Criteriul National

5 detalii de care trebuie sa tii cont pentru a fi perfecta la petreceri high class

5 detalii de care trebuie sa tii cont pentru a fi perfecta la petreceri high class
martie 16
12:47 2017

Petrecerile high class sunt cele mai stilate si mai elegante evenimente. Fie ca participi la un bal de caritate, o serata de opera, o petrecere aniversare, nunta sau o ceremonie de premiera, este important sa arati impecabil, sa fii stralucitoare, sa impresionezi. Pentru a te bucura de atentia cuvenita si de farmecul care te caracterizeaza este obligatoriu sa tii seama de toate detaliile care te vor ajuta sa fi perfecta.

  1. Alege tinuta in functie de eveniment! Daca participi la o petrecere de nunta stilata, opteaza pentru tinutele haute couture! Aceste impresioneaza, personalizeaza si evidentiaza personalitatea in cel mai placut mod. Impreuna cu designerul alege stofele pretioase care sa emane bun gust! Nici tinutele pentru petrecerile camerale si baluri nu trebuie alese la intamplare. In astfel de situatii rochile lungi in nuantele inchise si pastelurile ofera un plus de eleganta. Daca esti invitata la petreceri de cooktail high-stile, opteaza pentru rochii scurte, dar elegante, si te vei bucura de un aspect sic-urban de invidiat!
  2. Coafura este un alt detaliu ce trebuie luat in seama cand vine vorba de petrecerile importante. Parul este podoaba care transforma cu adevarat orice tinuta. Te face mai eleganta, mai stilata sau dimpotriva, senzuala si intimidanta. Deci parul trebuie pus in valoare cu coafuri elegante in astfel de situatii.
  3. Machiajul, un atu a femeilor moderne. Chipul este cartea de vizita a fiecarei doamne deci machiajul de petrecere trebuie sa fie extrem de ingrijit. Tratamentele cosmetice realizate cu doua – trei zile in urma, este un must-do cand te pregatesti pentru petreceri stilate. Fondul de ten, pudra si blush-ul corect aplicat, ochii bine conturati si evidentiati cu ajutorul unor gene false fir cu fir si buzele impecabil hidratate si pictate, iti pot transforma chipul. Te poti bucura de aer de vedeta in timpul oricarei petreceri cu stil.
  4. Accesoriile sunt insa cele care definitiveaza intreaga tinuta de petrecere. Cand petrecerile sunt extrem de exclusiviste si tinutele black tie sunt necesare, acccesoriile sunt cele care te scot in evidenta! Mici, delicate dar extrem de atragatoare bratarile, diademele si cerceii, sunt condimentele perfecte pentru outfiturile sic.
  5. Atitudinea! Cel mai important detaliu este atitudinea pe care o afisezi in timpul petrecerii. Esti mai frumoasa, mai atragatoare cand esti plina de incredere. Daca emani putere si stare de bine, si esti apreciata de toti participantii la eveniment, distractia este garantata.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo