Criteriul National

5 criterii pe baza cărora poți alege inelul de logodnă

5 criterii pe baza cărora poți alege inelul de logodnă
martie 17
18:53 2022

Alegerea inelului de logodnă este un proces emoționant și poate fi anevoios. Sunt disponibile foarte multe modele în magazinele de specialitate și vrei să îl găsești pe cel care să i se potrivească cel mai bine viitoarei tale soții. În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci criterii pe baza cărora poți alege inelul de logodnă perfect. Dacă ești în căutarea unei astfel de bijuterii, îți recomandăm să vizitezi site-ul Chic Bijoux și să vezi cele mai frumoase inele de logodna cu diamant natural

 

  • Materialul din care este realizat

Cel mai popular material pentru realizarea inelelor de logodnă este aurul galben. De fapt, imaginea clasică a inelului de logodnă este un inel din aur galben, cu un model simplu și un diamant incolor. Acest tip de inel nu se va demoda niciodată și nu poți da greș alegându-l. Totuși, dacă vrei să dăruiești un altfel de inel, poți opta pentru unul realizat din aur alb. În general, inelele din aur alb sunt preferate deoarece pot fi integrate mai ușor la diverse ținute și pot fi asortate cu orice fel de bijuterie. Acest aspect este important, deoarece inelul de logodnă va fi purtat zi de zi. 

 

  • Piatra prețioasă 

Am menționat deja faptul că diamantul incolor este cea mai îndrăgită piatră prețioasă când vine vorba despre inele de logodnă. Însă, nu toate domnișoarele își doresc un diamant, ci preferă alte pietre prețioase. La Chic Bijoux găsești inele de logodnă cu diverse pietre prețioase: ametist, safir, rubin, topaz, tanzanit, smarald, citrin, peridot, granat. Acestea sunt șlefuite în diverse forme, astfel că ai o selecție variată de inele dintre care poți alege. 

 

  • Designul inelului 

În ceea ce privește designul, poți opta pentru un inel clasic, cu un model simplu, având doar piatra prețioasă în centru sau poți alege un model complex, care să atragă toate privirile. De asemenea, trebuie să iei în calcul și forma pietrei prețioase: unele sunt șlefuite în formă de inimă, altele în formă de stea. De asemenea, poți opta pentru un inel decorat cu mai multe tipuri de pietre, care va arăta excepțional. 

 

  • Preferințele viitoarei logodnice 

 

Oricât de mult ți-ar plăcea un anumit inel, trebuie să ții cont în primul rând de preferințele viitoarei tale logodnice. Dacă este o persoană care nu poartă bijuterii de obicei sau care optează doar pentru cercei, alege un inel elegant, finuț, care să iasă în evidență prin simplitate. Observă ce tipuri de bijuterii îi plac și ce poartă de obicei și care este piatra prețioasă preferată. Ea este cea care va purta inelul, așa că trebuie să i se potrivească în totalitate.

 

  • Prețul 

 

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și de prețuri. Inelele de logodnă au renumele de bijuterii foarte scumpe, mai ales dacă discutăm despre cele cu diamant natural. Însă, la Chic Bijoux vei descoperi inele de logodnă pentru toate bugetele. Este suficient să intri pe site și vei vedea că sunt disponibile inele chiar cu prețul mai mic de 1000 lei.

Sperăm ca aceste informații să te ajute să alegi inelul de logodnă perfect pentru viitoarea ta soție!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul