Criteriul National

5 idei de cadouri pentru iubita in luna martie

5 idei de cadouri pentru iubita in luna martie
martie 05
13:45 2019

Daca februarie este luna iubirii, martie este ocazia perfecta pentru a sarbatori femeile din viata ta. Din acest motiv, trebuie sa cauti cadoul ideal pentru a le surprinde si pentru a-ti exprima emotiile si sentimentele. Dar cum alegi cadoul potrivit pentru iubita? Daca esti in pana de idei si vrei sa ii daruiesti ceva care sa ii aduca zambetul pe buze, noi iti sarim in ajutor! Iata 5 idei utile de cadouri pentru iubita, pe care i le poti oferi in luna martie, ca semn al aprecierii si iubirii tale.

Cu ce cadouri iti poti surprinde iubita in luna martie

Alegerea unui cadou pentru iubita nu este deloc una usoara. Daca nu vrei sa faci acelasi cadou in fiecare an sau nu stii ce sa alegi dintr-o multitudine de variante, trebuie sa te gandesti la ceea ce ii place cel mai mult. Lasa-te inspirat din lista de mai jos!

 

Un parfum

parfum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/four-assorted-perfume-glass-bottles-965989/

 

Nu exista nicio femeie careia sa nu ii placa un parfum nou, pe care abia asteapta sa il introduca in colectia sa. De aceea, pe langa buchetul de trandafiri pe care deja l-ai pregatit, cumpara un parfum care sa o incante. Desigur, indicat ar fi sa cunosti aromele pe care le prefera. In caz contrar, risti sa nu il foloseasca sau sa il daruiasca, la randul ei, altcuiva. Poti alege intre parfumuri dulci, cu note calde, florale sau parfumuri tari, cu note orientale. Opteaza pentru un parfum bun, care sa persiste si sigur il va adora!

 

Un abonament la spa

spa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-relaxing-relax-spa-56884/

 

Un cadou la fel de potrivit in luna martie pentru iubita ta este un abonament la spa. Nimic nu ii va placea mai mult decat sa scape de stresul cotidian, prin momente unice de rasfat si relaxare! Alege un abonament care sa includa accesul la masaj, sauna sau jacuzzi si nu uita de tratamentele faciale! Toate acestea o vor ajuta sa scape de oboseala, stres sau dureri musculare. Orice femeie doreste sa arate bine, asa ca va aprecia gestul tau.

 

Un set de machiaj

machiaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-woman-make-up-324654/

Iubita ta nu va spune niciodata ca are prea multe produse de machiaj! Din acest motiv, ii poti cumpara un set de machiaj, care sa contina fardurile si rujurile preferate. Chiar daca nu cunosti firmele pe care le cauta in mod obisnuit, e suficient sa stii culorile pe care le foloseste pentru a-si realiza machiajul de zi cu zi. Odata ajuns in magazinele de specialitate, cere sfatul consultantilor in frumusete, pentru a face cea mai buna alegere. Mai mult, poti lua legatura cu o prietena buna de-a ei, care sigur iti poate spune ce produse de machiaj vaneaza iubita ta de o vreme incoace!

 

O vacanta

plaja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/green-car-near-seashore-with-blue-ocean-1118448/

 

Sa trecem la lucruri serioase! Ii poti face cadou iubitei tale o vacanta, chiar si pentru un weekend, departe de casa. Isi va aminti toata viata de aceasta surpriza si nu va inceta sa iti multumeasca. Ofertele sunt numeroase, asa ca nu iti ramane decat sa alegi tara pe care stii ca isi doreste sa o viziteze pentru prima data. Ce poate fi mai frumos decat o plimbare in doi, pe malul marii? Alege o statiune mediteraneana, daca stii ca iubeste caldura sau opteaza pentru munte, in caz contrar. Orice ai alege, va fi un cadou de proportii!

O sesiune de shopping

shopping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-carrying-tote-bags-975250/

 

O idee la fel de buna de cadou pentru luna martie este o sesiune de shopping. Nici nu mai incape indoiala ca iubita ta adora sa petreaca timp prin magazine, asa ca, daca nu ii cunosti toate gusturile o poti insoti, pentru a-si alege tot ceea ce ii face placere. Fie ca este vorba de haine noi sau de un colier pe care si-l doreste de multa vreme, sesiunea de shopping este binevenita.


Indiferent de cadoul pe care il alegi pentru iubita in luna martie, acesta trebuie sa exprime toata afectiunea pe care i-o porti. Daca bugetul nu te ajuta sa pui in practica una dintre aceste idei, nu te ingrijora. Poti intotdeauna sa apelezi la un amanet in Bucuresti, solutia ideala pentru a obtine un imprumut rapid, fara timp pierdut sau batai de cap.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei