Criteriul National

5 LUCRURI DE BEAUTY PE CARE LE LUĂM CU NOI ÎN VACANȚĂ

5 LUCRURI DE BEAUTY  PE CARE LE LUĂM CU NOI ÎN VACANȚĂ
iunie 06
17:17 2019

După zile grele de iarnă, frig și ploi, pare că vara ar vrea să își facă simțită prezența. Simțim pe razele soarelui zi de zi pe piele și, uneori, stropii de ploaie caldă pe obraz…desigur, specifici verii. O dată cu ea, vine și perioada mult așteptată de toată lumea: vacanțele și concediile. Probabil fiecare dintre noi visează la momentul în care spune „De azi sunt în concediu!”, știind cât de mult se poate relaxa și, astfel, încărca bateriile J . Dar, până la a simți mângâierea brizei sau energia aerului tare de munte…trebuie să trecem de un hop: bagajul. Ne referim aici, în mod special, la produsele de îngrijire. Uneori, această activitate poate fi stresantă, așadar hai să o simplificăm J Care sunt cele 5 lucruri de beauty esențiale pe care le luăm cu noi în vacanță?

Orice destinație de vacanță am alege, trebuie să ne gândim că suntem expuși diverșilor factori din mediu. Cel care poate avea cel mai mult de suferit este tenul nostru. De ce? Pentru că el intră cel mai mult în contact cu radicalii liberi, razele soarelui, stropii de ploaie, praful și așa mai departe. Pentru a ne proteja pielea de toți factorii nocivi și a ne ingriji tenul, putem apela la vitamina E. Este o minune! Are foarte multe beneficii, printre care enumerăm câteva: hidratarea pielii,  prevenirea și tratarea arsurilor solare, aspecte extrem de importante, în mod deosebit, vara. Astfel, pentru un plus de protecție, putem pregăti tenul cu vitamina E și putem aplica o cremă hidratantă cu protecție solară. Datorită faptului că vitamina E se dizolvă în grăsimi, intră foarte repede în piele și nu lasă urme lipicioase. Încă un aspect important este acela că având o piele hidratată și îngrijită, produsele de make-up vor rezista întreaga zi, fie că este vorba despre o bază de machiaj, fond de ten sau un simplu ruj. Că aducem vorba, nici ele nu ar trebui să lipsească din bagajul nostru de vacanță, deoarece sunt produsele de bază pentru un make up de vară reușit. De preferat ar fi să fie produse hidratante și rezistente la transfer, deoarece acest lucru le aduce un plus de calitate. În același timp, ne permite să ne bucurăm de orice activitate, fără să stăm cu grijă că fondul de ten se adună, se îmbrânzește sau rujul rămâne pe paharul de vin. Deci, să le bifăm.

Și să continuăm bagajul cu haine și alte produse de care considerăm că avem nevoie….deși, de obicei, obișnuim să ne încărcăm destul de mult portbagajul mașinii. Și dacă tot vorbim de mașini, în cazul în care deținem o mașină electrică – pentru că sunt un trend în zilele noastre – trebuie să avem grijă să ne stabilim din timp traseul până la destinație. Asta deoarece stațiile de încărcare nu sunt la fiecare pas, precum benzinariile, și dacă ne abatem de la traseu, riscăm să rămânem la mijlocul drumului…și dacă nu mai ajungem în vacanță? L De obicei, aceste stații sunt lângă hypermarketuri și în unele benzinării, dar nu în toate. De aceea este foarte important să știm sigur pe ce drum mergem.

Așadar…stabilim traseul, ne facem bagajul…și pornim la drum…dar nu înainte de a ne asigura că, în vacanță, vom face videoclipuri memorabile și vom surprinde cele mai frumoase răsărituri, apusuri, vârfuri de munte sau pur și simplu momentele pline de distracție alături de familie sau prieteni. Cu alte cuvinte, aparatul de fotografiat este un must în orice concediu sau vacanță. Asta deoarece cu ajutorul lui putem capta momentele de care, altfel, doar în memorie ne mai bucurăm. Un exemplu de astfel de moment important poate fi chiar un eveniment al unui prieten drag la care ne dorim să ajungem. Desigur, o alternativă pentru acesta sunt telefoanele smart care sunt mult mai accesibile, la îndemâna oricui…doar le folosim zilnic fiecare dintre noi J.

Cu toate acestea pregătite, suntem gata de vacanță. Tot ce ne rămâne de făcut…este să ne limpezim mintea de toate aspectele vieții cotidiene…deci să ne relaxăm. Enjoy!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei