Criteriul National

5 argumente pentru care sa alegi advertoriale SEO de la Bloomberg IT

5 argumente pentru care sa alegi advertoriale SEO de la Bloomberg IT
decembrie 05
13:31 2019

Daca simti ca ai nevoie de o promovare mai eficienta in mediul online pentru afacerea ta, atunci o firma profesionista este exact ceea ce iti trebuie. Intr-o piata foarte ofertanta trebuie sa faci alegerea ideala. Experienta, expertiza, diversitatea serviciilor, satisfactia clientilor si preturile serviciilor reprezinta principalele criterii in alegerea pe care trebuie sa o faci.

Bloomberg IT este o echipa tanara si dinamica in domeniul marketingului digital. In cei peste 3 ani de activitate si-a construit o reputatie foarte buna in randul clientilor sai. Iar aceasta reputatie se datoreaza profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le ofera. Diversitatea serviciilor oferite in domeniul marketingului online este un alt aspect ce recomanda Bloomberg IT.

Aici vei putea gasi servicii de web design, creare continut, optimizare SEO, campanii de advertoriale SEO, dar si servicii de mentenanta site. Printre cele mai eficiente metode de promovare a unei afaceri in mediul online se numara campaniile de advertoriale SEO. Exista mai multe argumente pentru care sa optezi pentru promovarea afacerii tale cu ajutorul advertorialelor SEO de la Bloomberg IT.

1. O mai mare vizibilitate in mediul online

Prin faptul ca advertorialele SEO sunt redactate sub forma unui material cu rol informativ, acestea sunt extrem de eficiente. Cititorii cauta informatii utile cu privire la diferite produse. Si advertorialele vin sa satisfaca tocmai aceasta nevoie a cititorilor de a gasi informatii utile. In acest context brand-ul si produsele afacerii tale ajung in atentia potentialilor clienti.

2. Cresti autoritatea si relevanta website-ului business-ului tau

Fiecare dintre aceste advertoriale SEO are inserat in cadrul textului backlink-uri care sa directioneze cititorii catre website-ul business-ului tau. Cu ajutorul acestor link-uri traficul pe site va creste considerabil. Si implicit autoritatea si relevanta website-ului vor creste pornind de la algorimtii de indexare ai Google. Rezultatul va fi reprezentat de afisarea in primele pagini ale motoarelor de cautare de pe internet.

3. Te adresezi direct publicului tinta

Pentru o promovare eficienta si care sa merite investitia este important sa te adresezi publicului tinta. Atunci cand alegi sa apelezi la serviciile oferite de o firma profesionista in marketing online ai certitudinea ca mesajele vor ajunge direct la publicul tinta al afacerii tale. Acest lucru are la baza cuvintele cheie identificate de specialistii in optimizare SEO de la Bloomberg IT. Pe baza acestor cuvinte cheie cei care au nevoie de produsele oferite de afacerea ta vor ajunge la aceste materiale.

4. Specialistii in promovare online se ocup de tot

 Pregatirea unei campanii de advertoriale SEO inseamna mai multe etape. In primul rand vorbim despre identificarea cuvintelor cheie reprezentative pentru afacerea ta. In al doilea rand vorbim despre redactarea unui continut fluent, usor de citit si informativ. Mai apoi vine partea de introducere a link-ului catre site-ul afacerii tale. Si in final publicarea articolelor pe anumite site-uri cu autoritate. De toate aceste etape se ocupa specialistii de la Bloomberg IT.

5. Primesti evaluarea rezultatelor advertorialelor SEO

Pentru a avea o imagine asupra rezultatelor unor astfel de campanii de advertoriale SEO, cei de la Bloomberg IT vor analiza traficul website-ului si click-urile inregistrate pe link-urile contextuale inserate in cadrul advertorialelor. In acest mod se va obtine o analiza asupra eficientei campaniilor de promovare in mediul online.

Daca aceste motive te-au convins de avantajele unei campanii de advertoriale SEO, nu ezita sa iei legatura cu cei de la Bloomberg IT. Pe www.bloomberg-it.ro vei putea gasi toate informatiile cu privire la serviciile oferite de aceasta agentie de marketing digital. Indiferent de domeniul in care activezi, Bloomberg IT este partenerul ideal pentru publicitate in online. Aici vei gasi cel mai bun raport calitate-pret in domeniul promovarii in online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

RaduPlugaru

RaduPlugaru

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul