Criteriul National

5 lucruri pe care sa NU le lasi niciodata pe ultima suta de metri la nunta!

5 lucruri pe care sa NU le lasi niciodata pe ultima suta de metri la nunta!
septembrie 24
11:22 2018

Nu reprezinta un secret faptul ca organizarea unui eveniment important, asa cum este nunta, poate aduce multe batai de cap, stres si emotii, cu atat mai mult cu cat aceasta din urma se doreste a fi realizata o singura data in viata. De altfel, nu e de mirare ca1 majoritatea cuplurilor incep sa puna la punct detaliile marelui eveniment inca de cand stabilesc data acestuia –  de cele mai multe ori, cu un an inainte.

Insa exista riscul ca, din dorinta de a realiza totul cat mai rapid, sa se piarda din vedere anumite lucruri ori sa fie prea tarziu pentru ele. De aceea, daca esti in plina desfasurare a organizarii nuntii tale ori ai in plan realizarea acesteia curand, citeste, in continuare, articolul si pune-te in tema privind 5 dintre detaliile pe care sa nu le lasi niciodata la final in ceea ce priveste organizarea.

Iata 5 lucruri pe care sa le ai in plan inca de cand stabilesti data nuntii:

 

  1. Restaurantul in care va avea loc petrecerea de dupa ceremonia religioasa este poate cel mai important lucru pe care va trebui sa il ai in vedere imediat dupa ce ai hotarat data nuntii. Alege-l in functie de numarul invitatilor, dar si de decorul pe care ti-l doresti in ziua cea mare. Ideal are fi ca salonul si modelele de invitatii si marturii sa faca parte din aceeasi poveste in ceea ce priveste decorul. Un pont util: mizeaza pe efectul oferit de florile naturale, precum crini, bujori si trandafiri albi si asigura-te ca atat invitatiile, cat si marturiile vor include nuante si simboluri din aceeasi categorie, pentru un plus de stil si eleganta. 2
  2. Dupa ce ai stabilit lista de invitati, ai face bine sa mergi si sa arunci o privire pe colectia cu cele mai deosebite invitatii pe care sa le inmanezi celor pe care ii doresti alaturi de tine in ziua cea mare. Nu lasa achizitia acestora pe ultima suta de metri, caci s-ar putea ca alegerea lor sa iti ia mai mult timp decat crezi. In magazinele dedicate accesoriilor si obiectelor pentru nunta exista in prezent o gama impresionanta de invitatii dintre care sa alegi, asa ca mai bine hotaraste-te din timp asupra modelului care sa indeplineasca absolut toate pretentiile pe care le ai in aceasta privinta. Ai libertatea de a opta pentru invitatii handmade, elegante, vintage, haioase sau chiar 3D. Tu decizi!
  3. Discuta din timp cu fotografii si cameramanul care sa surprinda cele mai frumoase momente din ziua cea mare. Inainte de a lua o decizie, este indicat sa analizezi portofoliile acestora, pentru a te asigura ca faci o alegere care sa te avantajeze. Gandeste-te ca vei dori sa revezi fotografiile si video-urile de la nunta ta, asa ca acorda suficient timp alegerii persoanelor responsabile cu imortalizarea momentelor de la fericitul eveniment, daca vrei ca acestea sa fie realizate intr-un mod inedit.
  4. Cu siguranta, iti doresti ca in seara petrecerii sa va canta si sa va incante o formatie recunoscuta pentru capacitatea de a asigura momente muzicale de neuitat. Este important sa tii cont de faptul ca ai nevoie de un avans atunci cand mergi sa vorbesti cu cei pe care ti-i doresti la nunta, dar si de faptul ca discutia va trebui sa aiba loc cu cel putin un an inainte de data evenimentului, ca sa te asiguri ca acestia au agenda libera in acea perioada.
  5. Nu lasa pe ultima suta de metri alegerea nasilor, mai ales ca vei avea nevoie de sprijinul acestora atat in ziua cea mare, cat si inainte de aceasta. Ti-ar fi de mare ajutor ca nasii pe care ii alegi sa faca parte din cercul de prieteni apropiati, tocmai pentru ca discutiile si deciziile sa se realizeze intr-un mod cat mai natural, care sa avantajeze ambele parti.

Este important sa ai in vedere sfaturile mentionate anterior pentru ca nunta pe care o planuiesti sa fie exact asa cum ai visat dintotdeauna. Evident exista foarte multe lucruri de pus la punct, precum cele de aici, insa este de dorit ca, in cazul unei nunti, sa incepi cu cele amintite mai sus. Succes!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu