Criteriul National

5 joburi pe care le poate face o femeie indrazneata

5 joburi pe care le poate face o femeie indrazneata
noiembrie 10
00:17 2020

Joburile de odinioara predominante in care reprezentantele sexului feminin isi desfasurau activitatea, au devenit mai putin atractive, unele poate chiar nu mai exista si altele au fost generate de societatea moderna in care feminismul si independenta femeii a capatat o valoare din ce in ce mai mare. Multe dintre domnisoarele si doamnele indraznete se pregatesc si exceleaza in „domenii masculine” sau in acelea in care este nevoie de curaj, indemanare, comunicare si, nu in ultimul rand, senzualitate. De asemenea, exista si dorinta unui salariu mai mare, la acelasi nivel sau peste cel castigat de barbati, insa multe joburi obisnuite nu ofera aceasta sansa.

Specialistii in HR recomanda tinerelor indraznete, care vor sa depaseasca limitele impuse de societate sau chiar cele proprii si sa demonstreze ca pot sa faca orice si-au propus, cateva meserii moderne, dinamice, solicitante, fizic sau intelectual si in care isi evidentia calitatile precum: empatia, spiritul de observare, capacitatile de gestiune sau de actiune. Pana la urma, societatea din ziua de astazi este mult mai deschisa la nou si chiar la atipic, iar femeile moderne au avantajul de a nu mai fi stigmatizate pentru gandurile expuse public sau initiative, astfel incat pot practica meserii de tot felul.

Iata cateva dintre joburile pe care le pot face usor femeile indraznete:

  • Videochatul se numera printre domeniile in care o femeie inteligenta, senzuala, curajoasa si care are vorbele la ea, poate sa castige venituri curente sau suplimentare foarte mari, in special daca alege sa se dedice si sa faca performanta. In acest sens este nevoie de training pentru videochat in primele luni de activitate. In acest domeniu exista mai multe tipuri de joburi cum ar fi trainer de videochat, model de videochat, IT suport ori chiar hair styler si machiaj. Un model de videochat de succes nu se va lipsi de toate aceste atentii. Ca model de videochat ai nevoie de tot suportul unei intregi echipe din momentul angajarii, cand ca incepatoare nu sti exact cum sa te imbraci sau cum sa vorbesti si ai nevoie de training. La fel conteaza detaliile fizice precum intretinerea parului, a machiajului sau a suportului IT, necesare in alte imprejurari;
  • Cate femei au visat vreodata sa profeseze ca sofer de tir? Probabil putine dar cu certitudine au fost unele care si-au dorit sa practice aceasta meserie, isaa se loveau de multe piedici, atat din partea familiei, a prietenilor si a societatii in general, care blama practicarea ei de catre reprezentantele sexului slab, cat si de numeroasele companii care nu acceptau cu usurinta o femeie pe acest post, considerand ca soferia profesionista nu este de ele si nu s-ar descurca. In ziua de astazi tot mai multe femei obtin atestatul de soferi profesionisti si reusesc cu succes sa demonstreze cat de capabile sunt si dau dovada de abilitati deosebite in spatele volanului unor autovehicule atat de mari;
  • Femeile au practicat multi ani artele martiale, insa nu multe au ajuns sa devina instructori. Prin „traditie” acest statut, mai degraba decat un job, il capatau barbatii. In ultima perioada, insa, multe domnisoare si doamne sunt atrase de aceste tipuri de sporturi si au reusit sa obtina chiar si cele mai inalte grade si sau chiar atestate necesare pentru a detine propriul dojo. Da, este vorba despre femeile indraznete, care stiu ce vor si ce pot sa faca in viata;
  • Cati dintre voi si-au inchipuit o femeie bodyguard? Probabil cei mai multi dintre voi va imaginati ca o astfel de pozitie este destinata „unei cefe late” si in niciun caz unei femei, care sub nicio forma nu ar putea sa apere cu eficienta un om de afaceri sau un diplomat. Cu siguranta, sunt putini oameni care sunt de parere ca acest tip de job este indicat pentru reprezentantele sexului slab si, totusi, exista femei care sunt bodyguarzi, militari si care reusesc sa faca fata cu succes dificultatilor acestui job la fel de bine precum un barbat. Mai mult decat atat, in antrenamentele zilnice isi masoare fortele fizice cu cei mai abili luptatori, asa ca nu este de mirare ca multe companii incep sa se orienteze adesea catre angajarea unei femei bine antrenante intr-o astfel de functie;

In concluzie, femeia moderna poate urma numeroase cariere in slujbe care in trecut erau practicare strict de barbati si reusesc cu brio sa exceleze daca au ambitie si indrazneaza si perseverenta. Fii tu insuti si incearca si tu!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul