Criteriul National

Cum sa alegem cele mai bune oferte de cazare

Cum sa alegem cele mai bune oferte de cazare
noiembrie 21
21:10 2019

Multe persoane sunt in cautare de o agentie turism care sa le ofere cele mai bune conditii. O astfel de agentie este ideala, dar inainte de a cauta un loc de cazare cat mai bun, este foarte important sa aveti cateva lucruri in vedere. Tinand cont de aceste lucruri, nu veti avea dificultati in a gasi un loc perfect in care sa va cazati si de care va veti bucura cu siguranta.

Ce trebuie sa stiti?

O agentie turism va va ajuta sa gasiti un loc ideal de vacanta. Trebuie insa sa fiti atenti si la alte lucruri, astfel incat sa luati o decizie cat mai buna cu privire la locul de vacanta spre care va veti orienta. Alegand un loc de vacanta ideal, veti vedea ca il veti aprecia extrem de mult. Este o idee foarte buna sa mergeti in vacanta in perioada de extra-sezon. Multe persoane insa se duc in plin sezon, ele fiind nevoite sa plateasca foarte mult pentru o astfel de vacanta in cea mai aglomerata perioada a anului.

Daca veti porni la drum si veti cauta in ofertele oferite de agentia de turism Travelidea in perioada de extra-sezon, veti avea ocazia de a lua o decizie foarte buna. Veti putea economisi o multime de bani si va veti simti foarte bine in concediu. Un alt sfat de care puteti tine cont este sa va lipsiti cumva de hotel vineri seara. Se pare ca noaptea petrecuta in hotel intr-o zi de vineri seara este cea mai scumpa din toata saptamana. Acest lucru se datoreaza faptului ca toata lumea doreste sa profite de unicele doua zile libere din sapte. Cererea este asadar una foarte mare, iar preturile sunt proportionale.

agentia de turism Travelidea

Alte aspecte

Daca veti ajunge de exemplu la hotel sambata dimineata, veti avea timp sa explorati orasul in care ati ajuns si sa va lasati la receptie bagajul. Veti putea porni explorarea orasului cu banii pe care i-ati economisit. Nu uitati ca puteti aleege doar facilitatile cele mai esentiale ale hotelului. Desi piscina exterioara arata nemaipomenit, va trebui sa va ganditi daca o veti folosi.

Este destul de placut sa stiti ca hotelul pe care il alegeti are o piscina inclusa, dar ganditi-va bine si daca veti face uz de aceasta pisicina. Daca nu aveti intentia de a folosi anumite facilitati ale hotelului, este importannt sa alegeti un hotel cu mai putine facilitati, iar procedand in acest fel, veti plati si mai putini bani.

Un alt lucru pe care il puteti avea in vedere il reprezinta costurile de transport, dar si locatia. Uitati-va cu atentie la costurile de transport pentru ca de foarte multe ori cazarile din zonele centrale sunt si cele mai scumpe. Daca veti alege astfel o cazare intr-o zona periferica, dar veti avea la dispozitie un mijloc de transport, veti reusi sa economisiti o parte din bani. Tinand cont de toate aceste lucruri, veti putea opta pentru o agentie turism ideala, care va va oferi o vacanta pe care cu siguranta o veti indragi, dar si aprecia mult.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul