Criteriul National

5 categorii de materiale tip mercerie pe care trebuie să le ai în casă oricând

5 categorii de materiale tip mercerie pe care trebuie să le ai în casă oricând
septembrie 06
11:02 2021

Materialele pe care le poţi găsi într-o mercerie sunt cele mai importante şi te poţi bucura de ele în realizarea diverselor tipuri de modificări ale hainelor sau corecţiilor şi reparaţiilor de care ai nevoie. Orice persoană trebuie să deţină o bază de materiale din aceste categorii şi poate să folosească ace, aţe sau şabloane pentru tăiere. Pentru a vedea gama largă de articole de mercerie de la Kreativshop.ro, poţi accesa link-ul următor: https://www.kreativshop.ro/produse-mercerie. Iată principalele 5 categorii de articole de tip mercerie, pe care trebuie să le deţii:

  1. Ace de gămălie şi ace de siguranţă

Cu siguranţă că acele nu trebuie să lipsească niciodată din casa ta. O să te poţi bucura de ele de fiecare dată când vrei să marchezi un anumit loc sau atunci când vrei să prinzi mai multe materiale, ori laturi ale aceluiaşi articol. Acele pot să fie de gămălie, pentru îndepărtare uşoară în zona de croitorie, sau ace de siguranţă, care pot să fie folosite pentru orice tip de îmbinare necesară.

  1. Panglici, dantele sau şnururi

Această categorie este foarte importantă în orice casă. Ai permanent nevoie de şnururi de diverse culori sau de dantele pe care le poţi aplica în zone diverse ale bluzelor elegante, ale rochiilor de seară sau fustelor deosebite. Panglicile sunt utile atât pentru croitorie, cât şi pentru împachetarea frumoasă a cadourilor sau pentru decor în casă. De aceea poţi avea diverse culori, texturi sau lăţimi ale acestora şi te poţi juca oricând cu hand-made-uri din zona de decor. O să poţi decora un borcan sau o să poţi să construieşti un suport din sfoară pentru ghiveciul preferat.

  1. Ace de cusut manual şi aţe de diverse culori

Pe Kreativshop.ro o să descoperi o gamă largă de ace de cusut manual şi de aţe în toate nuanţele de care ai nevoie. Dacă ceva s-a descusut, ai nevoie de o soluţie rapidă de a repara. Aşadar, trebuie să ai seturi de ace de diverse grosimi şi înălţimi. O să le poţi folosi diferit în funcţie de grosimea materialului pe care îl coşi şi o să te poţi bucura de rezultatele imediate de care ai nevoie. Poţi cumpăra seturi de culori cu multe nuanţe în ceea ce priveşte aţele. Astfel, o să ai întotdeauna la îndemână ceea ce ai nevoie. Nu trebuie să lipsească niciodată culorile primare şi negru sau alb. Astfel, vei putea să ai siguranţa că ai tot ceea ce este necesar.

  1. Vopsea pentru textile pentru decorul hainelor care au nevoie de îmbunătăţire

Seturile de vopsea pentru textile te pot ajuta sa decorezi orice haină pe care vrei să o personalizezi. Vei avea tricouri frumoase, cu mesaje sau desene unice, care te vor ajuta să ieşi în evidenţă de fiecare dată. Poţi să le foloseşti simplu, conform instrucţiunilor, şi să ai rezultate neaşteptat de frumoase.

  1. Ruletă de croitorie

Poţi cumpăra o ruletă de croitorie pentru măsurători precise şi pentru soluţii de construcţie sau modificare a hainelor tale. Găseşti totul pe Kreativshop.ro.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul