Criteriul National

5 detalii de care trebuie sa tii cont pentru a fi perfecta la petreceri high class

5 detalii de care trebuie sa tii cont pentru a fi perfecta la petreceri high class
martie 16
12:47 2017

Petrecerile high class sunt cele mai stilate si mai elegante evenimente. Fie ca participi la un bal de caritate, o serata de opera, o petrecere aniversare, nunta sau o ceremonie de premiera, este important sa arati impecabil, sa fii stralucitoare, sa impresionezi. Pentru a te bucura de atentia cuvenita si de farmecul care te caracterizeaza este obligatoriu sa tii seama de toate detaliile care te vor ajuta sa fi perfecta.

  1. Alege tinuta in functie de eveniment! Daca participi la o petrecere de nunta stilata, opteaza pentru tinutele haute couture! Aceste impresioneaza, personalizeaza si evidentiaza personalitatea in cel mai placut mod. Impreuna cu designerul alege stofele pretioase care sa emane bun gust! Nici tinutele pentru petrecerile camerale si baluri nu trebuie alese la intamplare. In astfel de situatii rochile lungi in nuantele inchise si pastelurile ofera un plus de eleganta. Daca esti invitata la petreceri de cooktail high-stile, opteaza pentru rochii scurte, dar elegante, si te vei bucura de un aspect sic-urban de invidiat!
  2. Coafura este un alt detaliu ce trebuie luat in seama cand vine vorba de petrecerile importante. Parul este podoaba care transforma cu adevarat orice tinuta. Te face mai eleganta, mai stilata sau dimpotriva, senzuala si intimidanta. Deci parul trebuie pus in valoare cu coafuri elegante in astfel de situatii.
  3. Machiajul, un atu a femeilor moderne. Chipul este cartea de vizita a fiecarei doamne deci machiajul de petrecere trebuie sa fie extrem de ingrijit. Tratamentele cosmetice realizate cu doua – trei zile in urma, este un must-do cand te pregatesti pentru petreceri stilate. Fondul de ten, pudra si blush-ul corect aplicat, ochii bine conturati si evidentiati cu ajutorul unor gene false fir cu fir si buzele impecabil hidratate si pictate, iti pot transforma chipul. Te poti bucura de aer de vedeta in timpul oricarei petreceri cu stil.
  4. Accesoriile sunt insa cele care definitiveaza intreaga tinuta de petrecere. Cand petrecerile sunt extrem de exclusiviste si tinutele black tie sunt necesare, acccesoriile sunt cele care te scot in evidenta! Mici, delicate dar extrem de atragatoare bratarile, diademele si cerceii, sunt condimentele perfecte pentru outfiturile sic.
  5. Atitudinea! Cel mai important detaliu este atitudinea pe care o afisezi in timpul petrecerii. Esti mai frumoasa, mai atragatoare cand esti plina de incredere. Daca emani putere si stare de bine, si esti apreciata de toti participantii la eveniment, distractia este garantata.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro