faceti griji sau sa va stresati. Ar fi ca si cum ati face fotografii cu prietenii in care nu exista presiune, fotografii naturale.

4. Aveti doar o singura sansa

Aceasta este ziua nuntii tale si speram ca vei avea doar o zi speciala. Aveti o singura sansa sa va captati ziua nuntii, asigurati-va ca aveti incredere in fotograful vostru.

Cand se termina ziua cea mare, in afara de amintirile pe care le aveti, veti avea fotografii pe care le veti pretui, fotografii pe care le veti arata prietenilor, familiei si copiilor vostri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei