Criteriul National

5 accesorii pentru baie care merita sa fie atent alese

5 accesorii pentru baie care merita sa fie atent alese
martie 05
18:16 2020

In decorul unei camere este important sa existe mici detalii care sa faca totul sa fie deosebit. Astfel, oricine intra in incapere poate sa se simta placut surprins de aspectul frumos realizat. Accesoriile pentru baie sunt dintre cele mai simple forme de a ridica imaginea unei camere. Artezzia ofera multe variante de accesorii pentru baie care infrumuseteaza si atrag intr-un mod placut privirea prin eleganta si detalii. Iata 5 accesorii care merita sa fie atent alese:

  1. Suportul pentru sapun

Suportul pentru sapun este unul dintre cele mai folosite obiecte dintr-o baie. El trebuie sa fie frumos ales, sa aiba o forma placuta sau sa fie intr-o culoare care sa fie potrivita in spatiul respectiv. Un tip de suport elegant si rafinat poate sa fie unul din ceramica alba, cu detalii in relief sau pictate, care sa atraga atentia intr-un mod special. Un astfel de exemplu este un suport in forma de cada retro. Cu siguranta ca oricine il va observa.

  1. Suportul pentru prosop

Dupa ce se spala pe maini, oricine foloseste prosopul. Suportul pentru acesta este si el important. Poate sa aiba o forma interesanta, sa aiba un maner din material de calitate si o linie care sa urmeze o forma clasica, retro, sau moderna si contemporana. O alta varianta este combinatia dintre acestea, in care manerul este modern, iar baza este de inspiratie mai veche.

  1. Suportul pentru dischetele demachiante

Orice femeie ingrijita se demachiaza in fiecare seara inainte de culcare. Nu multa lume foloseste suport pentru dischete care sa fie decorat. Prin aceste mici detalii poti face o incapere cu un stil aparte, care sa fie remarcata de oricine paseste in casa. Un suport de acest fel poate sa fie pictat sau de inspiratie veche, pentru o reintoarcere in trecutul plin de eleganta al femeilor.

  1. Suportul pentru hartie

Suportul pentru hartie poate sa fie set ce are elemente regasite in suportul pentru prosop sau in alte zone ale baii.

  1. Carligele pentru perdeaua de baie

Chiar si carligele pentru perdeaua de baie pot sa spuna o poveste. De exemplu un set de astfel de carlige care sa imite pietrele pretioase, poate sa introduca omul intr-un decor glamour. Cristalele din decor pot sa fie un indicator al elegantei permanent manifestate.

Accesoriile pot face intrega incapere sa arate diferit si de aceea sunt importante cele mai mici detalii din constructia lor. Este bine sa fie aleasa o tema pentru a putea sa aiba coeziune sau un stil combinat, in care elementele sunt frumos alaturate pentru o imagine care sa fie unitara.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul